miercuri, 30 august 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 August 2017


Prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Noi căutăm ca prin aceste mesaje să răspundem unora dintre întrebările pe care le-ați mai putea deține în secret și în tăcere în voi înșivă. Pentru că acesta este un timp nou și puternic din punct de vedere energetic, și cu atât de multe lucruri care se petrec, mulți dintre voi se întreabă cum se aliniază observațiile voastre cu ideea pe care o aveți în ceea ce privește aceste vremuri.

Lumea, în general, a fost de-a lungul veacurilor confortabil setată în gândirea trei dimensională și, astfel, conștientizarea și integrarea unor frecvențe de Lumină noi și mai înalte provoacă o oarecare confuzie deoarece multe dintre schimbările care au loc par a fi nenecesare, că unele lucruri sunt acceptabile așa cum sunt.

Unele lucruri nu se vor schimba în totalitate, dar se vor schimba ușor și treptat într-o expresie mai înaltă. De exemplu, personalul medical și spitalele nu vor dispărea, ci vor deveni mult mai deschise și mai receptive la forme mai înalte și mai bune de îngrijire și vindecare pentru cei care apelează la ei.

Reacțiile individuale pot varia de la ”Am o mare experiență de viață și acesta este modul corect în care lucrurile să fie făcute.” la ”Prea multă schimbare nu este niciodată bună.” Dragilor, foarte puține vor rămâne la fel pentru cei care au ales să intre în și să trăiască din energiile mai înalt dimensionale. Manifestările dualității și separării trebuie să se dizolve în cele din urmă atunci când nu mai există nimic care să le întrețină.

Asta nu înseamnă că lumea în ansamblul ei va înceta brusc să mai aibă experimentări ale dualității și separării, ci că voi personal veți descoperi că viața voastră va reflecta mai mult pacea și armonia întrupate într-o conștiință a Unimii.

Ani de zile, și de-a lungul multor vieți de experimentare, v-ați pregătit pentru aceste timpuri. V-ați confruntat cu și ați eliberat (fizic, emoțional, mental și spiritual) amintirile dureroase stocate în memoria celulară și fricile pe care le-ați târât cu voi de-a lungul multor vieți.

Pe măsură ce înlocuiți aceste energii dense vechi cu Lumină și adevăr, vă faceți pe voi înșivă vehiculul potrivit pentru căi mai adevărate de a trăi, fi și crede. Chiar și cei pregătiți spiritual, dar nu pe deplin conștienți de acest fapt, simt intensitatea Luminii Sacre care se revarsă pe Pământ și este disponibilă tuturor pentru a fi acceptată.

Ați sosit, momentul este acum. Aveți răbdare și să nu credeți niciodată că ”Nu se schimbă niciodată nimic” sau că ”Lucrurile pur și simplu se înrăutățesc” sau că ”Totul este doar o farsă” doar pentru că lucrurile ar putea arăta așa. Integrarea frecvențelor noi și mai înalte în fizic trebuie să fie un proces pentru că corpul uman nu ar putea face față frecvențelor mai înalte intense dacă ar fi să fie integrate toate odată.

Să așteptați tot timpul să aveți această experiență sau o anumită experiență ca dovadă necesară a evoluției, este un exercițiu inutil bazat pe concepte. Să vă judecați pe voi înșivă după experiențele vreunui ”sfânt” sau persoane ”sfinte”, idei din unele cărți pe care le citiți sau concepte religioase rigide a ceea ce înseamnă spiritualitatea, pur și simplu reflectă o credință în separare.

Călătoria sufletului fiecărei persoane este unică, iar experiențele voastre nu o vor reflecta niciodată pe a altora pentru că fiecare a trecut prin experiențe diferite în sutele de vieți trăite. Fiecare individ își are propriile sale lecții pe care a ales să le învețe și adevăruri de integrat în timp ce se află pe Pământ în formă fizică.

Toți suntem una cu Sursa – Toți, fără nici o excepție. Fiecare individ trebuie să ajungă în cele din urmă la deplina realizare a adevărului despre sine însuși/însăși pentru că aceasta este realitatea neschimbătoare. Nu există nimic în afara Conștiinței Divine, iar simțirea a altceva decât UNUL este iluzie. Lumea și, prin urmare, toate tărâmurile ei naturale, NU sunt ILUZIE, conceptele false despre lume și tărâmurile ei naturale constituie iluzia.

Tot ceea de ce puteți deveni conștienți este un concept format de către minte despre o realitate spirituală. De exemplu, voi sunteți conștiință, nu un corp fizic. Corpurile voastre reale și permanente sunt făcute din Lumină. Ceea ce voi vedeți și experimentați ca fiind corp fizic este un concept despre corpul spiritual permanent care reflectă starea voastră de conștiință atinsă.

