luni, 21 august 2017

Actualizare 21 August 2017


O zi despre care s-a vorbit și se vorbește mult. O zi de la care mulți au așteptări de parcă ar putea ea, ziua, să facă minuni și să schimbe totul la o pocnitură din degete a cuiva, a cuiva aflat undeva deasupra noastră și care decide ”binele” și ”răul” pe Pământ. Da, mai sunt încă mulți care cred că ”li se dă” ceva de către altcineva care decide soarta lor și a planetei.

Ei bine, dacă faceți parte din această categorie, s-ar putea ca această actualizare să nu vă spună prea multe și să vă întoarceți înapoi la implorarea acelui cineva care dispune de voi după bunul său plac, ca să vă dea ceea ce simțiți că vă lipsește și că v-ați dori. Măcar cereți ca ceea ce doriți pentru voi să le fie dat și celorlalți în spiritul milei creștine și a iubirii aproapelui, așa cum a fost propovăduită de către Isus, nu prin ceea ce sunteți învățați astăzi prin exemplul bisericii care se auto-întitulează creștină.

Dacă nu mai faceți parte, sau n-ați făcut niciodată parte, din această categorie, atunci este probabil să puteți face ceva mai mult pentru omenire și planetă, pentru că voi știți că VOI sunteți Creatorii vieții voastre și co-creatorii realității în care trăiți. Pentru voi Iubirea Divină nu este un cuvânt lipsit de sens și conținut, chiar dacă încă nu o înțelegeți pe deplin. Nu vă faceți prea mari griji din această cauză, mintea umană obișnuită nu este făcută să înțeleagă un asemenea concept. Cel puțin nu încă.

Dar faptul că mintea noastră s-ar putea să nu înțeleagă acest concept nu este o problemă, el nici nu este pentru minte, el este exclusiv pentru Inimă și dacă puteți simți în Inima voastră acest sentiment indescriptibil în cuvinte, atunci știți că el este cel care deschide Poarta către propria voastră Divinitate interioară și către Divinitatea tuturor, a Tot Ceea Ce Este.

Așa că, mă adresez vouă cu rugămintea de a încerca să păstrați în Inima voastră cât de mult puteți această simțire/sentiment și să o împărtășiți în tăcere cu toți cei din preajma voastră, indiferent de cine sau ce sunt ei. Nu o uitați nici pe Mama Pământ pentru că datorită ei și pentru ea suntem Acum Aici majoritatea dintre noi.

Se întâmplă multe lucruri de o vibrație joasă săvârșite de către persoane care au uitat atât de profund cine sunt sau care se tem de cine sunt ele cu adevărat, sau au fost corupte și atrase de partea întunecată, dar asta nu le face ne-Divine decât în cazul în care sunt lipsite de scânteia Vieții.

Nu spun că aceste lucruri de vibrație joasă nu sunt o problemă, dar adevărata problemă este reacția noastră la ele, gândurile și energia pe care noi o transmitem în câmpul colectiv de conștiință uman. Cu cât acest câmp este alimentat cu gânduri de vibrație mai joasă, cu atât procesul de ascensiune în care ne aflăm este mai îngreunat. Cu cât gândurile noastre sunt mai pline de iubire și compasiune, cu atât conștientul colectiv uman este mai ridicat și stările experimentate de către noi toți pot fi mai ușor de dus.

Setați intenția ca tot ceea ce aceste evenimente cosmice ne pot aduce, să fie adus pentru binele cel mai înalt al tuturor, să ne putem urma calea ca planetă și rasă în cele mai binevoitoare condiții și mai pline de pace, calm și iubire. Nu uitați că o astfel de intenție este mai puternică decât alte zeci sau chiar mii de intenții de vibrație joasă. Așa cum flacăra unui chibrit poate împrăștia întunericul dintr-o încăpere, așa și un gând de iubire o poate face. Imaginați-vă ce pot face gândurile noastre de iubire unite!

O atenționare care cred că este de actualitate mai ales pentru astăzi: avem cu toții câmpurile de energie deschise într-o măsură mai mare decât de obicei și suntem mult mai vulnerabili la energiile emise de ”alții”. Mențineți-vă cât mai alertă conștientizarea pentru a putea discerne ce este al vostru și ce nu. Indiferent de sursa lor, învăluiți energiile care vă tulbură în mod neplăcut în Iubire Necondiționată și transmutați-le cu ajutorul Focului Violet. Aduceți cât de multă lumină aurie puteți în câmpurile voastre de energie pentru a vă menține o vibrație cât mai înaltă posibil. 

Vă doresc tuturor o zi minunată, plină de magie, de iubire, compasiune și o fericită anticipare!

Munay,

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.