sâmbătă, 23 iunie 2018

Cum să comunicați cu Sufletul vostru

6 Pași pentru a încuraja și dezvolta comunicarea cu Sufletul vostru

Lord Merlin

În această Capsulă a Înțelepciunii Lord Merlin vă susține în comunicarea, conectarea cu și experimentarea Sufletului vostru. Lord Merlin împărtășește 6 Pași simpli care pot fi practicați zilnic pentru a vă încuraja și dezvolta conștientizarea prezenței, ghidării și înțelepciunii Sufletului vostru. Fie că experimentați dificultăți în comunicarea cu Sufletul vostru sau experimentați o conexiune puternică cu Sufletul vostru, învățăturile lui Lord Merlin vă vor ajuta și vor fi în folosul vostru. În cei 6 Pași, Lord Merlin aduce o meditație care încurajează trezirea și purificarea Chakrei voastre Cauzale, a Chakrei celui de-al 3-lea Ochi al vostru și a Minții voastre Subconștiente. Lord Merlin folosește propriile sale energii vindecătoare și magice, dar solicită și susținerea Elementalilor, conducându-vă într-un spațiu și o conștientizare care susțin comunicarea cu Sufletul vostru.

Lord Merlin este un Maestru Ascensionat atât de înțelept. Învățăturile lui sunt întotdeauna pline de iubire, inspirație și pasiune și își dorește foarte mult ca voi să vă dedicați explorării Sufletului vostru, vă încurajează Ascensiunea, dar în același timp cultivă sentimente de siguranță, susținere, iubire și protecție. Energiile sale sunt imens de puternice. Pe cei care sunt cu adevărat dedicați evoluției lor spirituale îi va ghida mai departe cu o viteză accelerată. Eu, Natalie, găsesc învățăturile lui Lord Merlin extrem de valoroase în a inspira și amplifica conexiunea cu adevărul interior.

”Scopul meu de astăzi este să vă încurajez să comunicați cu Sufletul vostru dar, mai mult de atât, să vă încurajez și să vă ghidez cum să comunicați cu Sufletul vostru. Mulți dintre voi sunteți deja într-o conexiune și sinteză divină cu Sufletul vostru și culegeți recompensele acestei conștientizări divine. Doresc să vă ofer și acelora dintre voi care sunteți încă în căutarea conexiunii voastre divine și a conștientizării Sufletului vostru, ghidarea care să intensifice această conștientizare divină, doresc să vă inspir să o faceți. Am câțiva Pași pe care doresc să-i împărtășesc cu voi, dar și o meditație. În meditație vom explora energia Sufletului, iar în Pași, practicile pe care doresc să le împărtășesc cu voi sunt pur și simplu ghidări pentru amplificarea conexiunii, înțelegerii și sintezei cu Sufletul vostru.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 56 de min și 25 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 15 min și 54 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 35. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.