sâmbătă, 16 iunie 2018

Etapa Ascensională a Realizării Sinelui



Maestrul Sananda prin Natalie Glasson

Pe măsură ce creați o intenție de a vă urma și dezvolta calea spirituală a trezirii și amintirii adevărului vostru, veți trece prin nivele și straturi de pregătire ale ascensiunii. Fiecare etapă din calea ascensiunii voastre vă va face să vă focalizați pe diferite zone ale corpului vostru, gândurilor, emoțiilor voastre, sinelui vostru spiritual, continuând până când veți dobândi o înțelegere și o cunoaștere mai profundă a voastră înșivă. Călătoria voastră de ascensiune și nivelele sau etapele de creștere și trezire prin care treceți sunt unice și personale potrivit dorințelor sufletului vostru. Omenirea, ca colectiv, va trece prin straturi și etape de trezire și creștere ascensională, care vor influența calea ascensiunii și experiențele voastre. Este foarte probabil ca voi să evoluați dincolo de lecțiile pe care omenirea ca colectiv le experimentează și le întrupează. Cu toate acestea, acest lucru vă va influența prin întoarcerea atenției voastre către vechile răni și obiceiuri care au fost rezolvate, dar care s-ar putea să aibă nevoie de atenția voastră la un nivel mai profund sau pur și simplu este nevoie ca voi să confirmați că acele energii nu mai sunt prezente în ființa voastră. Confirmarea joacă un rol important în procesul ascensiunii. Adeseori sunteți ghidați către energiile care au fost rezolvate, vindecate sau transformate pentru a vă confirma vouă înșivă creșterea și înțelegerea care a fost dobândită. Este totodată un mod de a vă asigura că toate energiile care sunt legate de creșterea sau trezirea anterioară sunt echilibrate, armonizate și aliniate înainte de a trece la explorarea unei noi dimensiuni a sinelui vostru.

Confirmarea vă este întotdeauna oferită de către divin, dovada este adeseori dorită de către lucrătorii în lumină și totuși dificil de realizat sau de descoperit. Confirmarea și dovada nu sunt același lucru. Creatorul vă oferă întotdeauna confirmarea evoluției voastre și ideile sau căile potrivite, acestea sunt oferite în simboluri, sincronicități și semne, precum și prin intuiția voastră. Dovada, dacă v-ar fi dată, v-ar lua puterea și liberul arbitru.

Provocările care urmează

Etapa prin care mulți lucrători în lumină trec acum este cunoscută ca o etapă a realizării sinelui. Este adevărat că fiecare pas al ascensiunii voastre este focalizat pe sine și pe Creator. Cu toate acestea, energiile care curg în lucrătorii în lumină duc la o profundă și intensă observare a sinelui. Energiile care se ancorează îi activează pe lucrătorii în lumină într-un mod în care separarea lor de sine și de Creator poate apărea pentru a fi observată, eliberată și vindecată. Orice credință a separării de sine sau de Creator ce poate fi manifestată prin experimentarea lipsei, suferință, durere, haos, lipsă de susținere, lipsă de iubire, nesiguranță, respingere și așa mai departe. Poate da naștere la emoții precum ar fi furia, frica, neliniștea, nesiguranța, incertitudinea, îngrijorarea, depresia, mâhnirea, precum și experimentarea lipsei de încredere și a credinței. În aceste experimentări ale separării de sine sau de Creator, sunteți invitați să vă descoperiți adevărul. În spatele acestei experimentări se află o realizare care duce la o puternică schimbare a vieții și a afirmării sinelui care așteaptă să fie recunoscută. O înțelegere care vă va face să înaintați rapid pe calea voastră spirituală, ajutându-vă să vă conectați cu dimensiuni noi ale sinelui vostru și să vă cunoașteți adevărul cu o mai mare încredere.

Provocarea în această etapă a ascensiunii voastre nu este așa cum ați putea crede să îndurați modul în care aspectele voastre ale separării de Creator se manifestă în realitatea voastră. Provocarea este să înțelegeți și să rămâneți focalizați asupra realizării sinelui, înțelegând că acolo se află o bijuterie a realizării care așteaptă să apară în fiecare experiență care pare să vă separe de Creator și de sinele vostru divin.

Scopul acestei etape a creșterii spirituale este să rămâneți mai degrabă observator decât să plonjați în orice formă de separare care se manifestă în diferite moduri. Observați că apare o înțelegere sau perspectivă mai profundă despre voi înșivă care va crea o mai mare experimentare a împlinirii, însemnând, de asemenea, că nu veți mai experimenta energia separării de Creator în situația voastră actuală.