Vrem să vă vorbim despre ”călătoria spirituală”. Ideea unei călătorii este o iluzie, dragilor, pentru că voi nu ați fost și nu puteți fi niciodată separați de realitatea a cine și ce sunteți voi. Ideea unei călătorii evolutive a început atunci când sufletele, printr-o serie de evenimente din trecutul îndepărtat, au uitat că ele sunt Conștiință Divină individualizată care a ales să experimenteze un sentiment de separare.

Pentru că creațiile lor păreau atât de reale, sentimentul de separare a devenit starea lor de conștiință și ele au continuat să creeze experiențe de separare manifestate ca perechi de opuse – dualitate. Conștiința unității a început să reflecte tot mai mult aceste creații false dând naștere fricii și negativității în toate formele sale, care este lumea trei dimensională de astăzi.

Voi sunteți pregătiți acum să vă amintiți cine sunteți. Vindecătorii își amintesc vechi tehnici de vindecare, artiștii își amintesc talentele creatoare pe care le-au dobândit înainte și toate sufletele dispuse încep să experimenteze din nou iubirea necondiționată și un sentiment de Unime. Mulți încep să-și pună întrebări legate de comportamentul inuman al omului față de om și de lumea naturii chiar dacă nu sunt pe deplin conștienți de motivul pentru care gândirea lor s-a schimbat.

Trezirea are loc prin Sinele Mai Înalt atunci când un individ este pregătit pentru următoarea fază a ”călătoriei” sale. Ochii se deschid și ei încep să vadă prin aparențe. Omenirea descoperă că într-adevăr ”Împăratul este gol”. Aceasta este evoluția.

Deveniți un observator. Stați în spate, relaxându-vă în identitatea voastră și a fiecăruia ca ființă spirituală, și observați. Dați drumul la credința că trebuie să vindecați, schimbați sau reparați pe cineva sau ceva prin traducerea a ceea ce vedeți în adevărul care stă la baza tuturor aparențelor – că lumea și tot ceea ce este în ea este prefect și întreg deja.  

Recunoașteți aparențele exterioare atât pe cele bune cât și pe cele rele ca fiind manifestări ale unor concepte și credințe. Realizarea adevărului vă ajută să dizolvați energia acestor creații greșite pentru că nu există nimic ce să le mențină în manifestare în afara credinței voastre în ele. Aceasta este vindecarea.

Nu vă spunem să ignorați suferința altora. Eliberați-vă mâinile și fiți pregătiți să le întindeți celor care caută în mod serios răspunsuri în loc de a vă dori să le faceți voi munca în locul lor. Nu acționați niciodată pentru a schimba calea de învățare a cuiva în credința că este datoria voastră să-i ”salvați”.

Acest tip de gândire se bazează pe ego-ul uman, o credință care mai este încă promovată de către multe grupuri religioase care spun că este un act de iubire să intervii și să scoți pe cineva dintr-o situație dificilă pe care poate că ei înșiși și-au ales-o în mod special pentru învățare și creștere spirituală. În astfel de situații este nevoie să mergeți pe o linie delicată. Este cu totul altceva atunci când un copil sau cineva neajutorat este în pericol. Întotdeauna căutați, aveți încredere și lăsați ca intuiția să vă ghideze acțiunile.

Pentru că acum știți că voi sunteți creatori, trebuie să vă întrebați cu onestitate: ”Ce aleg să creez?” Intenționați să continuați să creați imagini ale dualității și ale separării doar pentru că lumea spune că asta este realitatea sau pentru că aceste lucruri sunt familiare și confortabile?

Adevărul fie este, fie nu. Dumnezeu fie este, fie nu. Este alegerea liberă a fiecărui individ cu privire la ceea ce acceptă, dar înțelegeți că viața poate deveni foarte inconfortabilă pentru cei care aleg să trăiască cu câte un picior în fiecare lume, după cum mulți au descoperit sau sunt pe cale să o facă.

A sosit timpul să vă relaxați în adevăr, să fiți adevărul și să trăiți adevărul, eliberând orice concept sau credință rămasă construită pe credințele în separarea de Sursă. Este momentul să vă revendicați identitatea ca Dumnezeu în exprimare. Este momentul să ”săriți de stâncă” cum s-ar spune, având încredere că întotdeauna ați fost, sunteți și veșnic veți fi Conștiința Divină în exprimare, indiferent de aparențe.


Noi suntem Grupul Arcturian, 8/27/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.