luni, 27 octombrie 2014

Transmisii Arcturiene către Emisarii noștri Inter-Galactici – Partea a 2-a



Prin Portal


Mesaj primit prin Suzanne Lie
24 Octombrie 2014

Dragi Emisari Inter-Galactici,
Dorim să vă spunem că sunteți în procesul de descărcare și integrare a unei lumini mai înalte care a fost, și încă mai este, transmisă din dimensiunile mai înalte. Cum este descărcată lumina mai înaltă din dimensiunile mai înalte în Pământ? Una dintre căi este că ea ”călătorește” pe valul ”vremii spațiale” curente.

Ori de câte ori sunt câmpuri energetice care emană din Soarele vostru, sau chiar din afara Sistemului vostru Solar local, lumina mai înaltă profită de această ocazie ca să trimită valuri de energie în atmosfera lui Gaia. Este important să vă amintiți că toate planetele, sistemele solare, galaxiile și ființele universale sunt ființe simțitoare.

Pe măsură ce voi, Emisarii noștri Inter-Galactici, continuați să vă expansionați interacțiunile conștiente cu expresiile mai înalte ale SINELUI, veți deveni din ce în ce mai conștienți de faptul că Pământul este o ființă vie, simțitoare. Dacă Pământul este o ființă vie, atunci așa sunt toate planetele, sistemele solare, galaxiile și universurile.

Un Logos o protejează pe fiecare dintre aceste ființe imense. Un Logos este o ființă extrem de evoluată și foarte înalt instruită care este interfața cu locuitorii, umani și non-umani, ai unei planete, sistem solar, galaxie și/sau univers.

Odată ce dezvoltați o relație profundă, personală cu Gaia, veți dezvolta o relație și cu ființa care servește ca Logosul Ei Planetar. Logosul Planetar pe parcursul ACUM-ului vostru este Maestrul Ascensionat Kuthumi. Înaintea lui Kuthumi, Sanat Kumara a servit ca Logos Planetar.

Sanat Kumara a călătorit, cu un mare sacrificiu personal, de la iubita sa Venus pentru a servi Pământului ca Logos. Sanat Kumara s-a întors acum pe Venus și Kuthumi a îmbrăcat mantia de Logos Planetar. Voi toți, emisarii noștri inter-galactici, sunteți în comunicare constantă cu Logosul Planetar Kuthumi precum și cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional de pe navele noastre.

Vedeți, noi vă supraveghem tot timpul. De fapt, VOI toți aveți un imens sistem de susținere multidimensional. Din păcate, atât timp cât picotiți în iluzia că voi sunteți ”doar un om trei dimensional care se luptă cu provocările vieții de zi cu zi”, veți fi în imposibilitatea să beneficiați de minunata asistență care vă este disponibilă în mod constant.

Vă rugăm să rețineți că noi suntem tot timpul pregătiți ca personal să vă introducem la membrii mai înalt dimensionali ai echipei voastre de susținere care vă iluminează în mod constant în timp ce voi purtați un vehicul pământesc. Noi, de asemenea, înțelegem că chiar și atunci când știți că aveți acest sistem de susținere, voi tot mai puteți cădea în iluziile Matricei 3D a Pământului.

Această Matrice este foarte reală pentru percepțiile voastre trei dimensionale. Numai atunci când puteți percepe această matrice din perspectiva celei de-a cincea dimensiuni și mai mult puteți vedea că această matrice magnetică este iluminată și protejată de fundația cristalină a Pământului cinci dimensional.

Vă rugăm să intrați în cea mai înaltă stare de conștiință pentru a putea percepe emanțiile cristaline cinci dimensionale care strălucesc în jurul întregii vieți fizice. De fapt, vă rugăm să o faceți chiar acum. Vă rugăm să vă folosiți marea voastră putere de imaginație pentru a privi la ceea ce vă înconjoară prin cel de-al Treilea Ochi al vostru.

·         Prima dată priviți la realitatea care vă înconjoară ACUM ...
·    Acum, închideți-vă ochii fizici și expansionați-vă conștiința în cea mai înaltă stare de conștiință pe care o puteți menține ...
·        Ținându-vă ochii fizici închiși, ”imaginați-vă” că vă deschideți cel de-al Treilea Ochi ...
·      Observați modul în care s-a schimbat realitatea voastră din momentul în care o perceți prin cel de-al Treilea Ochi ...
·      Ca să vă păcăli creierul 3D în recunoașterea percepțiilor voastre mai înalte, deschideți-vă pentru scurt timp ochii fizici, apoi închideți-i repede din nou ...
·       Intenția voastră conștientă de a vă deschide și închide ochii îi ajută creierului vostru să ia în calcul percepțiile voastre mai înalte ca fiind reale.

