sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Celebrarea Adevărului Vostru Interior


Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

Salutări magnifice ființe de lumină, vă iubim profund, suntem una cu voi și mergem alături de voi pe calea voastră. Dorim să celebrăm adevărul vostru împreună cu voi și să vă încurajăm să celbrați iubirea, pacea și lumina sacră din voi. Lumina voastră este mult mai puternică, mai potentă și mai viguroasă decât v-ați putea voi imagina. Dacă v-ați da seama că ați putea muta munții cu puterea pe care o aveți în voi. Dacă v-ați da seama că puteți avea încredere deplină și absolută în voi că puteți crea realitatea și ascensiunea pe care acum doriți să o experimentați. Dacă ați fi conștienți măcar de susținerea care vă înconjoară și vă umple zilnic întreaga ființă. Și voi ați celebra adevărul din voi cu mare bucurie, entuziasm și beatitudine.

Cum v-ați celebra chiar în acest moment măreția și adevărul interior? Ce ați face? Gândiți-vă la asta; este nevoie doar de o mică acțiune, să ridicați brațele spre cer, să vă îmbrățișați pe voi înșivă, să faceți o baie, o plimbare, să mâncați mâncare sănătoasă. Încurajați-vă să vă celebrați adevărul vostru astăzi.

Acum, dorim să vă cerem să contemplați ce ați putea face în săptămâna următoare pentru a vă celebra adevărul vostru? Poate fi o acțiune care să facă o mică diferență în realitatea voastră și care să vă conducă la înțelegerea mai deplină a adevărului vostru interior. Această acțiune poate fi să vă acordați timp să vă relaxați sau să faceți exerciții, să citiți o carte cu un subiect care să vă inspire sentimente interioare de pace și iubire, să fiți creativi, să vă creați un altar care să vă exprime adevărul interior într-un mod mai fizic.

Cea mai importantă Celebrare

Noi, Ființele Celeste Albe, avem o întrebare finală pentru voi: ce ați putea face acum în viața voastră care să fie o celebrare și o recunoaștere a adevărului vostru și care să aducă o schimbare semnificativă în realitatea sau în evoluția voastră spirituală? Pe ce ar dori sufletul vostru să vă focalizați sau să faceți pentru a experimenta exprimarea adevărului vostru interior, să vă schimbați vibrația energetică și perspectiva, precum și să inspirați o schimbare pozitivă iubitoare în realitatea voastră? Această informație și ghidare poate veni numai din sufletul vostru în conștientizarea voastră. Vă invitați sufletul să vă ghideze în următorul pas pentru voi, mic sau mare, care vă va ajuta să vă recunoașteți mult mai deplin adevărul interior și să vă familiarizați cu măreția din voi.

Acordați-vă timp să meditați sau să reflectați în tăcere. Când simțiți că este potrivit să intrați în contact cu sufletul vostru, imaginați-vă culoarea sufletului vostru radiind din ființa voastră. Dacă nu înțelegeți culorile sufletului vostru, vizualizați o culoare care vi se pare potrivită emanând din ființa voastră. Simțiți, vizualizați sau conștientizați că energia Creatorului este fuzionată cu sufletul vostru și că sunteți una cu Creatorul. Este ceva asemănător cu un curent constant care se mișcă prin întreaga voastră ființă. Vă conectați deja cu adevărul și cu puterea voastră interioară.

Inspirați și expirați profund simțind ca și cum vă transformați și vă topiți în centrul ființei voastre, în temeliile energiei și sufletului vostru. Este ca și cum ați intra într-un cuib al luminii sufletului vostru care vă leagănă cu tandrețe. Sunteți pe deplin susținuți, protejați și iubiți.

Din momentul în care vă simțiți conectați cu miezul sufletului vostru, întrebați fără să aveți vreo așteptare: ”Doresc acum să-mi celebrez adevărul interior în viața mea, cum să fac acest lucru creându-mi o experiență semnificativă care să-mi demonstreze adevărul?” Apoi, pur și simplu, focalizați-vă pe respirația voastră și fiți observatorul gândurilor, emoțiilor, ideilor, viziunilor sau senzațiilor care vin în conștientizarea voastră. Chiar dacă acestea par să nu aibă nici o legătură cu întrebarea voastră, chiar imposibile sau stupide, vă rugăm să nu le alungați instantaneu, lăsați-le să se dezvolte în conștientizarea voastră dacă este nevoie și abia apoi acceptați-le sau respingeți-le. Dacă nu puteți recepționa nici un fel de ghidare, cereți ca ghidarea să vină spre voi într-un alt mod, printr-o persoană, o carte, imagine și așa mai departe. Odată ce ați primit ghidarea de la sufletul vostru, dați-vă voie să vă faceți un plan de acțiune sau de acțiuni specifice pe care îl puteți îndeplini cu ușurință și care să vă ajute în celebrarea adevărului vostru în modul în care sunteți ghidați de sufletul vostru. Să știți că cu cât sunt mai ușor de realizat acțiunile voastre, cu atât mai ușor veți descoperi că este să vă conectați la un nivel mai profund cu sufletul, adevărul și măreția voastră.

