miercuri, 13 iunie 2018

Iertarea de Sine – O Cale spre Libertate


De la Arhanghelul Metatron

În această Capsulă, Arhanghelul Metatron aduce o comunicare și o discuție focalizată asupra iertării de sine și cum aceasta este o cale aliniată la procesul actual al ascensiunii. Arhanghelul Metatron împărtășește cum iertarea de sine crează libertate  și susține manifestarea Erei iubirii. El dorește să vă ajute să înțelegeți lipsa iertării din voi și orice mesaje pe care acest lucru l-ar putea avea pentru voi în ceea ce privește misiunea voastră pe Pământ. Arhanghelul împărtășește pași care să vă susțină pentru a trece cu ușurință de la lipsa iertării la libertate. În acest fel el vă încurajează să vă acceptați puterea, dar și să experimentați o mai mare aliniere și rezonare cu Creatorul. Arhanghelul Metatron dorește să vă elibereze din propria voastră închisoare și să vă ajute în întruparea a unei noi perspective interioare și exterioare focalizate asupra iubirii. Aceasta este o comunicare și o meditație minunată pentru a începe un profund proces de curățare a întregii dureri de care poate încă vă mai agățați în timp ce vă creșteți exponențial coeficientul iubirii voastre.

”Cred că este nevoie ca omenirea să creeze acea transformare adusă de iertare în ființa lor deoarece acest lucru va duce la apariția unei noi perspective, o perspectivă a iubirii, a adevărului și trezirii. Când iertați, în general, dar și anumite situații sau emoții și dureri din ființa voastră, creați o vindecare, o transformare. Poate că este nevoie de iertare la un nivel mai general deoarece acesta ar putea fi singurul mod în care v-ați putea elibera de blocajele trecutului vostru, dar și de blocajele și limitările create de generațiile trecute care sunt menținute în conștiința omenirii. De exemplu, s-ar putea să aveți nevoie să vă iertați pentru că v-ați născut pe Pământ, pentru că a trebuit să luptați, pentru dificultățile prin care ați trecut. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru părinții pe care i-ați ales. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru zona în care ați ales să vă nașteți. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați ales această cale a ascensiunii. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați acceptat conștiința și tiparele de credință negative ale omenirii. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru boala pe care ați experimentat-o în această viață. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că nu v-ați dezvoltat spiritual așa cum ați fi dorit. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați ignorat anumite situații din realitatea voastră sau pentru că nu ați putut depăși o situație dureroasă, poate chiar să vă iertați pentru că ați știut că voi creați totul în realitatea voastră. Atât de multe pot fi transformate atunci când lăsăm ca iertarea să aibă loc.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 52 min și 10 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 12 min și 56 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 34. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.