duminică, 26 octombrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Octombrie 2014




Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor,

În aceste momente de confuzie pentru atât de multă lume, noi vedem o mare lumină care strălucește cu putere. Multe lucruri de care voi nu sunteți conștienți au loc pentru că haosul acționează pentru a aduce o schimbare în conștiința multora, care altfel nu s-ar fi deschis la schimbare. Condiția umană se teme de schimbare, găsind un sentiment de securitate în identificare, oricât de incomodă, dureroasă sau depășită ar fi aceasta.

Cei care experimentează situații haotice, au fost în cea mai mare parte de acord încă dinaintea încarnării lor să ia parte la unele experiențe care ar putea fi necesare pentru a ajuta la schimbarea conștiinței globale. Prin aceasta ei își completează karma personală servind în același timp în a ajuta la trezire și la schimbarea în conștiința globală. Nu orice experiență haotică este pre-planificată. Sunt momente în care un suflet devine atât de copleșit de viața de pe pământ încât își uită contractul făcut înainte de naștere și se dezlănțuie în moduri care sunt dăunătoare altora și lor înșiși.

Dorim să vorbim din nou despre iubire, să examinăm energia iubirii ca Unime, deoarece înțelegerea Iubirii este fundamentul pentru ascensiune. În general lumea este confuză în ceea ce privește Iubirea și manifestă acest lucru în exterior prin concepte și credințe bazate pe sisteme personale. Noi am spus de multe ori că Iubirea este energia de legătură a UNULUI manifestat ca cei mulți și ea este veșnic prezentă, fie că este recunoscută și acceptată, fie că nu.

Iubirea nu vine și pleacă. Ea poate fi negată și i se poate opune rezistență, dar ea este întotdeauna prezentă, fie că vă place fie că nu. Sunt unii care cred că pot ascunde sau oferi iubirea și că conceptele trei dimensionale ale iubirii pot fi manipulate, dar aceasta nu este Iubire. Iubirea este Conștiința Divină Omniprezentă și atunci când un individ trece prin ignoranță sau prin alegerile liberului arbitru, el poate ignora acest lucru, experimentând manifestările separării.   

Voi sunteți creatori, voi vă creați propriile voastre experiențe în acord fie cu o stare de conștiință iluminată, fie cu una ignorantă. De Iubire/Unime nu poți fugi, pentru că ea este realitatea – tot ceea ce există, interpretat din punct de vedere fizic, emoțional și mental în conformitate cu sistemul de credință al cuiva.

Examinați cu atenție orice convingeri persistente pe care le-ați mai putea deține în continuare în ceea ce privește iubirea și recunoașteți influențele exterioare ce provin din media, de la prieteni, obiceiuri sau experiențe care pot contribui la orice concepte mai dețineți. Întrebați-vă ”Ce din ceea ce cred mă face să simt în acest fel?” Pentru multe va fi nevoie de o examinare profundă și sinceră pentru a fi descoperite.

Recunoștința este o fațetă a Iubirii, reflexia energiei iubirii care curge în afară. Practicați recunoștința pentru fiecare lucru din viața voastră, deoarece chiar și cea mai mică revărsare de recunoștință vă ajută să depășiți conceptele și să intrați în fluxul iubirii. Permiteți-vă să primiți, știind că sunteți demni pentru a primi. Iubirea nu poate fi pusă într-o cutie care să fie deschisă numai la anumite ocazii – ocazii care cer un anumit simț material de vrednicie a iubirii.

Iubirea este energia omniprezentă a Conștiinței Divine care este Una. Adeseori atunci când cineva comite unele acte flagrante împotriva cuiva, ”victima” va declara ”Am iertat această persoană”, în timp ce în interior va continua să aibă o atitudine de indignare justificată față de acea persoană și actul comis de aceasta. Acest lucru este perfect de înțeles în conștiința trei dimensională a dualității și a separării, dar voi nu mai sunteți în această stare de conștiință și trebuie să începeți să trăiți din sentimentul mai înalt a ceea ce voi știți. Adevărul trebuie trăit, nu doar vorbit despre el în timpul mesei de cină.  

Vă rugăm să înțelegeți că noi nu spunem că cei care comit crime nu ar trebui să fie trași la răspundere pentru asta, pentru că acesta este nivelul la care ei înțeleg, ceea ce noi spunem este că voi sunteți suficient de evoluați acum pentru a vedea aceste lucruri dintr-un punct de vedere diferit.

