duminică, 20 august 2017

Mesaj de la Melchizedek


Prin Marlene Swetlishoff/Tsu-tama

Vin pe aripile Iubirii! Viața pe Pământ va căpăta o experimentare mult mai intensă în inimile tuturor. Fiecare ființă umană spirituală este la o răscruce de drum în acest moment. Este o alegere care trebuie făcută de fiecare suflet: să rămână în status quo (adică în situația actuală așa cum este ea) sau să aleagă cu curaj necunoscutul și să meargă mai departe. Noi știm că toți Lucrătorii în Lumină și Semințele Stelare de peste tot de pe această planetă au ales să meargă mai departe. Asta nu înseamnă să-i părăsiți pe toți cei dragi vouă și să mergeți singuri mai departe, dragilor. Cei dragi vouă sunt suflete care au ales să meargă mai departe împreună cu voi, chiar dacă în acest moment lucrurile ar putea să pară a fi exact contrare. Aveți încredere că totul se desfășoară în viețile voastre în ordine Divină și că totul este bine.

Pe valurile energiilor care vin, vin multe ființe din întreaga galaxie care sunt aici pentru a fi martore și pentru a oferi ajutor tuturor celor care apelează la serviciul lor. Aceste ființe au multe daruri ale cunoașterii de oferit omenirii în aceste momente și sunt extrem de dornice să-și înceapă munca cu aceia dintre voi care le cheamă. Le puteți chema astfel ”Chem Maeștrii Galactici ai Luminii să lucreze cu mine și să-și facă Prezența cunoscută prin propria mea esență Divină. Doresc să știu mai multe despre propria mea moștenire Galactică și vă rog să lucrați cu mine pentru a mă ajuta să-mi amintesc și să mă reconectez în aliniere totală cu Planul Divin al Creatorului Prim, pentru binele meu cel mai înalt și binele cel mai înalt al tuturor celor de aici de pe Pământul aflat acum în ascensiune. Așa să fie și așa este! Mulțumesc!”

Aceia dintre voi care simțiți această chemare și luați aminte la ea, veți fi încredințați propriului vostru Maestru Galactic personal care va începe lucrul cu voi. Pentru majoritatea dintre voi va începe în planurile interioare în timp ce corpul vostru fizic doarme și veți deveni treptat mai conștienți de prezența lor constantă în timp ce vă desfășurați activitățile voastre zilnice. Va fi nevoie de un timp în care să intrați în interior ca să ascultați îndemnul interior al inimii voastre sacre, unde va fi făcut contactul cu aceste ființe. Aceasta este o mare onoare și un pas către următorul nivel al procesului vostru de ascensiune și veți lucra într-o armonică și o frecvență energetică mult mai înaltă.

Suntem foarte încântați de progresul a atât de mulți dintre voi care zilnic ajungeți la măiestrie în voi înșivă folosindu-vă de instrumentele variate și creative care v-au devenit disponibile prin multe canale de pe Pământ. Să știți că tragerea vechiului este încă puternică și veți fi foarte presați să vă mențineți echilibrul uneori. În astfel de momente încercați să repetați o mantră simplă cum ar fi ”Eu Sunt Lumină, Eu Sunt Iubire. Eu îmi ancorez Esența Divină aici pe Pământ, chiar aici și chiar acum.” Dacă nu aveți timp să faceți acest lucru, atunci spuneți doar ”te iubesc” în orice situație cu care vă confruntați sau chiar vouă înșivă în timp ce priviți energiile care cresc în voi și care nu sunt bazate pe iubire.

Să știți, dragilor, că nu sunteți singuri în toate aceste provocări. Fiecare dintre voi își încheie inițierile pe această planetă și acest lucru cere o mare dedicare, motivație și înțelegerea că tot ceea ce pare să se întâmple în viața voastră personală nu este ceea ce pare, că este cu mult mai mult decât ceea ce pare. Rămâneți întotdeauna loiali vouă înșivă și veți trece prin aceste teste cu mare succes. În curând veți zbura cu Îngerii! Vă las acum cu cele mai profunde binecuvântări și iubire. Sunteți iubiți nemăsurat și vă aflați întotdeauna sub ghidarea și protecția Familiei voastre de Lumină.

Eu Sunt Melchizedek.Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.