miercuri, 29 octombrie 2014

Cum să Schimbați Societatea?


Mesaj de la Pământ prin Pamela

Dragi oameni frumoși, vă salut pe voi toți. Eu sunt vocea Pământului. Primiți-mă în mijlocul vostru pentru că eu sunt mama voastră. Deschideți-vă celulele corpului vostru către mine ca să vă pot susține. Aș vrea să vă relaxați, așa că faceți-o acum. Eliberați toată tensiunea, multele gânduri din capul vostru, grijile repetitive pe care mulți oameni le au; lăsați-le să se spulbere. Lăsați aerul să curgă prin voi și în jurul vostru.

Îmi sunteți atât de dragi. Vă iubesc atât de mult și vă primesc cu atât de multă bucurie. Aveți încredere în mine, acesta este un lucru care n-ați fost învățați niciodată. De fapt, voi ați fost învățați să mă distrugeți. Din copilărie ați învățat foarte devreme cum să vă bazați pe energia și capacitățile, minții voastre pentru a vă organiza viața în așa fel încât să o puteți gestiona.

O mare parte din creșterea și educația copiilor urmărește să facă viața cât mai gestionabilă și, tototdată, să-i facă pe oameni să se adapteze la un sistem social care a fost deja ferm stabilit. Acest gen de creștere și educare îi face pe copii să devină confuzi, pentru că în ei încă mai trăiește un flux spontan, intuitiv care este puternic conectat cu emoțiile lor, care adeseori sunt încă foarte directe și primare, iar acest lucru îi sperie pe adulți. Pe parcursul educației voastre, voi deveniți precauți în ceea ce privește emoțiile voastre, puterea lor, pasiunea din ele, nemărginirea lor.  

Dar emoțiile într-adevăr nu au limite? Nu, emoțiile au propria lor dinamică. Dacă le lăsați să-și urmeze cursul, în timp ele vor găsi de la sine un echilibru natural. Atunci când îi permiteți unui copil să scoată câteva flăcări atunci când este furios – pentru că, de exemplu, se simte injust tratat – copilul, în timp, va reveni în mod natural la o stare de liniște, de reflecție. Uneori este necesar să ajuți copilul ca să facă acest lucru, dar ceea ce s-a întâmplat de multe ori în trecut, și se întâmplă încă și astăzi, este că o astfel de emoție este suprimată și împiedicată să se manifeste. Făcând acest lucru, chiar din pruncia copilului, viața sa emoțională naturală ajunge să fie restricționată.

Sunteți atât de presați să deveniți niște adulți controlați, care nu sunt obișnuiți să aibă încredere în emoțiile lor spontane, în dorințele, zelul sau pasiunile lor. În acest fel voi deveniți înstrăinați de cele mai profunde motivații ale voastre. Ele sunt înghesuite într-un colț întunecat, ca să zicem așa, unde voi nu îndrăzniți să intrați. Dar, mai devreme sau mai târziu, ceea ce a fost ascuns, va dori să iasă la suprafață. Vocea inimii voastre, a sufletului vostru nu va fi negată pentru totdeauna.

Se pare că chiar acum, în această zi și vreme, acea voce a sufletului se trezește simultan în mulți oameni. Ați putea spune că are loc un fel de revoltă. Oamenii vor să trăiască, nu numai să supraviețuiască, și nu doar să-și organizeze viața ci să participe pe deplin la ea. Există o nevoie de experimentare reală, profundă, iar acest lucru poate da naștere unor fluctuații intense în viața voastră emoțională.

Voi sunteți în procesul întoarcerii în centrul vostru, în acea esență care este atât cerească cât și pământească. Voi purtați în interiorul vostru un suflet nemuritor care este infinit, iar asta este ceva ce nu poate fi înțeles din punct de vedere intelectual. În voi este această lumină care este infinită, care nu este legată de timp sau spațiu, care nu este legată de acest corp. Totuși, acea scânteie infinită de lumină a ales să intre într-un dans cu corpul și într-un dans cu mine, Pământul, și cu natura. De ce este acest lucru așa? Sufletul coboară într-un corp în scopul de a experimenta ceva special, ceva ce nu poate experimenta în tărâmurile cerești. Lumina vrea să ia o formă și să devină întrupată pentru a experimenta viața și creativitatea în formă materială, să învețe și să crească din ea.

