marți, 22 august 2017

Viitoarea Trezire a Omenirii și a Pământului de către Esența Originală a Mamei Pământ

Imagine Josephine Wall

Prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Esența Originală a Mamei Pământ, conștiința pură care alimentează corpul energetic și prezența Mamei Pământ. Ați putea spune că eu sunt aspectul mai înalt sau conștiința Mamei Pământ. Eu dețin conștientizarea codurilor și înțelepciunea care au fost ancorate în Pământ la crearea sa precum și intențiile pure ale tuturor ființelor de lumină pentru Pământ. În perioada Creării Pământului și a sintezei conștiinței mele ca Mama Pământ cu Pământul, a existat o mare surescitare. Pentru a crea Pământul era nevoie de o viziune clară și puternică, aceiași cerință și pentru a ajuta integrarea mea cu pământul și cu încarnarea ființelor de lumină pe Pământ. Totul a fost realizat cu o viziune pură, clară și puternică care a încapsulat tot ceea ce era necesar în prezent precum și pentru viitoarea ascensiune. De toate s-a avut grijă, chiar și de vibrațiile energiei create pentru a susține multe ființe de lumină așa ca voi în trecerea prin nivelele explorării de sine pe Pământ. Planeta Pământ a fost făcută trei dimensională, fizică și solidă pentru a spori experimentările și o mai mare înțelegere a tuturor simțurilor voastre. Faptul de a ne bucura de crearea Pământului, lucrul în armonie și pace cu toate creațiile de pe Pământ, a fost cheia.

Codurile și înțelepciunea specificate ca fiind importante și sacre la crearea Pământului continuă să existe întrețesute în structura Pământului și a omenirii din zilele noastre. Voi dețineți în energia și în conștiința voastră aceste coduri și înțelepciunea intențiilor și viziunilor clare create de multe ființe de lumină. Acestea pot fi activate și trezite din nou pentru a fi sintetizate cu codurile, energia și lumina pe care voi ați ancorat-o deja datorită stadiului vostru actual de ascensiune. Prin reactivarea codurilor și a înțelepciunii născute la crearea Pământului, voi vă întoarceți la o mai mare înțelegere a plenitudinii voastre ca Creator și a conexiunii voastre cu Pământul. Începeți să întrupați și să acceptați o mai profundă înțelegere a Pământului și a scopului său mai înalt în imaginea mai vastă a ascensiunii Creatorului. Perspectiva voastră se expansionează și voi începeți să o recunoașteți pe Mama Pământ într-un mod nou, co-creând astfel Ascensiunea Pământului și a omenirii.

Retrezirea Codurilor și a Înțelepciunii de la Crearea Originală a Pământului

”Îmi chem comunitatea de ghizi să se apropie și să mă învăluie în vibrațiile lor iubitoare susținătoare. Fiecare dintre voi aveți un motiv pentru a face parte dintre ghizii mei, mă predau scopului vostru divin ca ghizi ai mei și vă invit să mă ajutați în trezirea în continuare a ascensiunii mele și a descoperirii de sine. Îmi invit ghizii, sufletul, Conștiința Originală a Mamei Pământ și Creatorul să canalizeze în ființa mea energia potrivită pentru trezirea codurilor și a înțelepciunii născute din viziunile și intențiile multor ființe de lumină pentru crearea Mamei Pământ și a omenirii ei. Fie ca aceste coduri sacre și înțelepciunea să se trezească așa cum este potrivit și să fuzioneze cu întreaga mea ființă și cu lumina sacră Eu Sunt. Dacă este potrivit aș dori să primesc intuiții despre viziunile și intențiile care au fost create pentru Pământ astfel încât să pot înțelege mai bine scopul Pământului dintr-o perspectivă mai extinsă. Permit acum ca trezirea, sinteza și înțelegerea mai profundă să înceapă; sunt pregătit/ă acum să primesc. Mulțumesc.”

Dați-vă voie ca pur și simplu să intrați într-o stare profund meditativă pentru a observa și primi beneficiile retrezirii codurilor și a înțelepciunii în voi și fuziunea lor cu întreaga voastră ființă. Cu răbdare și încredere în propriile voastre abilități, s-ar putea să primiți unele intuiții divine care să vă susțină în co-crearea voastră împreună cu Mama Pământ.

Menținerea unei Focalizări a Adevărului

Pământul a fost creat prin menținerea de către multe ființe a unei focalizări, viziuni și intenții de o natură pură și expansivă. Ființele care au creat Pământul și scopul Pământului nu au fost atașate de rezultatul creației lor, nici nu au creat viziuni care să fi fost rigide și inflexibile. Ele au menținut o idee în mintea, inima și în chakra celui de-al treilea ochi al lor care a fost adeseori formată din curgerea energiei venite de la Creator în ele și prin ele. Este ca și cum ele ar fi primit o sămânță de inspirație de la Creator căreia i-au permis să se odihnească în propria lor energie, observând în ce se dezvoltă aceasta. Apoi ele au energizat ideea sau dezvoltarea prin faptul de a o iubi necondiționat. Ele nu au judecat ideea, nu au încercat să o manipuleze sau să se îndoiască de necesitatea energiei pe care ele au co-creat-o împreună cu Creatorul. Ele pur și simplu au iubit-o și au acceptat-o, până când s-au simțit pregătite să o ancoreze în Pământ pentru ca toți să o întrupeze și experimenteze.

