joi, 2 noiembrie 2017

Întruparea Luminii Concepției Voastre în această viață


Reexperimentarea creației și nașterii voastre în deplina prezență a Creatorului

Maestrul Isus

Maestrul Isus ne aduce tuturor un dar frumos și unic pentru a-l experimenta. Indiferent care este povestea voastră, cine sunt părinții voștri, cum a fost nașterea voastră, Maestrul Isus vă oferă oportunitatea de a călători energetic prin întregul proces al concepției și nașterii voastre pentru a experimenta concepția luminii, o naștere susținută de Creator și o copilărie plină de lumina Creatorului. Toate experiențele pozitive pe care le-ați dobândit de-a lungul vieții voastre curente vor rămâne, dar energiile cum sunt îndoiala, lipsa iubirii de sine și limitările vor fi șterse. Sunt multe activări ale luminii care au loc în timpul existenței voastre în pântecele mamei, în timpul nașterii și a copilăriei voastre. Acum este momentul să lăsați ca aceste activări să aibă loc pentru a vă împuternici și a aduce o mai mare lumină și iubire existenței voastre actuale. Prin acest proces poate avea loc vindecarea, trezirea unor noi abilități și o mai mare simțire a adevăratului vostru Sine. Lăsați-l pe Maestrul Isus să vă ghideze într-o călătorie a luminii concepției voastre în pentru viața voastră actuală.

”Mulți spun că concepția luminoasă este cea în care sufletul intră în pântecele mamei fără actul sexual, se poate întâmpla și astfel, dar concepția luminoasă în care au participat mulți pentru a aduce copiii luminii pe Pământ, în această realitate, este cea în care ambii părinți se umplu cu lumină și, prin iubirea lor unul față de celălalt, ei își împărtășesc, își integrează lumina creând împreună ceva asemănător unei camere de lumină, unui cocon de lumină care este atât de puternic încât copilul lor este creat în prezența Creatorului.”

Este o experiență extrem de puternică și de plină de iubire. Ea are influență nu numai asupra modului în care am fost noi concepuți, ci și asupra modului în care ne-am conceput noi înșine copiii.

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 min și 18 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 34 min și 58 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 12. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.


Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.