luni, 20 noiembrie 2017

Și Acum? - Consiliul


Prin Ronald Head

În trecut ne-am folosit de unele imagini, metafore pentru a vă descrie modul în care energiile se construiesc și duc, în cele din urmă, la o schimbare rapidă. Am folosit cascade, avalanșe, bulgări de zăpadă care se rostogoleau pe deal în jos și altele.

Uneori este necesară o pregătire și o planificare extrem de detaliată înainte ca o situație să se poată manifesta. Întotdeauna, siguranța și cele mai înalte interese ale tuturor ființelor sunt de o importanță capitală.

Cu excepția karmei și a alegerilor karmice, nici un eveniment, chiar și după definițiile voastre, nu poate duce la ceea ce voi numiți accidente. Creatorul, Sursa, Dumnezeu sau oricum i-ați spune câmpului de conștiință primordial, nu face și nu poate face greșeli. Acesta este, prin definiție, un fapt. Se pot întâmpla lucruri care să nu vă placă sau pe care să nu le înțelegeți. Dar asta nu înseamnă că ele sunt fie accidentale, fie greșeli.

În cele din urmă, în orice situație în care este nevoie de schimbare, energia și pregătirea ating acel moment în care inerția se transformă într-un impuls constructiv. Acestea sunt ”legi” pe care le-ați construit în existența voastră. Experiența de a trăi moment cu moment în scopul de a experimenta fiecare nuanță a schimbării este o astfel de creație conștientă. Din alte puncte de vedere, fiecare schimbare este un lucru instantaneu, cu viteza gândului. Toate momentele există acum. Există numai acum. Acest lucru nu este ceva ce vă poate fi explicat în starea voastră actuală de percepție.

Vă spunem toate aceste lucruri pentru a vă ajuta să înțelegeți afirmația foarte scurtă și simplă pe care dorim să o facem astăzi.

Procesul pe care l-ați dorit a început. Schimbările sunt asupra voastră. Chiar acum, voi nu sunteți informați de progresul care are loc, cu excepția cazului în care un eveniment nu poate fi ascuns. Chiar și atunci, vi se spun adeseori prostii când acestea sunt raportate. Vă vom spune foarte puține, dar vrem să vă reamintim unele lucruri.

Acesta este începutul lumii pe care ați venit aici să o creați. Aceasta va fi o lume a adevărului. Chiar dacă vor fi făcute eforturi imense pentru a menține minciunile, acele eforturi vor eșua.

Acum, voi știți că zilele voastre durează săptămâni să treacă. Și lunile voastre trec în câteva minute. Înainte ca voi să vă dați seama, așa cum spuneți voi, totul se va fi terminat. Dar va mai fi multă muncă de făcut, deoarece tot ceea ce este vechi va fi nevoie să fie înlocuit. Ați mai făcut asta și înainte. Dacă citiți acest tip de mesaje este un fapt că ați mai făcut-o. Veți crea din nou acest lucru. Și când va fi nevoie de voi, o veți face din nou în altă parte. Cum credeți că sunt văzuți războinicii așa ca voi? Credeți că poate vă este oferită cea mai mare onoare, cea mai mare iubire și că poate noi vă venerăm?


Namasté, dragilor. Namasté.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.