miercuri, 15 octombrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 13 Octombrie 2014



Mesaj primit prin Marilyn Raffaele
13 Octombrie 2014

Noi cei din grupul Arcturian venim pentru a vă dori pace, bucurie și bunătate unul față de celălalt în aceste timpuri de restriște și confuzie. Știm că mulți suferă, dar vedem mari treziri datorită acestor experiențe. Sunt mulți care întotdeauna au trăit pe deplin cufundați în sistemul de credințe trei dimensional, iar acum se regăsesc în mod surprinzător în situația de a-și pune la îndoială convingerile de bază în moduri care le permit să se trezească. Ei beneficiază de Lumina crescândă care curge pe Pământ, chiar dacă nu sunt conștienți de ce schimbări par a se petrece în interior.   

Pe măsură ce energia curge dintr-un număr sporit de câmpuri energetice aflate în evoluție, ea adaugă Lumină conștiinței globale universale, expunând și dizolvând zone de umbră în acest proces. Acesta este modul în care lumea se trezește – fiecare mică conștientizare a adevărului/Luminii ajută la dizolvarea iluziei și se adaugă întregului pentru că este numai UNUL. În curând va fi suficient de multă Lumină în conştiinţa globală pentru a o schimba. Aceasta este ceea ce înseamnă ”schimbarea” – un transfer în ceea ce privește energia dominantă.

Dorim să vorbim despre adevăr, care se manifestă așa cum se manifestă totul, prin nivelul fizic, emoțional, mental și spiritual – adevărul ca Absolut precum și adevărul comun. Când noi vorbim despre adevăr în mesajele pe care vi le dăm noi ne referim la cel Absolut – Adevărul Divin.

În Adevăr nu este nimic altceva decât Conștiința Divină omniprezentă, care pe scena umană este interpretată de către minte și văzută ca materială. Cea de-a treia dimensiune vede viața printr-un filtru al separării precum și printr-o credință că totul este fie bun, fie rău (dualitate). De cele mai multe ori, sistemul de credință al unui individ a fost pur și simplu acceptat fără nici un gând din conștiința globală consensuală.

Este foarte important să vă amintiți că gândurile pe care le-ați putea avea nu sunt într-adevăr ale voastre până în momentul în care nu le acceptați ca fiind ale voastre. Gândurile și credințele conștiinței globale plutesc în jurul vostru fiind întotdeauna disponibile a fi declarate ca adevărate sau nu. Permițând gândurilor nepoftite ca pur și simplu să curgă prin voi fără să le dați vreo importanță este o revendicare a puterii voastre și o mișcare către adevăr. Rezistența opusă ideilor sau gândurilor nedorite le oferă pur și simplu o putere pe care nu o au.

Pe scena umană, adevărul este determinat de faptul dacă afirmați sau nu în mod sincer ceea ce știți sau simțiți a fi corect. El reprezintă și o opinie consensuală asupra anumitor teme așa cum au fost ele stabilite de către ”experți” sau de către cei aflați la putere. Trăitul în afara gândirii trei dimensionale îi face pe anumiți indivizi precum și pe oamenii de afaceri și pe guvernanți să nu simtă nici o obligație în a fi sinceri sau a fi în adevăr dacă și atunci când acesta nu se potrivește cu nevoile lor personale sau cu proiectele lor – reflectând credința în separare.

Pe măsură ce omenirea evoluează din ce în ce mai profund în realizarea întregului din UNUL, ea va începe să înțeleagă că cuvintele și acțiunile din viața obișnuită de zi cu zi sunt importante pentru că ceea ce unul îi spune sau îi face altuia, își face lui singur. Frica, fie că este recunoscută sau nu, este cauza principală a necinstei și minciunii – frica de lipsă, limitare, respingere, eșec, pedeapsă, etc. poate fi eliminată numai prin Adevăr.

Frica provine din experiențele și învățăturile trei dimensionale din viețile trecute precum și din aceasta. Multe dintre aceste experiențe au fost oribile, cauzând impresii de lungă durată în memoria celulară și în câmpurile energetice. Aceste energii celulare și emoționale vechi sunt cele pe care sunteți acum în procesul de a le curăța. Unele dintre cele mai intense energii de curățare, vă pot face să vă simțiți epuizați și deprimați. Să știți că nu este nimic greșit, voi evoluați, așa că nu pretindeți că aceste sentimente ar avea vreo putere asupra voastră pentru că astfel voi pur și simplu le trageți înapoi în câmpul vostru energetic.

Copiii spun adevărul până în momentul în care sunt învățați să nu o facă, prin frică sau pedeapsă. Mulți adulți cred că faptul de a fi corecți îi face să fie importanți (mai iubiți) așa că vor spune sau vor face orice este necesar pentru a fi văzuți ca fiind întotdeauna corecți – o reflectare a credinței în separarea de Iubire/Sine. În mod frecvent indivizii sunt pur și simplu dezinformați și vorbesc din ignoranță, dar așa ca și cu toate acțiunile, intenția din spatele cuvintelor este cea care le dă energia. Neadevărurile spuse în mod inocent poartă energia intenționată de către trimițător, adică că ele sunt adevărate. Nu ne referim la bârfa malițioasă.

Bârfa și criticile sunt fațețe ale dualității și separării care reflectă dezgustul de sine și crează nevoia pentru o persoană de a se vedea pe sine mai bună decât alții în scopul de a simți acceptarea sau iubirea de sine. Aceste activități (energii) nu numai omenește (niciodată în realitate) rănesc persoana bârfită, dar ele se vor întoarce acasă pentru a se odihni în câmpul energetic al expeditorului pentru că, din nou ... nu este decât UNUL.

