joi, 28 iunie 2018

Camera Iluminării a Ființelor Celeste Albe


Eliberarea scuturilor, barierelor și a zidurilor de protecție create de voi pe parcursul acestei vieți și a vieților trecute, lăsați-vă adevărul să se expansioneze și să vă accelereze ascensiunea

Ființele Celeste Albe

În această Capsulă a Înțelepciunii Ființele Celeste Albe vă transportă în Camera lor a Iluminării în scopul de a vindeca și dizolva toate scuturile, barierele și zidurile pe care le-ați putut crea ca o protecție pentru voi înșivă. Ființele Celeste Albe vor să vă atragă atenția asupra oricărui lucru care vă obturează și vă ascunde adevărul. Ele nu mai vor ca voi să vă ascundeți adevărul față de voi înșivă sau ca voi înșivă să vă ascundeți de Creator. Este un moment perfect în ascensiune să vă descoperiți esența și cine sunteți cu adevărat, astfel încât să vă puteți pune deoparte percepțiile pământești despre voi înșivă și să vă îmbrățișați perspectiva divină despre tot ceea ce voi sunteți. Ființele Celeste Albe vă ajută să nu vă mai ascundeți în spatele durerii și suferinței, în schimb, ele vă invită să experimentați vindecarea și susținerea lor. Cel mai mare scop al lor este să vă ajute să vă expansionați în frumusețea, în puterea și în abilitățile voastre sacre, precum și să vă accelerați ascensiunea, astfel încât să progresați cu viteza dorită de voi.

Vizitarea Camerei Iluminării este un proces frumos de curățare și purificare. Experiența poate fi folosită pentru a vă conecta la un nivel mai profund cu adevărul vostru, să vă întăriți energiile, să vă accelerați ascensiunea și să vă expansionați puterea. Ființele Celeste Albe sunt lumini de beatitudine și doresc să-și împărtășească beatitudinea cu voi.

”Scopul pentru care vă încurajăm să experimentați Camera noastră a Iluminării este ca să dizolvați scuturile, zidurile, limitările, barierele cu care v-ați înconjurat în această viață și în viețile trecute pentru a vă proteja; o protecție împotriva durerii și a suferinței sau a provocărilor. Dorim să vă susținem în eliberarea acestor scuturi, ziduri, bariere de protecție astfel încât să puteți evolua liberi, eliberați și fără a fi stânjeniți în vreun fel. Dorim să vă susținem și în eliberarea energiilor stagnante, a norilor negativi, a energiilor negative din ființa voastră, precum și a energiei furiei care poate că a fost imprimată în ființa voastră de către voi înșivă sau de către alții, energia fricii, de fapt, a tuturor energiilor pe care poate că le dețineți în ființa voastră, la toate nivelele ființei voastre, și care vă stânjenesc în acest moment. Dorim să facem acest lucru împreună cu voi pentru că dacă voi v-ați creat granițe, blocaje, ziduri, scuturi de protecție, adevărul vostru vă este ascuns vederii, este ca și cum ați fi camuflați, esența, adevărul, tot ceea ce voi sunteți, puterea voastră, cunoașterea voastră interioară este camuflată, este blocată de parcă ați fi un uriaș care se află într-o cutiuță. Nu vă puteți atinge adevăratul potențial. Când vă eliberați de acest camuflaj, de acest scut, de aceste bariere și granițe pe care vi le-ați creat, în această viață sau în viețile trecute, cel mai important este că vă dați voie vouă înșivă să vedeți cine sunteți cu adevărat, să conștientizați, să înțelegeți cine sunteți cu adevărat; este ca și cum v-ați vedea, simți și recunoaște pe voi înșivă din nou fără să vă stea nimic în cale care să vă ascundă percepțiile, înțelegerile, conexiunile.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 49 min și 18 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 37 min și 05 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 36. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.