joi, 14 iunie 2018

Reacordarea – Consiliul


Prin Ronald Head

Un mare număr dintre voi experimentați ceea ce pare a fi o încetare sau o întrerupere a comunicării voastre cu ghizii, învățătorii și sinele voastre mai înalte, cei pe care acest medium i-a numit Consiliul. Vom vorbi acum despre acest lucru pentru a vă elimina disconfortul.

Ați cerut în mod repetat, nu-i așa, ca nivelul vostru de comunicare să fie extins, crescut, îmbunătățit? Ei, ceea ce se întâmplă acum nu este exact de această natură. Mai degrabă câmpurile voastre de energie sunt ridicate la o vibrație mai înaltă prin eforturile voastre și printr-o influențare consecventă a unuia asupra altuia. Acest lucru este provocat, și în mare măsură instigat, de câmpul vibrațional din ce în ce mai înalt în care intră sistemul vostru solar.

Există o mișcare ciclică de care mulți sunteți conștienți și care a fost anticipată de unii. Dar, în plus, există anumite emanații care se apropie de sistemul vostru și care încep să aibă deja un efect de salubrizare asupra oricărui lucru care se află în calea lor.

Acest lucru înseamnă că fiecare câmp de energie va fi schimbat. Întreaga conștiință se va ridica. Și nu veți începe să înțelegeți cu adevărat acest lucru până când nu veți înțelege că totul este energie și, prin urmare, totul este conștient. Acest lucru are, și va continua să aibă, efectul de a crea schimbări în interiorul și în jurul vostru, schimbări care au fost considerate istoric ca fiind imposibile.

Mulți au vorbit, au scris și i-au învățat pe alții că schimbările interioare, schimbările în propria voastră conștiință ar fi miraculoase. Vă rugăm să luați în considerare faptul că un miracol este doar un efect al unei cauze care nu este cunoscută. Din moment ce cauza este explicată, vom spune că acesta nu este un miracol.

Conștiința voastră intră într-o viteză vibrațională care vă va face să deveniți conștienți de foarte multe lucruri de care nu ați fost conștienți în trecutul vostru cunoscut. Mulți care au această experiență se tem de ea. Vă rugăm să nu vă fie.

Știm că aproape toți ați avut experiențe îngrozitoare în viețile trecute cauzate de încercarea de a șterge aceste tipuri de conștientizări. Nu va mai fi cazul. Nu este nimic de temut. Cum poate fi propria voastră minte ceva de care să vă temeți?

Cu toate acestea, frica însăși va face tot posibilul să vă țină sub ”controlul” ei. Acest lucru este valabil atât la nivel individual, cât și colectiv. Poate că vă va ajuta să înțelegeți individualul văzându-l în colectiv, fiind atât de evident acolo.

Haideți să ne întoarcem la tema conectării noastre cu voi. Treceți, probabil, printr-o scurtă perioadă în care este nevoie să vă reacordați radioul. Transmisia noastră, frecvența noastră nu s-a schimbat. Dar a voastră, da. Înțelegeți, vă rugăm, că nu trebuie să faceți nimic pentru a corecta acest lucru, decât să mențineți intenția ca conexiunea voastră să rămână neîntreruptă. Desigur, dacă doriți să faceți meditații, etc. pentru a vă alinia mai îndeaproape, nu se va întâmpla nimic rău. Dar ne dorim foarte mult să știți că nu ați făcut nimic ”greșit”. Nu am plecat. Nu ne-am întrerupt niciodată ghidarea plină de iubire.

Vă rugăm să luați în considerare și multele lucruri minunate noi care se manifestă în viețile noastre. Aceia dintre voi care nu vedeți nici o schimbare, dați-ne voie să vă asigurăm că într-un an sau doi viețile voastre vor fi atât de diferite încât vă va fi dificil să vă amintiți cum a fost în ziua de astăzi. Propriile voastre răspunsuri la întâmplările din viața voastră vor fi atât de diferite încât vă vor surprinde și pe voi.

Revenim din nou la alinierea voastră cu noi, tot ceea ce este nevoie să faceți este să mențineți această aliniere în inimile voastre. Prețuiți-o. Știți că ea, de fapt, se expansionează și se îmbunătățește. Ceea ce se dezvoltă, de fapt, este conștientizarea voastră. Nu poate exista deconectare între două părți ale întregului. Noi suntem una.

Iubirea Creatorului vouă. Este dreptul vostru. Este, de fapt, ființa voastră.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.