S-ar putea să doriți să vă puneți două întrebări, aceste întrebări pot fi folosite în orice situație, experiență, emoție sau formă gând:

Ce formă de separare de Creator sau de mine însămi/însumi energizez sau manifest acum?

Cum pot dizolva separarea și să îmi realizez eterna unime infinită cu Creatorul în această situație?

Aceste două întrebări vă vor ajuta în observarea și realizarea sinelui vostru interior și miezul oricărei situații în loc să vă angajați în drama care vă va duce și mai profund în experimentarea separării.

Binecuvântările Realizării Sinelui

Energiile ascensiunii sunt descărcate în lucrătorii în lumină care sunt pregătiți să-și dea seama și să se vadă pe ei înșiși prin ochii adevărului care vă va susține și purta mai departe cu ușurință și perfecțiune. Sunteți pe deplin susținuți și ghidați în stăpânirea acestei etape a ascensiunii. Acest lucru nu înseamnă că vor apărea provocări, înseamnă că pur și simplu veți fi invitați să vă observați reacțiile și energiile sau gândurile din care alegeți să creați. O binecuvântare a realizării sinelui este că veți întrupa un instrument, obicei sau tipar care vă va ajuta să treceți cu ușurință, bucurie și împlinire prin realitatea pământească și creșterea voastră spirituală. O binecuvântare suplimentară a realizării sinelui este că vă veți descoperi și forma propria voastră cale unică de a vă conecta cu ființa voastră, recunoscând diferența dintre adevăr, iluzie și dramă și veți învăța cum să vă vindecați și vă schimbați în mod pozitiv realitatea pentru a experimenta împlinire. Toată înțelepciunea, cunoașterea și înțelegerea este în voi. Să vă spuneți că nu știți ce să faceți, de unde să începeți sau chiar cum să dobândiți realizarea sinelui, este o iluzie. Aveți tot ceea ce aveți nevoie în voi înșivă, este nevoie ca doar să fiți dispuși să observați și să acceptați.

Acceptarea de sine este unul dintre cei mai mari vindecători și o modalitate sigură de a vă descoperi adevărul.

Chei ale Realizării Sinelui

• Faceți un pas în spate și observați-vă sentimentele și gândurile interioare precum și manifestarea exterioară în realitatea voastră.
• Puneți-vă cele două întrebări pe care, eu, Maestrul Sananda, vi le-am oferit pentru a determina separarea de Creator pe care o împuterniciți în voi. 
• Contemplați modul în care energia separării pe care ați descoperit-o v-a influențat situația actuală și dacă ea a creat tipare similare în alte domenii ale realității voastre. Încercați să descoperiți cât de mult vă este posibil dacă separarea de Creator pe care o împuterniciți crează alte tipare, obiceiuri, situații sau experiențe în viața voastră. Înțelegeți că dacă vindecați energia pe care ați conștientizat-o și alte domenii ale vieții voastre care sunt conectate cu această energie se vor vindeca.
• Chemați Energiile Ascensionale ale Realizării Sinelui și pe ale mele însumi, Maestrul Sananda, să vă susțină și să se descarce în ființa voastră, umplându-vă cu lumină, iubire și vibrații vindecătoare.
• Imaginați-vă energia separării de Creator pe care ați descoperit-o ca pe un simbol, într-o anumită zonă a corpului sau ființei voastre.
• Invitați Energiile Ascensionale ale Realizării Sinelui și pe ale mele însumi, Maestrul Sananda, să pătrundă în simbolul separării voastre de Creator și să ancoreze calitatea sau energia pe care ați primit-o ca răspuns la cea de-a doua întrebare cu privire la modul în care vă puteți realiza eterna unime infinită cu Creatorul în această situație.
• Dați-i voie simbolului să se transforme într-un nou simbol al unimii și unității cu Creatorul în această situație, în timp ce simțiți susținerea și iubirea Creatorului. Când simbolul s-a transformat, dați-vă voie să radiați noua lumină a unisonului și de a fi susținuți de către Creator în întreaga voastră ființă și realitate.
• Chemați pur și simplu, într-o meditație, Energiile Ascensionale ale Realizării Sinelui și pe ale mele însumi, Maestrul Sananda, să se descarce în ființa voastră și să susțină o mai profundă conectare cu voi înșivă și conștientizare a tot ceea ce voi sunteți. Acest lucru vă va ajuta să primiți intuiții, vindecarea și cunoașterea care să vă susțină în păstrarea echilibrului și alinierii în această etapă a ascensiunii.

Cu o iubire plină de bucurie și adevăr,

Maestrul Sananda


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.