Odată cu evoluția vine incapacitatea de a spune neadevăruri pentru câștigul personal. Studentul spiritual devine din ce în ce mai conștient de acea ușoară bătaie pe umăr ori de câte ori este ispitit și începe să înțeleagă că lesa lui spirituală a devenit foarte scurtă.

Adevărul Divin este un Absolut – care ESTE, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi – susținut la infinit de către Legea Divină. Absolutul nu poate fi cunoscut sau înțeles niciodată pe deplin cu mintea limitată umană și acesta este motivul pentru care timp de eoni omul a creat în mod repetat Dumnezei după chipul și asemănarea sa, reflectând orice calități considerate a fi importante în acel moment.

Scopul tuturor sufletelor, pe toate planetele și în toate dimensiunile, precum și pe Pământ, este, și a fost întotdeauna, să evolueze în plinătatea realizării UNULUI, devenind astfel UNUL. Sufletul a fost întotdeauna perfect, dar prin călătoriile sale de experimentare nu și-a amintit acest lucru, așa că s-a luptat viață după viață în procesul trezirii. Aceasta este călătoria spirituală și scopul vieții ca în cele din urmă individul să-și realizeze Divinitatea și să trăiască din acea stare de Conștiință. Adevărul Divin este prima dată înțeles și interpretat intelectual până când, după un timp, acesta intră în nivele mai profunde și devine realitatea individului – starea sa de conștiință. Călătoria fiecărui suflet ia diferite forme și căi și experiențe, lucru pe care toți l-ați făcut.

Cărțile, cursurile și profesorii pot să ajute numai până la atingerea nivelului de conștiință a autorului sau a profesorului. Nu se poate spune că nu poate exista o carte, un curs sau un profesor perfect pentru voi la un moment dat, dar întotdeauna folosiți-vă intuiția atunci când decideți dacă ceva este potrivit pentru voi. Doar pentru că ceva este popular nu înseamnă că este și potrivit pentru voi. Ați putea fi, de fapt, deasupra unei anumite învățături sau profesor. Întotdeauna va veni acel moment în care veți începe să fiți învățați din interior pentru că acela este locul în care Adevărul sălășluiește.

Informații, răspunsuri, explicații și idei care au ca rezultat acele momente ”aha” sunt roadele propriei voastre munci interioare și adeseori se vor manifesta atunci când vă așteptați cel mai puțin, atunci când faceți ceva atât de banal precum spălatul vaselor, dar când, în același timp, sunteți liniștiți și receptivi. Problemele de viață vor începe să fie văzute din noi nivele de înțelegere și un adevăr despre care ați putut citi sau la care ați meditat dar nu l-ați înțeles niciodată pe deplin, poate brusc deveni limpede și clar.

Adevărul Divin este tot ceea ce ESTE, și este infinit. Este o veche zicală Orientală care spune că, dacă-L poți cuprinde (Absolutul) în mintea ta, (lucru pe care mulți cred că pot să-l facă) atunci acesta nu este el. Adevăr Absolut este fiecare idee spirituală întruchipată în Conștiința Divină, mereu prezent dar interpretat de către minte pe scena umană în conformitate cu conștiința individuală și globală.

A încerca să trăiești Absolutul înainte de a obține acea stare de conștiință este o greșeală pe care mulți studenți spirituali serioși o fac. Să vă aruncați medicația înainte de a fi atins conștiința completitudinii și plinătății voastre ca Ființă Divină, este o acțiune foarte umană. Cu toate acestea, atunci când ceva nu mai rezonează cu voi, niciodată să nu vă fie frică să vă eliberați de el. Să țineți de unele aspecte din viața voastră doar pentru că sunteți obișnuiți cu ele, este un blocaj în trezirea voastră. Vi se cere să trăiți din starea de conștiință cea mai înaltă pe care ați atins-o, trăind adevărul pe care-l cunoașteți în timp ce intrați și mai adânc prin practică și studiu.

Actul tranziției sau moartea, nu aduce o realizare bruscă a Adevărului așa cum mulți cred. Voi sunteți starea voastră de conștiință și prin urmare, pe aceasta o luați cu voi. Toate sunt iubitor predate și ghidate și de cealaltă parte la fel ca și aici.  

Evoluția este procesul unei conștientizări din ce în ce mai mari a cine sunteți voi cu adevărat, dragilor. Evoluția este un proces care nu culminează brusc peste noapte, numai dacă nu cumva v-ați făcut munca de a obține acea stare de conștiință într-o viață anterioară. Încercați să nu vă descurajați și să simțiți că nu ați făcut nici un progres dacă viața pare banală și obișnuită.

Nu vă comparați cu alții, faceți tot ce puteți mai bine amintindu-vă întotdeauna că voi sunteți ghidați și că nu sunteți niciodată singuri. Dacă cedați sub greutatea vreunei poveri umane, rezistați tentației de a vă învinui, pur și simplu ridicați-vă și mergeți mai departe. În curând veți descoperi că cerul nu s-a prăbușit pentru că voi ați făcut o greșeală și nici nu trebuie să vă întoarceți la începutul călătoriei. Eșecul este un concept care aparține gândirii trei dimensionale. În realitate nu există un asemenea lucru numit eșec, doar experiențe de învățare.

Sunteți iubiți dragilor, foarte iubiți și înalt onorați pentru eforturile și munca voastră. Totul se desfășoară conform planului.

Noi suntem Grupul Arcturian 10/13/14



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.