marți, 21 noiembrie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 19 Noiembrie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Salutări tuturor în acest sezon de oferit mulțumiri și recunoștință. Ziua Recunoștinței este considerată de către cei mai mulți a fi pur și simplu o altă vacanță de sezon. Cu toate acestea, la fel ca și cu toate celelalte lucruri, ea reprezintă o realitate spirituală mult mai profundă, cea a abundenței și a iubirii. Când cineva este plin de recunoștință, fie că este sau nu conștient de acest lucru, el/ea se află într-o conștiință a lui ”Eu am” – adevărul care se manifestă ca abundență.

Mulți oameni din întreaga lume experimentează diferite grade ale lipsei în acest moment. Am afirmat de multe ori că datorită adevăratei lor naturi, oamenii sunt creatori, dar puțini au realizat, acceptat sau măcar cred acest lucru. Atunci când vă spuneți vouă înșivă sau altora ”Eu nu am”, mintea, traducătorul conștiinței și substanța materiei, vă oferă cu multă iubire lipsa.

Această stare de conștiință este substanța din care este formată pacea – adevărata pace, singura pace permanentă care poate exista vreodată. Când o majoritate realizează completitudinea Sinelui în UNUL va apărea un sentiment de camaraderie, unime și împreună cu el o pace permanentă.

Odată ce acest nivel de conștiință este atins, persoana începe să trăiască din înțelegerea că toată lumea, incluzându-se și pe sine, este infinit susținută cu tot ceea ce este necesar în virtutea adevăratei lor identități ca fiind auto-susținuți și auto-menținuți. Nu mai există nici măcar tentația de privi sau a lua cu forța de la o altă persoană, țară sau chiar planetă pentru că există înțelegerea că orice este necesar este prezent deja în interior și va curge înspre exterior, dar nu de pe scena exterioară.

Acest adevăr este dificil, dacă nu imposibil, de înțeles pentru oricine trăiește pe deplin într-un sistem de convingeri trei dimensional, dar ajutorul este disponibil la toate nivelele de conștientizare. Cu toate acestea, soluțiile trei dimensionale apar întotdeauna din energia dualității și separării și, prin urmare, uneori vor funcționa, alteori, nu. (Dualitatea)

Voi, cei treziți, trebuie să începeți, sau cel puțin să faceți un efort serios, să încorporați principiile adevărului pe măsură ce deveniți conștienți de ele, nu doar pe cele ”ușoare”. Două dintre cele mai dificile sunt relațiile și banii.

Adevărurile spirituale care stau la baza relațiilor și a banilor rămân îngropate sub o mare frică și programare chiar și pentru cei care se consideră a fi oarecum iluminați. Credințele adânc înrădăcinate în ceea ce le privește pe amândouă, rămân vii și ”bine mersi” în lumea voastră făcând conceptele legate de relații și de bani greu de văzut și de depășit.

O stare de conștiință atinsă a lui ”Eu am pentru că Eu sunt” se va manifesta în exterior indiferent de cât de banală poate părea nevoia aparentă – o călătorie undeva, un mecanic sau chiar extracția unui dinte. Realizarea (nu numai cunoașterea intelectuală) a lui ”Eu sunt auto-susținut și auto-menținut pentru că Eu sunt” va atrage înspre voi persoana, lucrul sau experiența potrivită. (Energia se aliniază cu energia asemănătoare) Apoi, chiar și activitățile aparent umane și obișnuite, vor purta energia armoniei în locul efortului, forței și frustrării.

Recunoștința nu este o emoție, ea este mai degrabă o stare de conștiință. Recunoștința este un aspect al iubirii deoarece ea este expresia naturală a realizării ”Eu întrupez toate calitățile Divine ale Unimii pe care le-am căutat” – bucuria, pacea, armonia și un sentiment de completitudine care nu poate fi găsit niciodată într-o lume a separării. Când cineva atinge pe deplin realizarea UNEI Conștiințe omniprezente, omnipotente, omnisciente ca fiind tot ceea ce este, aceasta devine o conștiință blândă, tăcută și permanentă a recunoștinței.

În SUA Ziua Recunoștinței este o sărbătoare specifică, dar fiecare persoană din fiecare țară la un moment dat (poate că nu în această viață) trebuie să învețe să-și trăiască propria Zi a Recunoștinței în fiecare moment al zilei. Recunoștința este o realitate spirituală și nu poate fi limitată la o anumită dată sau moment.

Mulți privesc Ziua Recunoștinței dintr-un punct de vedere spiritual ca fiind o platformă de lansare pentru vânzările de sărbători. În acest an, în mijlocul întregului zgomot și harababuri, opriți-vă și deschideți-vă conștientizarea față de realizarea recunoștinței ca nefiind doar un simplu ”mulțumesc” papagalicesc față de oameni, lucruri și evenimentele prezente deja în viața voastră, ci mai degrabă ca fiind recunoașterea Infinitei surse a abundenței disponibilă tuturor celor aflați în Eu sunt ceea ce Eu Sunt.

Dorim să abordăm evenimentele curente deoarece fiecare zi pare să aducă un nou aspect al haosului care duce la durere și suferință pentru alții. Există un element de indivizi neiluminați care prosperă în haos, amplificându-l ori de câte ori pot prin cuvinte și acțiuni dintre care unele sunt valide și altele nu. Programarea știrilor de multe ori duce la creșterea haosului.