Adevărul Interior se dezvoltă în Ușurință

Când vă conectați la un nivel mai profund cu adevărul vostru interior și cu măreția voastră, puteți dezvolta dorința ca viața voastră să fie ușoară, și dacă este cazul, lăsați-o să fie ușoară! Atunci când doriți ca ceva să apară ca energie în viitor, când dați voie și lăsați ca ceea ce doriți să fie prezent în corpul vostru și să ia formă în viața voastră, voi acționați ca un vehicul pentru nașterea sa în viața voastră. Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă încurajăm să vă focalizați pe energia simplității în ființa voastră, să vă focalizați pe pace mai degrabă decât pe dramă și să căutați cele mai simple și mai semnificative răspunsuri. Recunoașteți că voi vă creați realitatea din interiorul vostru, vindecați rănile care cauzează haos și provocări în viața voastră și dați-vă seama că atunci când vă focalizați pe ceea ce vă doriți, voi aduceți energia acelui ceva în ființa și în realitatea voastră pentru a o experimenta.

Este dreptul vostru divin să fiți în curgerea divină a Creatorului. Când experimentați curgerea Creatorului, totul curge prin voi și de la voi. Este ca și cum voi dați naștere la tot ceea ce întrupați, adevărul și esența ființei voastre devin din ce în ce mai evidente în interiorul și în jurul vostru.

Scopul Celebrării Adevărului vostru Interior

Noi, Ființele Celeste Albe, vă încurajăm să vă celebrați și să vă onorați adevărul interior, pentru că făcând acest lucru, îl activați pentru întreaga voastră ființă. Vă aliniați cu o stare și cu o energie a aducerii aminte în ființa voastră, care aprinde și trezește toate nivelele ființei voastre, lumina începe să pulseze prin sistemele voastre energetice creând o profundă curățare și dizolvarea energiei stagnante. Cu cât mai multă lumină circulă prin corpul și aura voastră, cu atât mai repede pulsează vibrația energiei voastre, mutându-vă într-o stare de conștiință mai înaltă care vă permite să accesați ghidarea interioară. Înțelepciunea, cunoașterea și abilitățile sacre stocate în voi și în Universul Creatorului, vă devin disponibile. Conexiunea voastră infinită cu tot ceea ce Creatorul este, unitatea voastră cu Creatorul și capacitatea de a-l exprima pe Creator prin ființa voastră devine ușor de accesat, de înțeles și experimentat. Ceea ce noi vă spunem vă inspiră să fiți pe deplin prezenți în transformarea care are loc în ființa voastră și în Universul Creatorului, făcând ca experimentarea ascensiunii să devină mai profundă.

Când mai multe suflete își celebrează și onorează adevărul interior și măreția, familiarizându-se cu tot ceea ce ele sunt și cu puterea lor, acest lucru va crea schimbări majore în conștiința omenirii. Oamenii vor participa în mod activ susținând schimbările și transformările în modul în care realitatea pământească este percepută de către mulți. Perceperea corpului uman, de ce este el capabil și legătura sa cu corpul spiritual și cu sufletul, vor intra și ele în conștiința tuturor. Astfel, limitările impuse asupra oamenilor și a Mamei Pământ se vor dizolva. Acest lucru va însemna o profundă explorare și investigare făcută de majoritatea omenirii în legătură cu ceea ce înseamnă să fii om, scopul vieții și cum să trăiești în armonie cu tot ceea ce este. Vor apărea noi înțelegeri care vor schimba complet modul în care omenirea și Mama Pământ trăiesc împreună. Vechile percepții, idei și moduri de a trăi vor fi abandonate pe măsură ce omenirea și Mama Pământ se curăță de toate limitările și vălurile iluziei. Va fi ca și cum omenirea și Mama Pământ au fost eliberate să experimenteze viața pe deplin și complet ca o expresie a Creatorului. O astfel de transformare și de despovărare a energiilor are nevoie de timp, răbdare și de o iubire plină de compasiune pentru tot.

Cei care sunt obișnuiți să-și celebreze și să-și onoreze sufletul și înțelepciunea pe care acest lucru o aduce, vor fi în măsură să acționeze ca faruri care împărtășesc înțelegere și ghidare. Înțelepciunea și acțiunile pe care vor fi inspirați să le încurajeze și să le creeze vor avea scopul de a-i aduce pe toți mai aproape de o mai profundă experimentare a adevărului lor, Creatorul care sălășluiește în interior.


În beatitudine veșnică,

Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.