marți, 7 noiembrie 2017

Actualizare 7 Noiembrie 2017


Cred că suntem de acord cu toții (aproape) că lucrurile nu mai sunt așa cum au fost altădată, chiar dacă aparent nu s-a schimbat nimic. Deși poate că de văzut nu vedem nici o schimbare, de simțit o simțim în noi. O simțim în modul în care percepem lucrurile, în modul în care ne raportăm la noua noastră realitate, pentru că, da, suntem într-o realitate nouă.

Din ce în ce mai multe ființe venite pe această planetă și întrupate în corpuri umane sunt trezite și activate pentru că ceasul a sunat pentru toată lumea. Chiar și cei care sunt mai somnoroși de felul lor sunt forțați să facă ochi pentru că zorile bat la ușa tuturor, cum s-ar spune.

Foarte multe decizii au fost luate în ultimul timp, multe de ultimă oră, multe contracte vechi au fost încheiate definitiv și/sau înlocuite cu contracte noi, multe suflete întrupate și-au ocupat locul lor în imaginea de ansamblu a procesului de ascensiune și cu toții simțim că lucrurile ”sunt pe țeavă” și că am intrat în linie dreaptă.

Ce am observat destul de clar, și care explică multe dintre deciziile și întorsăturile neașteptate din ultimul timp, este că foarte multe suflete și-au finalizat oarecum deciziile pentru planul lor de viață în continuare sau și-au schimbat în totalitate alegerile anterioare, lucru care a fost posibil din cauza situației de excepție prin care trece Pământul.

După cum am spus mai demult, ”treaba” nu va rămâne nefăcută, Planul Divin va fi înfăptuit, indiferent de cine îl va duce la înfăptuire. Deși atunci păreau cuvinte pline de judecată, ele și-au pierdut pe parcurs această  conotație, deoarece atunci când ȘTII că ești UNA cu întreaga Creație, nu mai contează, la nivel de individ, cine ce a făcut, contează ca toți cei implicați, întreaga Creație să beneficieze de rezultatul dorit.

Ei bine, în acest moment sunt suflete care și-au încheiat partea de lucrare pe care și-au asumat-o și care pot face noi alegeri: să se întoarcă în lumile lor, să rămână în continuare pe Pământ și să ajute la dezvoltarea și construirea Noii Ere, sau, și sunt mulți în aceasta ultimă situație, să le facă pe amândouă. Ce înseamnă asta?

Înseamnă că, aceștia din urmă, au atins acel punct al multidimensionalității lor în care pot fi, conștient, cu un picior într-o lume și cu unul în alta. O astfel de alegere este făcută doar de sufletele foarte puternice care, datorită experienței și înțelepciunii acumulate în nenumăratele lor vieți pe Pământ, pot să ofere îndrumări, ghidare și soluții care să nu mai ducă la repetarea unor tipare vechi care mai fac parte încă din memoria noastră celulară și care se pot activa din nou.  

Acum, aceste suflete întrupate care își pot conștientiza multidimensionalitatea, trec printr-o perioadă de adaptare la această nouă formă de manifestare umană, pentru că este necesară găsirea unui echilibru între conștiința umană și cea multidimensională, ceea ce cere practică și conștientizare pentru a putea funcționa în mod optim pe Pământ ca ființă multidimensională întrupată.

Dacă faceți parte din această ultimă categorie, s-ar putea să vă confruntați cu provocări și greutăți pe care le-ați crezut demult încheiate. Este normal, oarecum, să fie așa, pentru că conștiința mai înaltă care se întrupează în voi acum, scoate la suprafață toate reziduurile energetice de o vibrație mai joasă care s-ar putea să se fi agățat pe undeva și să ”scape” curățărilor precedente.

De asemenea, s-ar putea ca în meditațiile voastre sau în visele voastre să vă fie transmise informații noi cu care mintea voastră să nu fie de acord și să încerce să le refuze, să le filtreze afară. Multe sunt un fel de ”vârf de lance” pentru deschiderea minții voastre umane către informații care nu fac parte din baza ei de date. Sunt un fel de deschizătoare de căi prin care informații noi și mai înalte să poată veni. Nu putem construi o lume nouă folosindu-ne de aceleași idei și concepții vechi, nu-i așa?

Ca o paranteză, sau exemplu, am să vă povestesc o experiență pe care am avut-o recent în meditație. Știm, cu toții, că miezul Mamei Pământ este un imens cristal pe care unii l-au perceput verde, alții roz, alții roșu, fiecare în felul lui, ceea ce nu-i greșit. Când am intrat în meditație și m-am dus în Miezul Mamei Pământ, nu am mai găsit cristalul cu care eram obișnuită, am găsit doar o imensă masă cristalină aflată într-o continuă pulsație și care avea TOATE culorile, sau o percepeam în culoarea la care mă gândeam.

Pentru mine acest lucru reprezintă faptul că materia încetează să mai fie atât de densă, de compactă, că s-a ajuns la acel nivel de densitate redusă în care rețeaua cristalină a Pământului este gata să fie activată, pentru că însăși Mama Pământ este pregătită pentru activarea ei. Și același lucru se petrece și cu corpurile noastre pentru că noi suntem atât de intim legați cu Mama Pământ încât fără acea legătură nu am putea exista pe Pământ.

Multora li se pare că trec, din nou!!!, prin curățări interminabile care par să le spună că capătul drumului nu se apropie de ei, ci se îndepărtează. Acum, lucrurile nu stau chiar așa, ci reprezintă chiar contrariul. Da, sunt perioade de curățări, și vor mai fi, dar ăsta este un semn de bucurie, nu de tristețe, pentru că ne arată că am trecut la un nou nivel și că l-am încheiat pe precedentul.

Fiecare perioadă sau stare de tumult, haos, aparentă cădere sau întoarcere înapoi nu reprezintă altceva decât încheierea unei perioade care a fost finalizată în așa fel încât permite abordarea unui alt nivel, a unei noi etape a procesului nostru evolutiv și de ascensiune.

Pentru sufletele care au ales să rămână în continuare pe Pământ și cele care au ales să le facă pe amândouă, portalul din 11:11 va aduce multe schimbări, indiferent că le puteți conștientiza în acel moment, fie că nu. Este necesară o perioadă în care mintea noastră umană să poată procesa și traduce informațiile primite într-un limbaj care nu-i este tocmai confortabil, și anume, în limbajul luminii.

Ceea ce este mare nevoie să conștientizați este că suntem susținuți din toate punctele de vedere atât de către aspectele noastre mai înalte cât și de către Mama Pământ și toate Tărâmurile Ei. Și ele trec prin schimbări exact așa cum trecem și noi, iar aceste schimbări le permit și lor să acceseze mult mai ușor nivelele și aspectele lor mai înalte care pot susține mult mai ușor schimbările prin care trece întreaga planetă.

Să nu uităm nici o clipă că noi formăm o Echipă cu Mama Pământ și cu toate formele Ei de viață, că orice schimbare făcută la un anumit nivel, se reflectă în toate celelalte. Ar putea părea că vechile căi sunt re-însuflețite dar acest lucru se întâmplă doar pentru a-i convinge pe nostalgicii lor că ele sunt definitiv abandonate.

Multe s-au schimbat și și mai multe se vor schimba în chiar zilele ce urmează pentru cei ce au ochi să vadă, urechi să audă și inimă să simtă adevărul care nu mai poate fi ascuns, și anume,

Indiferent care ar fi problema sau întrebarea, soluția sau răspunsul stă întotdeauna în IUBIRE!

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.