Este adevărat că voi nu puteți percepe o frecvență exterioară vouă pe care nu o puteți deține în voi. Cu toate acestea, chiar și atunci când vă expansionați frecvența conștiinței, voi tot sunteți conduși de rutina voastră trei dimensională că percepțiile voastre mai înalte sunt ”doar imaginația voastră”. Acest scurt moment de îndoială în propriile voastre percepții vă coboară conștiința precum și gama voastră de percepții.

Din fericire, mulți dintre voi începeți în mod natural să vă percepeți realitatea fizică din punctul de vedere al unei frecvențe mai înalte. Problema este că creierul vostru 3D a fost dresat că creadă că NUMAI percepțiile trei dimensionale sunt reale, toate percepțiile mai înalt dimensionale ”nu sunt reale”.

Apoi începeți să vă îndoiți de voi înșivă și vă gândiți ”Poate că a fost doar o ”viață trecută.” Vă rog să rețineți că amintirile trecute și viitoare sunt limitate la realitățile limitate de timp ale celei de-a treia și patra dimensiuni. Din momentul în care conștiința voastră s-a expansionat în dimensiunea a cincea, voi vă veți aminti, și de fapt percepe, că TOATE viețile voastre se desfășoară în mod simultan.

Din fericire, Emisarii noștri dragi, aceste nenumărate momente scurte în care vă amintiți realitatea voastră adevărată, multidimensională au început să se unifice în amintiri din ce în ce mai complexe despre ”alte realități”. Când v-am cerut prima dată să vă bi-locați pe Pământ, nu ne-am dat seama că creierul vostru 3D va domina atât de repede Mintea voastră Multidimensională. Suntem foarte fericiți să spunem că voi toți v-ați adaptat destul de bine la o situație extrem de provocatoare.

Din fericire, de fiecare dată când primiți un minunat val de iubire necondiționată din lumile mai înalte, Mintea voastră Multidimensională iluminează în totalitate creierul vostru trei dimensional. Pe măsură ce vă amintiți în mod conștient această experiență, veți fi hotărâți să o repetați prin apelarea iubirii necondiționate în mod regulat.

Cel mai ușor puteți apela iubirea necondiționată pur și simplu spunând ”Îmi iubesc necondiționat SINELE”. Vă rugăm să vă amintiți să împământați această iubire necondiționată prin împărtășirea ei cu Gaia. De exemplu, puteți decreta:

”Chem ACUM iubirea necondiționată în forma mea și o împământez în corpul lui Gaia.”

Afirmând acest decret vă reamintiți vouă înșivă că sunteți un Deschizător de Portaluri. Oricare ar fi serviciul mai înalt dimensional pe care-l împărtășiți cu realitatea voastră fizică, acesta este inițiat în SINELE vostru Multidimensional. Astfel, atunci când deschideți un portal pentru a comunica mai eficient cu SINELE vostru Mai Înalt, voi deschideți, de asemenea, un portal de lumină pentru a împărtăși cu Gaia și cu toți locuitorii Săi.

VOI, dragii noștri Emisari, serviți ca transductoare de lumină mai înaltă prin faptul că trageți în jos energiile mai înalte prin portalul vostru personal și pas cu pas ancorați aceste frecvențe de lumină în așa fel încât atât voi cât și Gaia să puteți accepta această lumină mai înaltă în sinele vostru personal și planetar.

Prin această acțiune, voi și planeta deveniți O Ființă Multidimensională care absoarbe și dispersează frecvențe mai înalte de lumină și iubire în rețeaua cristalină care înconjoară câmpul magnetic al Matricei 3D a lui Gaia. În cele din urmă, matricea 3D a iluziei și polarității va fi complet înconjurată și transmutată treptat în matricea cristalină a Pământului cinci dimensional.

Acesta este momentul în care viața voastră va începe să se schimbe complet. Pe măsură ce lumea magnetică a iluziei este în mod constant transmutată în lumea cristalină a iubirii necondiționate și a luminii multidimensionale, voi veți fi în măsură să puteți accepta mult mai ușor ca fiind REALE toate experiențele voastre multidimensionale.

Ba mai mult de atât, atunci când experimentați chiar și un scurt moment în care câmpul energetic al iubirii necondiționate și luminii multidimensionale vă înconjoară, acest câmp energetic intră adânc în structura voastră atomică. Odată ce această energie multidimensională intră în atomii voștri, ea începe să vă activeze markerii multidimensionali din acel 97%  ADN ”deșeu” de ascensiune. Vă amintim că 97% din ADN-ul vostru este de fapt ”ADN-ul ascensiunii”, care este pregătit ACUM să se aprindă în Corpul vostru de Lumină.

