miercuri, 15 octombrie 2014

Tehnici de curățare și de protecție împotriva atacurilor psihice



-


De Anna Merkaba

Următoarele tehnici de curățare și de protecție sunt luate din cartea mea ”Misiune pe Pământ – Ghidul unui Lucrător în Lumină pentru Măiestria de Sine” pe care o puteți achiziționa aici.

Mulți dintre voi au cerut ca aceste tehnici să fie prezentate într-o formă audio/video, așa că o aveți aici.



Vă rog să înțelegeți că noi toți suntem ființe energetice și suntem afectați de absolut toate vibrațiile care există în jurul nostru. Din moment ce TOTUL vibrează și emite energii specifice, ziua noastră începe sub efectul interacțiunilor efective dintre straturile energetice din corpul nostru și câmpurile energetice ale altor oameni. Prin urmare este de o importanță extremă să practicați curățarea zilnică a corpului vostru energetic.

Aici aveți o tehnică incredibil de ușoară pe care vi-o prezint și care face pur și simplu minuni pentru mine și pentru cei care o încearcă. 


·         - Stați în picioare vertical cu brațele îndoite din coate astfel încât palmele să fie îndreptate cu fața în sus.
·         - Picioarele sunt în linie dreaptă și tălpile alipite.
·         - Odată ce sunteți în această poziție, închideți ochii, respirați adânc și rețineți-vă respirația imaginându-vă că aerul pe care îl inspirați prima dată intră în jumătatea superioară a corpului vostru. Expirați.
·         - Acum inspirați din nou și imaginați-vă că aerul circulă în jos până în tălpi, țineți-vă respirația și apoi expirați. 
·         - Faceți această respirație de cel puțin 3 ori în sus și de 3 ori în jos. S-ar putea să vă simțiți puțin amețiți, în acest caz puneți-vă mâinile împreunate ca și la rugăciune și stați așa câteva secunde până când energiile voastre se echilibrează.
·         - Acum imaginați-vă că o coloană de lumină albastră intră prin chakra voastră coroană și coboară în jos prin picioarele voastre și mai departe. Imaginați-vă că, în timp ce coboară prin corpul vostru, această lumină curăță fiecare celulă din corpul vostru și eliberează toate tensiunile pe care voi le-ați putea simți, toate emoțiile negative și toate vibrațiile negative pe care le-ați cules pe parcursul întregii zile. 
·         În același timp apelați divinitatea pe care voi o alegeți și cereți-i ”Dragă _______ te rog acum să eliberezi toate gândurile, emoțiile, vibrațiile negative pe care în mod conștient sau inconștient s-ar putea să le fi cules de-a lungul zilei și trimite-le în lumină pentru VINDECARE și TRANSMUTARE. Și în locul lor umple-mi corpul, inima și sufletul cu Iubire, Lumină, Răbdare, Înțelegere și cu orice altceva dorești să mă infuzezi.”
·         În timp ce faceți acest lucru vizualizați cum toată negativitatea vă părăsește corpul, ca și o mizerie care se scutură de pe voi și este aspirată în lumină și dusă la sursă pentru curățare. Iar pe voi vizualizați-vă îmbăiați într-o lumină albastră pură, iubitoare, vindecătoare.      


Protecția Merkaba

Sunt multe metode despre felul în care să vă activați Merkaba și un scut de protecție. Există și numeroase videoclipuri on-line. Cu toate acestea, am constatat că această metodă este cel mai ușor de înțeles și de aplicat.  
Stați în poziție verticală așa cum se arată în această imagine.

·         Imaginați-vă că din zona inimii voastre/chakra inimii este eliberată o stea cu șase colțuri (Steaua lui David/Merkaba)
·         Acum imaginați-vă că aceasta se învârte în sens antiorar și coboară prin centrul corpului vostru în jos până în afara corpului vostru trecând de picioarele voastre și coborând mai departe până în centrul Pământului. 
·         Acolo, în centrul Pământului, ea este energizată de către energiile iubitoare ale lui Gaia și vă este trimisă înapoi.
·         În timp ce urcă înapoi în sus ea se oprește la o distanță de un picior (0,32 m) sau cam așa sub tălpile voastre și începe să emită o lumină imensă care crează o platformă energetică sub tălpile voastre.
·         Odată ce platforma s-a format, steaua cu șase colțuri continuă să se rotească în sens antiorar și se ridică prin centrul corpului vostru în sus și iese prin chakra voastră coroană ajungând până la sursa a tot ceea ce este.
·         În timp ce se ridică ea crează o formă de scut de forță tubular în jurul corpului vostru, așa cum este arătat în imaginea de mai sus.
·         Odată ce ajunge la sursă ea este energizată cu energiile sale iubitoare și protectoare și este trimisă înapoi la voi.
·         Când ajunge la o distanță de aproximativ un picior (0,32 m) deasupra capului vostru se oprește și din nou crează o platformă care vă încapsulează într-un scut de protecție.
·         Continuă să se învârtească în jos și înapoi către centrul inimii voastre.
·         Acolo steaua se oprește și se separă în două piramide identice, o piramidă se expansionează în partea de sus a voastră și cealaltă în partea voastră de jos intersectându-se în mijloc și creând un scut Merkaba în jurul vostru. Fiecare piramidă se rotește în direcția opusă celeilalte. Una se rotește în sens orar și una în sens antiorar.
·         Când ați făcut acest lucru ar trebui ar trebui să vă imaginați că vă vedeți în ceva care arată ca în imaginea din stânga voastră.

Protecție suplimentară împotriva energiilor negative și atacurilor psihice:  

·       -    Stați în poziție verticală cu palmele îndreptate cu fața în sus.
·         -  Imaginați-vă că din vârful capului (chakra coroană) se extinde un cordon AURIU până la sursă/dumnezeu/tot ceea ce este.
·         -  Acum imaginați-vă și cereți ca flacăra violet să intre în fiecare din chakrele voastre și să acționeze ca un scut de protecție, un fel de filtru împotriva tuturor energiilor psihice negative. 
·         -  Imaginați-vă/cereți ca întregul vostru corp să fie încapsulat într-un ”filtru” de lumină de protecție auriu, urmat de unul de Platină și în cele din urmă de unul de Diamant. 
·         Activați-vă Merkaba imaginându-vă că două tetraedre se rotesc în jurul vostru (unul în sens orar și unul în sens antiorar)
·         Cereți/vedeți cum un fascicul de lumină vine de la sursă și trece ca un stâlp de lumină prin întregul vostru corp ieșind pe la picioarele voastre și mergând până în centrul Pământului, împământându-vă. Cereți să fiți împământați și simțiți cum din tălpile voastre cresc rădăcini care ajung până în centrul Pământului. De acolo voi vă trageți energiile Pământului și le lăsați să pătrundă prin întreaga voastră ființă și să iasă prin creștetul capului. Faceți acest lucru în așa fel încât să aveți un flux continuu pornind de la chakra coroană până în centrul Pământului și înapoi într-o formațiune asemănătoare cercului.
·         În cele din urmă construiți/imaginați-vă/cereți o Sferă Geometrică Sacră de Diamant de protecție în jurul întregii voastre aure și a corpului care este numită Copacul Vieții/Merkaba, astfel încât ceea ce vedeți în jurul vostru să fie ca și ceea ce vedeți în imaginea alăturată.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.