Iertarea și recunoașterea Luminii Divine în tot ceea ce este viu nu este o muncă pentru cei slabi de inimă, este extrem de dificil să renunți la propria-ți dreptate atunci când ești greșit înțeles sau victimizat. Cu toate acestea, cu cât mai mult integrați adevărul, cu atât mai mult veți începe să vedeți prin aparențele umane și să recunoașteți orice reminiscențe ale conceptelor trei dimensionale pe care voi personal le-ați mai putea deține. Viața devine mai ușoară pentru că experiențele lumești nu mai rezonează cu energia voastră.

Faceți-vă timp pentru a vă examina cu grijă și sinceritate sistemul de credințe. Comparați orice concepte pe care le-ați mai putea deține cu adevărul pe care îl știți acum în ceea ce privește Iubirea.

Situațiile karmice dintre indivizi pot fi duse la bun sfârșit odată pentru totdeauna prin intermediul Iubirii Divine chiar dacă una dintre persoanele implicate nu alege să participe. Prima dată recunoașteți că cealaltă persoană este o Ființă Divină chiar dacă aceasta nu știe sau nu vrea să știe acest lucru despre sine însuși. Trimiteți-i apoi lumină și intenționați în mod conștient ca orice corzi energetice negative care s-au putut crea între voi să fie îndepărtate în mod iubitor dar permanent. Multe relații karmice vechi vin acum spre conștientizare în acest moment, deoarece este necesar să le depășiți dacă doriți să evoluați.

Legăturile karmice sunt recunoscute cu ușurință atunci când în viața voastră există o persoană sau mai multe persoane cu care vă simțiți mereu a fi desincronizați, nu vă plac sau le opuneți rezistență într-un fel. De multe ori acestea sunt o rudă, rezultatul alegerilor făcute înainte de naștere de către amândoi în scopul de a activa și apoi curăța vechile reziduuri energetice. Corzile energetice se pot dezvolta și prin prea multă ”iubire” și atașament față de un altul, și acestea trebuie, de asemenea, să fie șterse. Cele mai multe legături energetice se dezvoltă și apoi se consolidează de-a lungul mai multor vieți și le-ați adus cu voi și în această viață. Acum este momentul să le îndepărtați lăsându-vă libertatea de a evolua.   

Sunteți pregătiți pentru a vă adapta fin credințele legate de iubire, trecând de la conceptele unei societăți prinse în credința că binele unei persoane este în afara ei în persoane, locuri sau lucruri. Asta nu înseamnă că voi nu puteți avea relații sănătoase fericite, dar înseamnă că relațiile adevărate apar numai după ce cineva a depășit ”nevoia” unei relații înțelegând faptul că este complet cu sau fără un altul. Aceste parteneriate se nasc prin alegerea ambelor părți, purtând un respect reciproc unul pentru individualitatea celuilalt și nu se bazează niciodată pe nevoie, judecată, nesiguranță sau credința că unul dintre ei este jumătate dintr-un cuplu.

Iubirea este curgerea naturală a unei conștiințe care-și realizează plinătatea și completitudinea în virtutea Unimii, dragilor. În această stare de conștiință nu vă mai uitați la alții care să vă completeze. Încetați să vă permiteți să fiți validați de păreri exterioare vouă. Începeți să știți că în realitate voi sunteți compleți și întregi și că părerile lumii sunt irelevante. Știți că nu puteți fi niciodată separați de cine și ceea ce voi sunteți – NICIODATĂ. Acest lucru nu înseamnă să ignorați bunul simț sau defectele umane care este necesar să fie văzute, ci înseamnă că în inima voastră voi începeți să vă identificați cu adevăratul vostru Sine mai degrabă decât cu sinele ego.

O realizare a IUBIRII vă permite să iubiți în mod liber lumea pentru că acum voi sunteți capabili să vedeți prin imaginile exterioare. Acum este un timp puternic și o profundă realizare a Iubirii este linia de jos a ascensiunii. Nu mai există etichete, nu mai sunt rețineri în timp ce decideți cine este demn și cine nu de iubire. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să simțiți emoția iubirii pentru toți răufăcătorii din lume, ci înseamnă că este necesar să apară înțelegerea că aceste suflete care nu s-au trezit încă, sunt și ele Ființe Divine. Vizualizați un diamant în inima fiecărei persoane pe care o întâlniți sau de care deveniți conștienți, chiar dacă ar putea fi unul foarte mic.

Sunteți pregătiți să intrați mai adânc în înțelegerea voastră – trăind, mișcându-vă și avându-vă ființa în Iubirea adevărată.

Noi suntem Grupul Arcturian 10/26/14


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.