sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Templul Creației

Conștiința Cristalină prin Natalie Glasson

Noi, Tărâmul Cristalin, dorim să împărtășim cu voi Templul nostru al Creației care există în Dimensiunile Cristaline. Scopul nostru este să vă invităm să vizitați și să experimentați Templul nostru al Creației în planurile interioare pentru a vă crește vibrația energetică, a vă consolida înțelegerea energiei Creației și a vă dezvolta capacitatea de a co-crea împreună cu energia creației în scopul de a vă aduce vouă și altora re-amintirea Creatorului.

Voi sunteți o Ființă a Creației

Fiecare parte a ființei voastre este formată din energia creației a Creatorului; acest lucru înseamnă că energia creației este conținută de fiecare celulă a ființei voastre. Energia creației este esența voastră originară. Când vă conectați cu energia creației vă aduceți aminte de unicitatea voastră, de originile și de adevăratul vostru sine; energia și intențiile care au susținut manifestarea voastră. Această înțelegere eliberează toate iluziile pământești, aducând claritate și trezire. Energia creației este esența nașterii voastre ca ființă spirituală în planurile interioare și ca ființă fizică pe Pământ. Este suportul/subzistența întregii voastre ființe pentru existența voastră eternă, precum și sursa care vă ajută în manifestarea Creatorului în armonie cu Universul Creatorului.

Atunci când primiți, voi accesați energia creației, când căutați în interiorul ființei voastre, voi explorați energia creației, iar atunci când oferiți, voi exprimați și experimentați energia creației. Fiecare parte a existenței voastre implică energia creației; miezul Creatorului.

Templul Creației

În Tărâmul Cristalin al planurilor interioare, noi avem un Templu dedicat expresiei și vibrației Conștiinței Cristaline a creației. Fiecare aspect al Creatorului, așa ca voi înșivă, exprimă aceiași energie a creației într-un mod unic, susținut în continuare de o vibrație și frecvență diferită a luminii. Astfel, Universul Creatorului devine o expresie deplină și completă a Creatorului și a energiei creației, asemeni unui puzzle finalizat.

Creația Conștiinței Cristaline este o frecvență înaltă; ea deține putere, echilibrul dintre planurile interioare și realitatea pământească precum și claritate atunci când îl observăm pe Creator. Scopul său este să creeze o înțelegere și o conștiință înalt vibrațională și frumusețea Creatorului. Când lucrați cu energia creației Conștiinței Cristaline, toate creațiile amplifică prezența Creatorului în ființa voastră și în tot și aduce, de asemenea, o vibrație a purificării. Acesta este motivul pentru care lucrul cu creația Conștiinței Cristaline este o experiență atât de magnifică pentru că în timp ce voi co-creați ceea ce doriți să manifestați, vă purificați, de asemenea, ființa, creați frumusețea Creatorului și amplificați vibrația sacră a Creatorului în voi și în tot.  

Templul Creației din Dimensiunile Cristaline este un vast spațiu expansiv cu multe camere care sunt dispuse în jurul unei camere centrale. Numim această cameră centrală Camera Miezului Creației; în această cameră toate ființele pot interacționa cu energia creației, experimentând, descărcând, întrupând și exprimând energia. Numeroasele camere din jurul camerei centrale sunt toate folosite pentru a experimenta cu energia creației. Ființele învață și experimentează modul în care să co-creeze cu energia creației în multe feluri, observând manifestările energetice pe care ele le crează și capacitățile pe care le activează. Fiecare cameră vă va ghida cum să explorați moduri noi și captivante de co-creare cu energia creației. Sunt maeștri și ființe de lumină care lucrează în numeroase camere, scopul lor este să vă întâmpine cu bucurie și să vă explice cum să folosiți acea cameră și în ce scop vă poate ea ajuta. Templul Creației este un spațiu sigur pentru a aduce cu adevărat înțelegere în ceea ce privește energiile și capacitățile voastre de creație din ființa voastră.

Cum să vizitați Camera Miezului Creației

”Conștiință cristalină, invit energia și lumina ta să se ancoreze în ființa mea, dă-mi voie să experimentez curgerea luminii Cristaline prin corpul și câmpul meu auric, pe măsură ce absorb și activez vibrațiile Cristaline în ființa mea. Pe măsură ce energiile fuzionează, te rog să mă duci în Camera Miezului Creației din Templul Creației. Susține-mi energiile în ancorarea în cameră, astfel încât să pot experimenta și explora energia Cristalină a creației. Cu mulțumiri și recunoștință profundă.”

