miercuri, 10 mai 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 7 Mai 2017Prin Marilyn Raffaele

Dragi cititori, venim din nou în iubire și cu cele mai bune intenții pentru creșterea voastră spirituală.

Deși evoluția lumii pare a fi stagnantă, neschimbată și chiar a regresa, să știți că frecvențele intense de Lumină care curg în Gaia în aceste momente servesc la expunerea creațiilor îndelung ascunse ale unei conștiințe consensuale ne-iluminate bazate pe dualitatea și separarea care au ținut și continuă să țină omenirea în robie.

Haosul mondial servește la trezirea multora care continuă să trăiască confortabil în credința că tot ceea ce le este spus de către guverne, biserici și experți trebuie să fie adevărat. Ei încep să-și revendice puterea întrebând ”Chiar așa vreau ca lumea mea să fie? Chiar așa stau lucrurile?”

Există un element neînsemnat care continuă să mențină mașina întunericului în funcțiune, iar energiile credinței servesc la alimentarea cu energie proaspătă a mașinațiunilor lor și la menținerea lor în viață. Acest lucru se schimbă, acesta este procesul de ascensiune – pe măsură ce din ce în ce mai mulți se trezesc și refuză să le facă jocurile, conștiința lumii trebuie și va reflecta exprimări noi și mai înalte.

Nu există legi care să susțină sărăcia, lipsa sau limitarea sub orice formă, altele decât cele formate printr-o credință în ele. Lipsa face parte din conștiința universală (dualitatea – a avea și a nu avea) până când nu mai este starea de conștiință a cuiva. Legea divină este o lege a abundenței și multiplicării. Observați firele de iarbă și frunzele copacilor pentru că ele reflectă Legea Abundenței în manifestare.

Acolo unde există o stare de conștiință atinsă (nu cunoaștere intelectuală) a unimii cu completitudinea Divină, există și abundență, pentru că ușa a fost deschisă. Idei noi și mai bune încep să curgă fără nici un efort către toate aspectele vieții și toate acele lucruri necesare par a fi cumva acolo atunci când este nevoie de ele. Cei mai mulți dintre oameni trăiesc încă sub degetul dualității care se manifestă ca perechi de opuși și acest lucru este considerat a fi normal de către standardele umane.

Faptul de a fi trăit sub dominarea conștiinței dualității și a separării viață după viață, face ca ideea completitudinii și plenitudinii să sune nerealist și de neatins pentru mulți. Încercați să nu opuneți rezistență abundenței declarând motivele pentru care ea nu poate exista. Energiile experiențelor trei dimensionale (experiențe ale lipsei și ale limitării) rămân stocate și active în memoria celulară până când sunt curățate – proces în care vă aflați acum.

Omenirea este în mod continuu bombardată cu energii ale fricii, lipsei și limitării care pot face dificilă trezirea, mai ales pentru cei noi în acest adevăr. Acesta este motivul pentru care spunem că este important să vă limitați răsfățarea cu știri și lucruri care continuă să vă mențină în vechea conștiință. Mai degrabă, atunci când deveniți conștienți de probleme, folosiți-le pentru a vă declanșa o conștientizare a adevărului ”Da, văd asta, nu o neg, dar adevărul este că …”

Intenția este întotdeauna cheia în orice acțiune. Când o persoană își declară intenția de a se trezi, călătoria începe și se va desfășura cu Grație deoarece Sinele său Mai Înalt începe să atragă orice experiențe ar putea fi necesare pentru evoluția spirituală. Unele dintre aceste experiențe nu sunt ”experiențele de lumină și iubire” fericite pe care adeseori un nou student al adevărului le așteaptă, dar în cele din urmă sufletul depășește nevoia de a primi ”apeluri de trezire” pentru a învăța prin ghidarea interioară.  

Sunteți pregătiți să îmbrățișați și să integrați completitudinea și plenitudinea pentru că voi înțelegeți acum că Conștiința Divină este tot ceea ce există și că, prin urmare, ACEASTA trebuie să fie esența a cine și ce sunteți. Separarea și discordia nu pot exista în UNU. Călătoria de evoluție spirituală este atingerea treptată a acestei stări de conștiință prin meditație, studiu, practică și experiențe de viață.

Mulți cred încă că la un anumit nivel de conștientizare călătoria spirituală este completă. Ascensiunea este o trecere într-o energie mai înalt dimensională, dar nu există niciodată o finalizare. Ascensiunea continuă în dimensiuni din ce în ce mai înalte pentru că Sursa este infinită; se exprimă etern în moduri noi și infinite. Omul, expresia lui Dumnezeu însuși/însăși, caută întotdeauna noi conștientizări ale Sinelui.

Condiția umană cu venerarea pe care o manifestă față de intelect se află, de fapt, în partea de jos a unei scări foarte înalt dimensionale.

În sistemul de credințe uman întotdeauna există scopuri, imboldul de a atinge un obiectiv fizic, emoțional, mental sau spiritual pentru a-l putea bifa și scoate de pe listă și a trece la un alt obiectiv. Călătoria de evoluție spirituală este continuă, fiecare nouă fațetă a conștientizării construindu-se pe ceea ce a fost atins deja.