Luând o formă, voi deveniți vizibili altora și le apăreți ca o ființă individuală. Apoi acolo sunteți tu și celălalt și există o comunicare între ființe vii, interacțiune, nevoia de înțelegere și posibilitatea bucuriei. Pentru că sufletul se manifestă pe sine însuși pe Pământ, creația devine posibilă în uimitoarea ei diversitate făcând viața cu adevărat interesantă și incitantă – o aventură! Scopul reuniunii Cerului cu Pământul, a unirii dintre suflet și corp, precum și scopul umanității, este să creeze și să experimenteze magia acestei aventuri.

Ați putea întreba acum cum este posibil ca viața umană de pe Pământ să fi devenit un exemplu de control al vieții, de manipulare a vieții, astfel încât atât de mulți oameni – și natura de asemenea – să sufere din cauza unei energii represive, de judecată. Ce a devenit acea magie originală, acea aventură pe care ați putut-o simți atât de clar ca și copil și care aparține copilului?

Suferința umanității și a naturii mă întristează. Este un dor atât de mare, durere, emoție suprimată în oamenii de aici, dar există și speranță. Schimbarea are loc, și vă vorbesc vouă celor ce citiți aceste rânduri pentru că știu că voi sunteți înaintașii. Voi, cei care simțiți schimbarea care vine și care știți că atunci când această schimbare este realizată de către mai mulți indivizi, ceva nou poate apărea pe Pământ.

Vreau să vă invit să experimentați acest sentiment în voi înșivă. Coborâți în propria voastră ființă și mergeți cu respirația în pântecele vostru. Conectați-vă cu energia jucăușă a copilului vostru interior. Acest copil înțelege magia și aventura; acest copil are încredere în forțele mai mari; acest copil nu are nevoie să stăpânească și să supravegheze prin minte; și acel copil este încă acolo în voi – viu – și nu-l puteți ucide.

Imaginați-vă pentru un moment că-l vedeți pe acest copil și salutați-l! Simțiți cum acest copil al vostru este conectat cu mine. Simțiți cât de profund știe copilul că vrea să fie aici pe Pământ și cum vrea să fie o punte de legătură umană între Cer și Pământ. Redescoperiți magia și aduceți-o înapoi în viața voastră.  

Ce puteți face în viața voastră de zi cu zi pentru a crea un sentiment de magie și aventură? Întrebați-l pe copilul din voi de ce are nevoie ca să revină la viață. Ar putea să fie un lucru foarte simplu, așa că nu-l transformați în ceva mare, păstrați-l jucăuș și mic. Adeseori mintea voastră crede că trebuie să se petreacă lucruri mari pentru a schimba conștiința oamenilor de pe Pământ. Dar eu vă spun: întoarceți-vă la ceea ce este simplu: magia copilului vostru interior – acesta este răspunsul. Prin asta se realizează conexiunea voastră cu marile puteri, cerești și pământești. Aici este locul în care voi vă oferiți vouă înșivă ceva ce este mai mare decât voi. Din nefericire, ați ajuns să fiți descurajați în încrederea voastră în acea posibilitate, dar ea poate fi atât de tangibilă în viața voastră.

Mulți dintre voi se luptă ca să fie prezenți pe Pământ, și în special în realitatea socială. Dar modul în care realitatea este configurată și structurată în prezent, precum și modul în care ea este determinată de legi și reguli, așteptări și cerințe, de multe ori vă restricționează și vă înăbușă creativitatea. Această realitate este tocmai opusul magicului și aventurosului, și de multe ori vă asuprește.