Repetați pur și simplu invocația de mai sus, apoi închideți ochii și începeți să vă urmăriți respirația, în timp ce intrați într-o stare de profundă relaxare și pace.

Lăsați Conștiința Cristalină să vă înconjoare și lumina noastră să se miște prin ființa voastră. Pe măsură ce lumina se construiește în jurul vostru, veți fi transportați în Camera Miezului Creației. Acolo va fi prezentă o ființă pentru a vă va întâmpina și a vă conduce într-o zonă de relaxare. Ființa vă va face să fiți conștienți de energia Cristalină a creației și vă va alinia într-un mod simplu cu această energie. O ploaie de lumină va curge în ființa și în conștientizarea voastră. Stați cu și observați energia cum se mișcă prin ființa voastră și se conectează cu sufletul vostru.

Spuneți de câteva ori cu voce tare ”Cunosc și experimentez energia Conștiinței Cristaline a creației.”

Apoi, rotiți-vă mai adânc energia în ființa voastră pentru a se conecta cu energia creației Conștiinței Cristaline pe măsură ce aceasta se activează și se formează în ființa voastră.

Poate că doriți să vizitați de mai multe ori Camera Miezului Creației, astfel încât să puteți recunoaște pe deplin prezența energiei în voi. Când simțiți că este potrivit, puteți începe să explorați celelalte numeroase camere din Templul Creației.

Cum să vizitați Camerele de Experimentare din Templul Creației  

După ce vizitați Camera Miezului Creației, puteți începe să explorați camerele de experimentare care vă oferă o experimentare a co-creării împreună cu energia cristalină a creației. Este important ca intenția voastră legată de ceea ce doriți să manifestați să fie pură și adevărată pentru ghidarea sufletului vostru. Asigurați-vă că tot ceea pe ce vă focalizați sunteți fericiți să primiți și să recunoașteți în realitatea voastră fizică.

”Conștiință Cristalină, te rog să mă duci în cea mai potrivită cameră pentru mine ca să experimentez cu energia creației din Templul Creației. Lasă-mă să intru într-o cameră care îmi servește în această etapă a ascensiunii mele, ghidează-mă cum să folosesc energia creației și Conștiința Cristalină, astfel încât să pot manifesta ceea ce doresc să experimentez pe Pământ și în realitatea mea spirituală. Scopul meu în cameră este să explorez, să experimentez pe deplin energia creației în mine și în jurul meu. Îmi exprim recunoștința și mulțumirile pentru ghidarea pe care o primesc.”

Veți fi duși în cea mai potrivită cameră pentru voi. Sunt sute de camere în Templul Creației. Când intrați într-o nouă cameră, este recomandabil să cereți să înțelegeți numele sau scopul camerei, în acest fel vă puteți întoarce în acea cameră ori de câte ori doriți. Fiecare cameră va avea un scop, un sentiment și o experiență diferită, deși toate vă susțin în experimentarea energiei creației. Ele vă susțin în co-crearea cu energia pentru a vă manifesta intențiile sau focalizarea și în a recunoaște puterea și prezența creației în voi. Chiar dacă nu sunteți în măsură să accesați vreo înțelepciune, intuiții sau ghidare din camere, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că întotdeauna veți primi energia, activările și transformările de care aveți nevoie.

Vizitarea Templului Creației în perioada voastră de somn

Puteți cere să vizitați și să lucrați fie în Camera Miezului Creației, fie într-una din celelalte camere din Templul Creației în timpul perioadei voastre de somn. Când faceți această alegere, este important ca mai întâi să stabiliți dacă doriți să vizitați Camera Miezului Creației sau o altă cameră. Apoi, declarați scopul vizitei voastre, ce doriți să înțelegeți sau să creați pentru voi înșivă, pentru omenire sau pentru Pământ în timp ce vă aflați în Templul Creației. Să știți că din momentul în care cererea voastră a fost făcută, vă puteți pur și simplu relaxa și intra în starea voastră de somn ca de obicei.

Există o mare bogăție de abundență, cunoaștere și alinieri în Tărâmul Cristalin pe care să le explorați și care să vă ajute în ascensiunea voastră. Vă rugăm ca doar să ne chemați, să vorbiți cu noi și noi vă vom alinia cu cele mai potrivite vibrații pentru voi.

Cu binecuvântări cristaline,

Conștiința Cristalină



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.