marți, 19 iunie 2018

Sinele vostru Extins – Consiliul


Prin Ronald Head

Ceva se întâmplă. Vă simțiți diferiți. Și pe zi ce trece vă simțiți tot mai diferiți, diferiți de sinele pe care l-ați cunoscut întotdeauna a fi voi. Nu puteți explica acest lucru, nici măcar vouă înșivă. De ce tocmai ați spus asta – sau ați făcut aia? Acesta/aceasta nu este cel/cea cu care sunteți obișnuiți. Este? Este?

Și vă simțiți diferit. Cum? Nu chiar știți … doar oarecum diferit.

V-am spus că vă schimbați. S-ar putea să vă fi gândit ”Bine!” Dar în mintea voastră ați avut o imagine despre ce ar însemna acest lucru, nu-i așa? Ei bine, surpriză! Motivul pentru acest lucru este că imaginea voastră se putea baza doar pe istoria trecutului, pe preferințele voastre trecute, etc. Persoana care deveniți este într-adevăr o persoană care nu a fost niciodată învățată, formată și nici permisă de această lume. Este persoana care sunteți cu ADEVĂRAT.

Dar acesta este un proces. Cu toate acestea, procesul a ajuns acum într-un punct, și a accelerat până într-un punct, care începe să fie acum vizibil chiar și pentru voi. Spunem ”chiar și pentru voi” pentru că voi sunteți în propriul vostru cap în fiecare moment și, astfel, schimbările sunt mult mai ușor de ratat. Dacă v-ați fi văzut doar o dată pe lună, schimbările ar fi mai ușor de remarcat.

Acum, ca să nu ”vă ieșiți din minți” – aveți unele vorbe care ne fac să chicotim – dați-ne voie să precizăm în mod empatic că nu vi se face nimic. Deveniți cel/cea care ați venit aici să fiți, ați ales să deveniți și ați așteptat acest lucru vieți de-a rândul. Sunteți neliniștiți pentru că nu știți unde vă va duce asta. Dar VOI-ul care voi sunteți știe. Aveți încredere în voi. Aveți încredere în voi.

Ceea ce se întâmplă este că toate acele dorințe profunde cu care ați trăit vor deveni parte din viața voastră de zi cu zi. Știți ce vă va uimi? Alte lucruri la care nu v-ați gândit niciodată sau pe care nici măcar nu le-ați crezut posibile vor intra în lumea posibilităților voastre – și apoi vor deveni parte din viața voastră, dacă voi vreți să devină.

Cai verzi pe pereți? Da, în vechea lume ar fi fost. Acea lume moare. Trăiți acum într-o supă de energie care nu a mai fost prezentă înainte în lumea voastră. Și asta pare a fi una dintre acele promisiuni ”ridicole”, nu-i așa?

Ei bine, aveți aici o promisiune pe care o puteți verifica. Lumea în care voi trăiți de-acum în 12 luni va fi mult diferită de lumea de astăzi. Scrieți această dată lângă această promisiune și lipiți-o pe ușa de la frigider.

Acum, cum putem face astfel de predicții? Le putem face pentru că putem vedea schimbările pe care le faceți în interiorul vostru. Vă putem vedea intențiile. Și putem vedea, fie că voi puteți sau nu, că lumea voastră este făcută din ceea ce voi sunteți și ceea ce voi intenționați. Pe măsură ce voi vă schimbați și deveniți din ce în ce mai conștienți, acea putere care voi sunteți va influența lumea într-un mod mult mai imediat. Pe măsură ce învățați să multiplicați această putere prin formarea de grupuri și comunități cu intenții similare, efectele vor fi mult amplificate.

Nici unul dintre aceste lucruri nu sunt noi. Dar conștientizarea și aplicarea lor va fi nouă. Va fi eliberarea duhului din lampă. Vedeți? Voi sunteți lampa. Voi sunteți duhul. Frecați-vă ușor pe furiș.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.