Aceiași co-creație împreună cu Creatorul și focalizare este necesară și acum din partea lucrătorilor în lumină de pe Pământ. Mulți dintre voi vă întrebați cum se va trezi Pământul și omenirea ei, astfel încât toți să poată exista în și să experimenteze raiul pe Pământ. Mulți nu pot înțelege cum se va întâmpla acest lucru sau măcar să înțeleagă ce este nevoie să se întâmple pentru a crea tranzițiile necesare. Răspunsul este în voi. Voi sunteți răspunsul la întrebarea cum se va trezi omenirea și va continua ascensiunea Pământului. Voi aveți o conexiune sacră cu Creatorul, voi aveți capacitatea de a comunica și co-crea împreună cu Creatorul. Fiecare trezire, aliniere, activare a luminii și explorare interioară pe care ați experimentat-o vreodată v-a susținut în existența voastră ca un frumos aspect al adevărului vostru. Combinarea energiilor și conștiința pe care voi ați descărcat-o în ființa voastră v-a creat ca pe o sursă unică a energiei Creatorului pe Pământ. Apoi, dați-vă voie ca pur și simplu să primiți inspirația divină de la Creator, dați-i voie să se stabilească în ființa voastră, să sintetizeze cu propria voastră energie și să se dezvolte într-o intenție sau viziune. Prin acest proces voi creați o energie unică care va sintetiza apoi și va fuziona cu creațiile altora în ceea ce privește trezirea omenirii și viitoarea ascensiune a Pământului. Ceea ce nu este necesar va dispărea; acest lucru este valabil și în cazul intențiilor și a co-creațiilor pe care voi le creați. Energiile care sunt de o vibrație și scop similar cu cele pe care alții le energizează vor crește, vor fi energizate și ancorate în Pământ și în conștiința omenirii, creând noi treziri la iubire, pace și armonie. Acesta este motivul pentru care este atât de important să mențineți o vibrație înaltă în toate nivelele ființei voastre. Voi creați viitorul ascensiunii și susțineți trezirea omenirii pe Pământ.

Trezirea Omenirii la Noua Conștiință și Susținerea Viitoarei Ascensiuni a Pământului

1. Dați-vă voie să intrați într-o stare meditativă în interiorul vostru și să alegeți un loc în care să vă odihniți în interiorul vostru (chakra inimii, al treilea ochi, sufletul).
2. Cereți să primiți o idee, o viziune, o inspirație de la Creator pentru a susține deplina trezire a omenirii la iubire și adevăr și pentru susținerea ascensiunii viitoare (în continuare n.t.) a Pământului.
3. În timp ce primiți energia Creatorului, lăsați-o să se așeze în spațiul pe care vi l-ați ales mai înainte în voi și să fuzioneze cu lumina voastră.
4. Pe măsură ce energia Creatorului fuzionează cu lumina voastră, se va forma o nouă energie, percepție, idee, viziune sau scop.
5. Energizați ceea ce se formează prin exprimarea și învăluirea noii energii cu iubirea voastră necondiționată.
6. Numai atunci când vă simțiți pregătiți, imaginați-vă că eliberați energia care s-a format din ființa voastră către lume, Pământ, omenire sau oriunde simțiți voi că este nevoie să fie ancorată.
7. Împământați-vă pe voi înșivă și energia pe care o întrupați acum prin trimiterea energiei din spațiul pe care l-ați ales în voi prin Coloana voastră de chakre și prin chakra voastră Steaua Pământului.

Nu numai că creați o energie nouă pentru a ajuta la trezirea și ascensiunea Pământului și a omenirii, dar voi creați și o nouă trezire în propria voastră ființă. Veți trezi energia Creatorului în ființa voastră, energizându-vă pe voi înșivă, ridicându-vă vibrația și susținându-vă pe voi înșivă în aliniere cu adevărul Creatorului. În timp ce vă aflați în rutina voastră zilnică, fără ca măcar să vă dați seama, veți acționa ca un far de lumină, iubire, trezire și conștiință care susține activările iubirii și adevărului în alții.

Sunteți un exemplu a tot ceea ce doriți să vedeți și să experimentați în lume pentru că voi co-creați împreună cu Creatorul în fiecare moment.

În recunoașterea a tot ceea ce sunteți,


Esența Originală a Mamei Pământ 




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.