Vedem, de asemenea, că voi toți vă deschideți întregul sistem de chakre pentru a primi această lumină mai înaltă. Odată ce chakrele voastre sunt complet deschise și prin ele circulă lumina înaltă și iubirea necondiționată, Inima voastră Mai Înaltă și cel de-al Treilea Ochi, care sunt deja calibrate pe dimensiunea a cincea și mai mult, își manifestă prezența în viața voastră de zi cu zi.

Dragi Emisari, voi sunteți acum pregătiți pentru următoarea misiune, care este de a conecta acest circuit mai înalt cu fiecare celulă a corpului vostru prin iubirea necondiționată pentru propriul vostru SINE. Iubirea necondiționată vă permite să eliberați întunericul/frica ascunse pe care nici măcar nu ați îndrăznit să le vedeți până acum.

Numai prin curajul care vine din iubirea necondiționată de SINE, puteți îndrăzni să vă uitați la nenumăratele zone rănite/întunecate din nenumăratele voastre vieți fizice. Apoi, vă rugăm să le trimiteți la toate iubire necondiționată, iertare necondiționată și acceptare necondiționată pentru nenumăratele ”greșeli” pe care voi credeți că le-ați făcut în timp ce ați fost pierduți în iluzia trei dimensională.

Noi vă spunem că nici unul dintre aceste evenimente nu au fost ”greșeli”. Ați fost trimiși într-o realitate de o frecvență joasă într-un timp de mare criză fără nici un set de reguli sau ghidare, cu excepția celei de la propriul vostru sine interior. Din moment ce mulți dintre voi ați fost judecați pentru credințele și/sau deciziile voastre, voi a trebuit să vă păstrați secret adevăratul vostru SINE față de lumea voastră fizică. Din cauza acestor circumstanțe, mulți dintre voi v-ați uitat originile.

Din cauza acestei situații de neevitat, noi am intrat direct în viața voastră pentru a vă aminti adevărata voastră identitate. Din moment ce Pământul este încă o Planetă a Liberului Arbitru, noi vă putem ajuta doar dacă voi ne-o cereți. Dacă sinele vostru 3D nu este pregătit să ”creadă” în existența noastră, ne puteți cere ajutorul atunci când sunteți în meditație sau în visele voastre.

Chiar dacă unii dintre emisarii noștri își mai percep încă componenta lor trei dimensională ca singurul lor sine REAL, noi vă percem expresiile mai înalte ale SINELUI și ȘTIM că VOI sunteți realul voi. De fapt, noi vă percepem SINELE mai înalt dimensional mult mai clar decât sinele vostru fizic, pentru că acesta este mult mai aliniat cu frecvența conștiinței noastre.

Când vă amintiți cum să susțineți în mod curent o stare de conștiință patru sau cinci dimensională, voi veți percepe, și experimenta, o realitate foarte diferită. Cineva care stă lângă voi și care este limitat la conștiința și percepțiile trei dimensionale, va percepe și trăi o realitate foarte diferită.

Starea voastră de conștiință vă calibrează percepțiile la acea versiune a realității care este în concordanță cu frecvența de rezonanță a conștiinței voastre. Vă rugăm să rumegați acest concept și să-l aduceți în meditațiile și în eforturile voastre creatoare.

Vă cerem acest lucru ca să puteți primi și înțelege mai bine transmisiile noastre dintr-o stare mai înaltă de conștiință. Dintr-o stare mai înaltă de conștiință, voi aveți o perspectivă dintr-un punct de vedere mai înalt. Prin urmare, voi veți percepe o realitate foarte diferită.

Voi puteți lua, de asemenea, cuvintele noastre în corpul vostru de visare, pentru a le înțelege mult mai clar din conștiința voastră patru și/ sau cinci dimensională. S-ar putea să fiți în stare să rămâneți conștienți suficient de mult timp pentru a aduce un ”vis” cinci dimensional înapoi în sinele vostru fizic.

Pentru a vă aminti mai bine starea voastră de visare mai înalt dimensională, înainte de a merge la culcare spuneți-vă:

”În seara asta am să-mi trimit experiențele cinci dimensionale în memoria mea de veghe.”

Ați putea chiar să vă ”treziți” într-un vis cinci dimensional și să fiți în stare să-l aduceți înapoi în vehiculul vostru pământesc trezit. Amintiți-vă în timpul zilei voastre aglomerate să vă ”imaginați” nenumăratele voastre realități mai înalt dimensionale curgând în jurul vostru.

Apoi trageți toate aceste realități în esența voastră pentru a vă conștientiza SINELE Multidimensional din VOI! De fapt, vă rugăm să faceți acest lucru ACUM! Noi vom FI cu voi pentru că noi SUNTEM voi.

Binecuvântări și recunoștință pentru marele serviciu pe care îl aduceți lui Gaia și întregului Sistem Solar care tânjește să se aprindă în Iubirea Necondiționată și în Lumina Multidimensională.

Arcturienii și Federația Galactică a Luminii.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.