Să știți că chiar acum sunteți martori la marea și demult prevestita schimbare. Mulți mai cred încă că evoluția lumii numită ”schimbarea” este un eveniment viitor, unul care va avea loc la un moment viitor când lumea este mai stabilă și mai evoluată. Nu dragilor, voi chiar ACUM sunteți în ea. Frecvențele Luminii mai înalt dimensionale se dezvăluie cu rapiditate și dizolvă mai multe straturi din structura densă a vechilor credințe și încă mai este mult de venit. Gaia, care este un suflet viu, se curăță de reziduurile energetice pregătindu-se pentru propria ei ascensiune.  

Încercați să nu disperați sau să intrați în îndoială în timp ce observați scena exterioară pentru că energia voastră pur și simplu va amplifica tăria și puterea aparențelor. În același timp, este important să nu vă băgați capul în nisip declarând ”Dumnezeu este totul. Totul este o iluzie.” pentru că acest lucru nu este decât pretinderea unei stări de conștiință care nu a fost atinsă încă. A fi în lume, dar a nu fi al ei este un dans foarte fin în care cineva joacă jocul materiei potrivit celei mai înalte conștientizări a sale, fără să uite vreodată adevărul din spatele tuturor aparențelor, bune sau rele.

Fiți recunoscători pentru durerea sau suferința pe care ați experimentat-o sau pe care o experimentați acum , pentru că acestea sunt experiențele care vor da naștere acelei noi stări de conștientizare pentru care sunteți pregătiți acum și pe care ați cerut-o. Nimic nu este întâmplător din momentul în care un suflet alege să se trezească.

Majoritatea oamenilor nu aleg în mod conștient să se trezească pentru că această decizie este luată de obicei la un nivel mai profund, adeseori înainte de naștere, cu ghidare din partea Sinelui Mai Înalt. La un moment dat în călătoria evolutivă a fiecăruia, experiențele manifestate numai din energiile dualității și separării încep să înceteze și devin în schimb (chiar și cele care par a fi foarte trei dimensionale) instrumente pentru intrarea într-o stare de conștientizare mai evoluată.

Experiența de a fi într-un corp fizic pe Pământ este una scurtă în comparație cu realitatea naturii voastre infinite și la un moment dat fiecare suflet va alege să meargă acasă pentru o odihnă foarte necesară. Mulți dintre voi sunteți obosiți, tânjind adeseori să mergeți acasă, dar alegând în schimb să rămâneți în ciuda dificultăților personale și globale pentru a susține tranziția omenirii și a lui Gaia cu Lumina voastră.

Voi îi ajutați pe alții și pe Gaia prin vorbele și acțiunile voastre, dar mai ales prin energia luminată pe care o purtați și transmiteți prin câmpul vostru energetic atrăgându-i spre voi pe cei pregătiți pentru ghidare și informații. Nu ascundeți nimic căutătorilor serioși, dar țineți-vă ”perlele” aproape și departe de cei care le caută doar ca să-și bată joc de ele sau să le denigreze. Bucurați-vă de capacitatea voastră de a-i ajuta și de a face parte din procesul de ascensiune al omenirii.

Voi ați venit cu un motiv și în ciuda modului în care lucrurile pot părea în comparație cu omenescul sentiment de cum ”ar trebui” lucrurile să fie, intenția voastră se va împlini în și ca viața voastră. Prin simplul fapt de a trăi în fiecare zi din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă în situații obișnuite, voi îi învățați pe alții cum să-și abordeze propria viață într-un mod mai înalt. Niciodată să nu credeți că nu faceți nimic, pentru că de multe ori a face nimic înseamnă a fi totul – starea voastră de conștiință atinsă curge întotdeauna din voi către cei receptivi fără ca nici un efort din partea voastră să fie necesar.

Evitați să vă comparați cu alții, realizați, în schimb, că fiecare persoană își are propriile sale daruri și talente. Căutând să fiți asemeni altuia, vă negați propria completitudine și exact acest lucru îl veți manifesta. Acesta este motivul pentru care este imperativ să petreceți timp în interiorul vostru, în propria voastră călătorie interioară a conștientizării dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește spiritualitatea. Interiorul întotdeauna se exprimă în exterior în moduri unice fiecărui individ odată ce ei încetează să caute să fie ca sau să aibă darurile altcuiva.

Continuați să faceți treabă bună și încercați să nu îmbrățișați iluzia prin descurajare, frică sau chiar oboseală, în timp ce scena exterioară prezintă atât de multe pentru a crea îndoială și frică. Distrați-vă și faceți acele lucruri care vă fac inima să cânte și nu uitați nici o clipă că cerul nu se va prăbuși dacă mai faceți câte o greșeală.

Adevărata spiritualitate este o stare de fericire aici și acum, nu după o viață de lungi suferințe și de denigrare de sine în credința că fericirea există doar în vreo imaginată lume de apoi.

Fiți puternici dragilor, știind că deveniți cu repeziciune majoritatea.

Cu Recunoștință și în Unime,


Noi suntem Grupul Arcturian 11/19/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.