marți, 14 noiembrie 2017

Actualizare 14 Noiembrie 2017


Iată-ne ieșiți din malaxorul lui 11:11, un Portal extrem de provocator care multora dintre noi ne-a arătat ce, unde mai avem de lucrat. Am putut experimenta extremele și oscilația aproape continuă între ele precum și urmările experimentării fiecărei extreme. Da, sunt mai puțini cei care au experimentat beatitudinea și extazul, dar sub o formă sau alta toți l-au gustat, chiar dacă a fost și numai pentru câteva momente.

Ceea ce a fost marcant pentru acest Portal a fost experimentarea conștientă energetică și emoțională profundă, manifestată inclusiv în corpul fizic, a unor emoții considerate de către noi negative. Poate că pentru mulți a fost pentru prima dată când au conștientizat simțind pe propria piele efectul pe care aceste energii îl au asupra corpului fizic.

Stările de rău, tremurat, aproape leșin chiar, de sufocare, de pierdere a controlului asupra propriilor reacții pe care mulți le-au experimentat, au avut rolul de a ne ajuta să conștientizăm ce ne fac aceste energii tuturor corpurilor noastre – emoțional, mental, fizic – dându-ne un imbold în plus să fim mai grijulii cu noi înșine și să fim mai atenți în alegerea energiilor pe care dorim/acceptăm să le experimentăm.

Acum, energiile care au intrat/intră pe planetă cu ocazia oricărui Portal, nu se termină, nu pleacă, nu se dizolvă, ele rămân prezente pentru că din momentul în care intrarea lor a putut avea loc, ieșirea lor nu mai este necesară, dimpotrivă, ele rămân pentru a putea fi accesate și de către cei care în momentul intrării lor nu au fost pregătiți pentru ele.

Și încă ceva: oamenii își imaginează că numai ei sunt afectați de aceste energii și de cele mai multe ori raportează manifestarea lor la ceea ce ele generează în ei înșiși/ele însele. Nu-i chiar așa, dragii mei, ele afectează TOT ceea ce este viu și chiar și ceea ce nouă nu ne pare a fi viu. Urmăriți comportamentul animalelor, al plantelor, ale elementelor Naturii și veți găsi nenumărate dovezi că, da, multe s-au schimbat.

Ceea ce puțini realizează este că acest Portal a marcat sfârșitul războiului dintre ceea ce numim întuneric și lumină și că Lumina a câștigat. Da, știu sună ciudat pentru că nimic nu pare a dovedi acest lucru, în lume mai sunt războaie, confruntări, litigii, suferință, sărăcie, etc.

Este adevărat, dar Lumina a învins în și prin noi, în/prin cei care am ales să abandonăm vechile căi ale neiubirii de sine și de ceilalți, ale lipsei, fricii, durerii și suferinței și am fost/suntem destul de mulți ca, în sfârșit, acest război să se încheie. Manifestarea acestei victorii nu se va întâmpla pocnind din degete, dar în fiecare zi în care alegem Iubirea, Pacea, Bucuria, Compasiunea vom mai pune o cărămidă la temelia Noii Lumi în care am ales să trăim.

Mulți veți deveni oarecum impasibili la ceea ce se întâmplă în jurul vostru în sensul că nu vă veți mai lăsa influențați de fricile, frustrările și îndoielile celorlalți pentru că în voi nu numai că a înmugurit sămânța încrederii și a faptului de a ȘTI că s-a terminat: războiul s-a încheiat și noi am învins, ea și-a încheiat germinarea și a și înflorit. Nu mai aveți nevoie de dovezi, voi pur și simplu simțiți și la un anumit nivel ȘTIȚI că este așa.

Din ce în ce mai mulți vă veți întoarce fața către noile căi care vor apărea de construire a unei noi lumi. Și ele nu vor apărea aduse de ”alții”, ele sunt deja plantate și înrădăcinate bine în noi și au fost activate de acest Portal. Fiți atenți la intuițiile pe care le primiți oricât de nebunești ar putea părea minții voastre pentru că ele au menirea de a aduce ceea ce Pământul nu a mai experimentat niciodată până Acum.

Poate că mulți ați avut nopți nedormite și v-ați trezit dimineața storși de vlagă fiind nevoie să vă îmboldiți să vă ridicați din pat și să începeți o altă muncă, într-o altă lume, cea fizică, decât cea din vis. Mulți nici măcar nu știți ce ați ”muncit” dar știți că v-ați spetit de atâta alergat, făcut și dres. Poate că astăzi când v-ați trezit ați simțit că ”Da, am reușit!” deși habar n-aveți ce, dar aveți un sentiment de împlinire în voi care vă face să zâmbiți.

Dragilor, putem începe să ne construim noua noastră lume, dar nu prin confruntarea cu cea veche, ci prin abandonarea ei, prin mutarea atenției noastre de pe ceea ce nu dorim să se manifeste pe ceea ce dorim să se manifeste. Asta nu înseamnă să nu spunem NU la ceea ce nu ne place, înseamnă să nu ne luptăm cu ceea ce nu ne place, să o spunem pur și simplu suficient de categoric și de calm, dintr-o stare de pace și cunoaștere interioară, încât nici o energie a luptei să nu poată fi atașată cuvintelor și stării noastre.

Pregătiți-vă pentru ceea ce avem de adus și de făcut, nu pe ceea ce avem de dărâmat, când începem să construim noul, vechiul se va dărâma aproape de la sine, dar nu mai este treaba noastră să dărâmăm ceva, treaba noastră este să construim, să ne construim lumea în care dorim să existăm, pe care dorim să o experimentăm și pentru care suntem Acum Aici.

Deci, să ne bucurăm și să sărbătorim victoria în timp ce ne suflecăm mânecile pentru a ne apuca de adevărata treabă pe care am venit să o facem: construirea unei lumi în care fiecare ființă întrupată să se poată simți Acasă. Aceasta nu este o sarcină de o viață, este o sarcină de poate multe vieți, dar putem spune că în această viață punem o cărămidă decisivă la Lumea care Va Veni pe Pământ.

O zi minunată, plină de miracole și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay!

Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.