sâmbătă, 20 octombrie 2018

Atelier cele 22 de Chei ale Ascensiunii


Sunt bucuroasă să vă anunț că în perioada 16-18 Noiembrie 2018 vom ține acest Atelier, care aduce informații foarte prețioase fiecăruia dintre noi, într-o locație foarte frumoasă, în natură, departe de zgomotul orașului astfel încât să putem accesa și asimila cât mai bine informațiile, activările și transformările pe care le aduce.   

În acest Atelier, Lord Buddha și Lady Quan Yin vin să împărtășească cu noi ceea ce ei au numit ”Cele 22 de Chei ale Ascensiunii”, Chei care au fost create special pentru noi în acest moment, ca să ne ajute să traversăm cu o mai mare ușurință și grație această perioadă de accelerare a procesului de Ascensiune prin care trecem.

După cum unii știți, Lord Buddha este Logosul Planetar al Pământului și este, în același timp, coordonatorul la Nivel Planetar al procesului de Ascensiune prin care trecem.

22 de Chei, de ce 22? Deoarece 22 este un număr maestru care susține împuternicirea, susține aducerea divinului în realitatea fizică, susține scopul Sufletului nostru și susține manifestarea.

Atelierul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, 17-18 noiembrie 2018 și, pentru că este un Atelier foarte condensat ca informații pe care le aduce, activări care au loc și chiar unele practici, va fi nevoie să fiți prezenți la locația indicată încă din data de 16 noiembrie.

Câteva dintre Cheile Ascensiunii care vor fi împărtășite și explicate sunt:

- Crearea Punții voastre de Lumină
- Reîncărcarea și Actualizarea sistemului vostru de chakre
- Rolul și Scopul vostru împreună cu Mama Pământ
- Întruparea celor 12 Raze de Lumină
- Rezolvarea Karmei

Sunt informații ușor de asimilat, de întrupat, de integrat și sintetizat deoarece ele se adresează unui nivel de înțelegere pe care fiecare ființă umană care a conștientizat existența unui proces continuu de ascensiune și l-a activat.

Este dificil de descris un astfel de Eveniment în care fiecare va primi exact ceea ce are nevoie și îi este necesar în acest moment pentru a putea înțelege mai bine procesul prin care trecem cu toții. Ceea ce este important este să înțelegem că nu suntem niciodată singuri și că atunci când avem nevoie și, mai ales, suntem pregătiți pentru unele informații, ele vor curge frumos, natural și în perfecțiune divină spre noi.

Pentru că numărul de locuri este limitat și este nevoie să confirmăm locurile de cazare, vă rog să ne comunicați intenția fermă de participare până cel târziu în data de 24 octombrie 2018. Va fi necesară și achitarea unui avans pentru cazare. Cazarea este de aproximativ 140 lei cu demipensiune pe persoană/zi pentru loc în cameră dublă și de 200 de lei pe persoană/zi pentru single. Prețurile sunt foarte convenabile, iar mâncarea de muuuulte stele, vă asigur. 

Se va achita un avans de 100 de lei până în data de 06.11.2018 în contul de mai jos, avans care se pierde însă dacă ulterior vă răzgândiți să participați. Aceasta este procedura pe care o aplică fiecare unitate de cazare/turism.

Poka Monica Luminița
RO64BTRL06701201N95804XX
Banca Transilvania

Costul participării la acest Atelier este de 100 de euro care vor fi achitați sub formă de donație către Fundația care organizează Evenimentul.

Mai multe informații, sau actualizări ale Evenimentului puteți urmări pe pagina de Facebook a Evenimentului la următorul link:


Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.


Autoarea Atelierului: Natalie Glassom, Școala Sacră a lui OmNa

Traducerea și realizarea Atelierului în limba română: Monica Poka și Nora Trifan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.