Unii dintre voi vă simțiți atât de înstrăinați de societate încât vă îndoiți și de faptul că locul vostru ar fi aici pe Pământ, și tocmai acestor oameni eu vreau să le spun: voi sunteți Acasă aici, pe mine și cu mine. Eu sunt sufletul Pământului și voi mă iubiți. Faceți distincția dintre realitatea socială, cu conceptele și regulile sale umane, și energia naturii în starea ei de sălbăticie: energia pădurilor, a mărilor, păsărilor, florilor. Aceasta este energia originală a Pământului, și acesta este locul în care voi sunteți Acasă. Voi înțelegeți acea energie și o apreciați. Simt că voi mă prețuiți, și eu vă onorez pentru acest fapt.  

Nu vă luptați cu societatea, pentru că de îndată ce intrați într-o luptă, voi vreți să acționați, structurați, organizați, și de cele mai multe ori vreți să forțați ceva să se schimbe. Dar mare parte din ceea ce predomină acum în societate prin control, judecăți vechi și coerciție se poate prăbuși numai printr-o criză. Uneori, ceva trebuie să moară de tot înainte ca o schimbare reală să poată avea loc. Voi puteți ajuta în susținerea schimbării conștiinței pe Pământ în viața voastră de zi cu zi prin întoarcerea la sursa voastră, copilul din voi: originalitatea voastră. Îndrăzniți să vă experimentați emoțiile și lucrați împreună cu ele. Îndrăzniți să visați din nou și îndrăzniți să fiți plini de pasiune, să credeți în posibilitățile pe care viața le oferă, chiar dacă societatea vă spune că acest lucru nu este posibil și nu este fezabil.

Atât de multe lucruri sunt posibile atunci când oamenii trăiesc din inima lor, când ei îndrăznesc să aibă încredere în ceea ce simt, în mod necondiționat. Nu vreau să spun că acest lucru înseamnă ca voi să acționați pe baza fiecărui impuls pe care îl simțiți. Ceea ce vreau să spun este că voi sunteți sensibili la ceea ce vă afectează și vă atinge; să mergeți în interiorul vostru și să priviți la copilul din voi nu numai când acesta este furios, înfricoșat sau trist, ci și atunci când este entuziasmat și plin de pasiune; să lucrați cu acest copil și să îndrăzniți cu adevărat să trăiți în conformitate cu cele mai profunde idealuri și motivații ale voastre. Făcând acest lucru, în cele din urmă societatea se va schimba, nu prin lupta împotriva a ceva, ci prin întoarcerea la propriul vostru adevăr, ființa voastră originală.

În final, vă cer să vă coborâți conștientizarea în tălpile voastre și să simțiți cum acestea ating pământul. Imaginați-vă că respirați prin tălpi. De fiecare dată când inspirați, voi trageți energia Pământului în picioarele voastre. Simțiți cum picioarele voastre devin grele și felul în care ele vă poartă. Simțiți cum sunteți susținuți de către mine, Pământul. Nu trebuie să faceți totul singuri. Există forțe mai mari care doresc să vă ajute, care doresc să vă susțină pe calea sufletului vostru.

Simțiți pentru un moment aceste forțe, și simțiți cum puterea mea vă poartă. Simțiți apoi puterile cerești care sunt și ele aici sub forma ghizilor, îngerilor și a sufletului vostru, cu toate că nu trebuie să știți exact cum și ce este aici. Este vorba de experimentarea unei forțe mai mari care este blândă și plină de bucurie; una care nu este critică cu voi, una care este plină de simpatie și compasiune pentru ceea ce voi simțiți.

Simțiți pentru un moment acea putere care vine din spatele vostru în inima, pieptul și umerii voștri. Permiteți acest sprijin, și mângâiere și încurajare în viața voastră. Simțiți cum mintea voastră devine mai liniștită când vă acordați la aceste energii susținătoare și hrănitoare. Aveți încredere în semnale, semnalele pe care le primiți în mod constant de la corpul vostru și de la simțurile voastre. În viață este o putere magică care vă poate ghida, una care este focalizată pe bucurie și pe puterea de a crea. Aceasta este o putere magică care va transforma viața pe Pământ.

 © Pamela Kribbe


http://www.jeshua.net

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.