Nu există un punct în care să nu mai experimentați căi noi și mai înalte de înțelegere a adevărului dacă sunteți deschiși la ele. Abundența/multiplicarea este o lege Divină și astfel ea se manifestă la toate nivelele (fizic, emoțional, mental, spiritual) motiv pentru care rezistența la schimbare acționează ca un blocaj pentru exprimarea ei cât și a evoluției spirituale.

Aceasta este adeseori o problemă pentru învățătorii, liderii și maeștrii spirituali și chiar pentru persoanele bine avansate pe calea spirituală. Când cineva crede că a ajuns la capăt și că nu mai este nimic de învățat, ei blochează ca orice altceva nou să mai poată intra. Scriu cărți și țin cursuri promovându-și nivelul de conștientizare atins dar pentru că se identifică atât de mult cu ideile pe care le predau, orice schimbare ar reprezenta o pierdere a ”sinelui” așa că opun rezistență și se tem de ea.

Liderii spirituali auto-proclamați și discipolii lor opun adeseori cea mai mare rezistență adevărului. Ei se țin rigid de conceptele adevărului crezând că ele sunt totalitatea. Ei fac din aceste concepte linia de urmat în viață și refuză să fie receptivi la orice altceva ce i-ar abate de la sistemul lor de credințe.

Aceasta este continua eroare a multor religii organizate care-și mențin adepții în reguli stricte (care sunt, de fapt, câteva concepte ”directoare” trei dimensionale ale adevărului). Nerespectarea acestor reguli este adeseori pedepsibilă în această lume precum și în cea viitoare în care pedeapsa veșnică îi așteaptă. Aceste învățături false servesc la crearea unui blocaj perfect pentru o înțelegere mai înaltă.

Când o persoană este cu adevărat pregătită să evolueze, vechile credințe deținute ca adevăr încep să cadă în mod automat – rezonanța persoanei s-a schimbat și nu mai este în aliniere cu ele. Acest lucru poate aduce o perioadă de luptă personală și frică precum și vrajbă în familie, cu biserica și prietenii pentru că până în acest moment sistemul lor de credință se poate să fi fost singura legătură.

Evoluția este schimbare. Pe măsură ce evoluați spiritual, roadele vor fi idei noi în ceea ce privește munca, stilul de viață, plăcerile și neplăcerile, credințele, etc. indiferent care ar putea fi munca voastră. Evoluția este veșnica desfășurare a Sursei în toate expresiile și stările Ei de conștiință. Sursa recunoscându-se și iubindu-se pe SINE ÎNSĂȘI.

Unii dintre voi descoperiți că practicile și învățăturile voastre spirituale favorite nu mai rezonează cu voi în moduri atât de puternice cum au făcut-o altădată. Asta nu înseamnă întotdeauna că aceste lucruri sunt încheiate, dar adeseori indică că sunteți pregătiți să treceți dincolo de modul în care le-ați înțeles, într-o înțelegere mai profundă a adevărului pe care îl reprezintă.

Să nu vă temeți niciodată să lăsați în urmă practici care s-ar putea să fi fost de o importanță vitală pentru călătoria voastră la un moment dat. Înțelegeți că practicile spirituale în sine nu au avut niciodată puterea de a vă face ceea ce sunteți deja. Ele sunt simple instrumente care servesc la creșterea energiei și la a ajuta pe cineva să vadă și să înțeleagă la un nivel mai înalt. Ca toate instrumentele, până și practicile spirituale devin depășite pentru că odată atinsă starea de conștiință a cine și ce sunteți cu adevărat, care mai este rostul lor?

Creativitatea în toate formele sale este exprimarea Divinului Feminin însăși – Mama Divină dând naștere unor idei noi în infinite forme și varietăți la toate nivelele și în toate dimensiunile. Energia Divinului Feminin sălăsluiește în centrul inimii și cu cât mai mulți oameni își dau voie să-și deschidă inimile, integrând și activând energia Divinului Feminin în echilibru cu Divinul Masculin, se va manifesta sub forma ideilor creatoare niciodată visate până acum.

Pentru ca această creativitate adevărată să curgă și să se manifeste, Divinul Masculin trebuie să fie și el integrat pentru că ele sunt cele două jumătăți ale Întregului Divin. Bărbații sunt ghidați să integreze și să-i permită Divinului lor Feminin să curgă, în timp ce femeile sunt ghidate să integreze și să-i permită Divinului lor Masculin să curgă. Ideile creatoare a unuia fără celălalt fie sunt inexistente, fie capabile să se manifeste doar incomplet, în forme trei dimensionale adeseori neinspirate.

Lăsați ca procesul să aibă loc dragilor, lăsați-l să aibă loc. Nu vă fie teamă să îmbrățișați și să implementați fiecare nou adevăr în toate fațetele vieții de zi cu zi. Aveți încredere că Sinele vostru Mai Înalt întotdeauna vă ghidează și conduce acolo unde sunteți pregătiți să fiți. Lăsați procesul să se desfășoare.

Noi suntem Grupul Arcturian 5/7/17Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.