sâmbătă, 5 august 2017

Totul este Conectat


Maria, Mama lui Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria, mama lui Jeshua. Vă salut pe toți cu iubire și familiaritate. Noi facem parte din aceiași familie, conectați prin inimă și niciodată cu adevărat separați unii de ceilalți. Numai în iluzia realității materiale părem a fi separați și despărțiți, dar în realitate totul este conectat. Sufletele nu pot fi separate, numai corpurile pot fi. Corpurile sunt legate de timp și spațiu, dar sufletele nu sunt legate. Sufletele sunt într-o permanentă conexiune unele cu altele și într-un proces de schimb energetic, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna perceptibil conștiinței voastre de zi cu zi.

De ce spun asta acum? Pentru că vreau să vă fac conștienți de rețeaua de energii în care fiecare dintre voi vă aflați în viața voastră de zi cu zi. Voi sunteți centrul unei rețele, al unui câmp de energii care este format, în cea mai mare parte, din energiile sufletești ale sufletelor acelor oameni din jurul vostru pe care îi iubiți. Dar există și un cerc mai larg de suflete cu care sunteți conectați, nu toți fiind aici pe Pământ, dar care sub o anumită formă vă aparțin. Există și suflete care vă așteaptă, pe care nu le cunoașteți încă, dar care vor să fie atinse de lumina voastră și de conștiința voastră.

Fiecare dintre voi este chemat să aducă conștiință pe Pământ în acest moment de schimbare. Și în plus față de confruntarea cu propria voastră durere interioară și de a deveni conștienți de marea voastră putere proprie, face parte din calea voastră și împărtășirea intuițiilor și conștiinței voastre bazate pe inimă cu cei din jurul vostru. Făcând acest lucru vă aduce și vouă vindecarea interioară, o sarcină nefiind separată de cealaltă.

Vă cer acum să fiți foarte liniștiți în interior și să respirați ușor în pântecele vostru. Doar relaxați-vă și lăsați ca energiile stresului și agitației să fie spălate de către lumina pe care eu o radiez înspre voi. Simțiți lumina în jurul vostru ca pe un duș și lăsați-l să spele stresul, anxietatea și gândurile legate de afaceri, astfel încât să puteți deveni liniștiți în interior și să începeți să simți unde vă aflați în acea rețea, acel câmp de energii prin care sunteți conectați.

Lăsați-vă conștiința să coboare în zona pântecelui vostru, în pelvisul vostru și simți că acolo se află un centru de conștientizare care este foarte bine împământat și calm și care nu trebuie să gândească atât de mult, ci experimentează și cunoaște. Coborâți acolo și priviți în jur cu ochi noi, din acel centru al corpului vostru, și simțiți dacă experimentați undeva presiune, poate din lumea exterioară asupra corpului vostru. Când spun corpul vostru mă refer în special la câmpul de energie al corpului care voi sunteți, la aura voastră. Simțiți unde există în ființa voastră neliniște sau disonanță, dar rămâneți în pântecele vostru. Nu vă gândiți la ceea ce se întâmplă în ființa voastră, doar observați și imaginați-vă că pur și simplu un duș de lumină curge peste voi și spală acea presiune sau stres care există acolo.

Apoi reveniți în centrul pântecelui vostru și imaginați-vă că vă aflați într-o rețea de energii, că voi sunteți o legătură/link în acea rețea. Uitați-vă în jurul vostru pentru a vedea fețele oamenilor cu care sunteți legați îndeaproape. Uitați-vă cât mai neutru la cine apare acolo. Luați o persoană care iese în evidență în acel moment și, pur și simplu, din pântecele vostru uitați-vă la schimbul energetic care are loc între voi. Vedeți dacă există echilibru între a da și a primi; dacă pare a fi corect pentru voi sau dacă lipsește ceva.

La nivel de pântece există un schimb fundamental cu celălalt, deși de obicei există un curent subteran care nu este exprimat în totalitate în cuvinte. Deveniți conștienți de acea curgere care este extrem de importantă în toate relațiile voastre. Vă simțiți în largul vostru sau vă simțiți supravegheați? Dacă da, atunci este bine. Dacă nu vă simțiți în largul vostru, dacă există și un sentiment vag de nemulțumire sau nu sunteți siguri, atunci uitați-vă foarte atent la acea nemulțumire pentru că acesta este nivelul care conține informațiile esențiale de care aveți nevoie.

Este intenționat ca fiecare dintre voi să-și aducă sufletul până la nivelul pântecelui, la nivelul pământesc, astfel încât acesta să se poată manifesta acolo. De asemenea, la acest nivel sufletul vă vorbește. Dacă vă simțiți suficient de bine relațiile la acest nivel, lumina voastră se va răspândi în lume deoarece ea este împământată în emoțiile voastre pământești, în umanitatea voastră.

Acum urcați înspre inima voastră și deveniți conștienți de spațiozitatea inimii voastre. Din perspectiva inimii voastre uitați-vă din nou la relația care se află în centrul atenției voastre și simțiți conexiunea dintre voi și celălalt sau posibila lipsă a acesteia. Inima este mult mai spațioasă decât pântecele, ea poate vedea adeseori lucrurile dintr-un punct de vedere diferit pentru că ea este conectată cu sufletul vostru. Dar inima știe că o bună conectare trebuie să fie simțită a fi corectă și la nivel de pântece și că trebuie să existe, la nivel uman, un echilibru între a da și a primi.

Acum dați drumul acestei observări a relației și simțiți-vă pe voi înșivă ca parte a unei rețele, a unui câmp de relații. Simțiți cât de multă lumină din acel câmp dorește să curgă către voi; toate tipurile de inteligență, de suflete vii, sunt conectate cu voi. Sunt unii care sunt mai puțin legați de timp și spațiu și care au o perspectivă mai largă decât voi pentru că ei nu sunt legați de Pământ. Simțiți-le în acest moment lumina și ajutorul și simțiți cum doresc să vă ajute și cum vă încurajează în munca voastră pe Pământ. Ele crează multă bucurie și lumină în voi, primiți-o și simțiți-vă susținuți.

Voi faceți o lucrare a conștiinței care este cu mult mai importantă decât credeți voi. Este o lucrare care are multă capabilitate și scop și nu este numai pentru voi înșivă. Sufletele aflate de cealaltă parte care se împrietenesc cu voi își oferă cooperarea pentru a vă susține în această lucrare, așa că acceptați iubirea lor. Lăsați ca aura voastră să fie umplută cu lumina acelei alte lumi pe care o cunoașteți atât de bine, o lume a luminii și libertății și confortului. Lăsați-o să curgă prin toate celulele corpului vostru, din creștet până în tălpi.

Vă mulțumesc pentru munca voastră interioară și vă salut cu veselie și bucurie.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.