miercuri, 3 octombrie 2018

Răspunsuri partea a patra – Consiliul


Prin Ronald Head

Avem din nou o întrebare importantă, una care are nevoie de mult mai mult decât de răspunsul pe care îl putem da aici și acum. Dar, cu siguranță vom aborda câteva dintre aspectele principale.

”Întrebarea mea are legătură cu auto-vindecarea. Care este cel mai bun lucru pe care o persoană îl poate face pentru a-și grăbi procesul vindecării de sine. Alegerile alimentare, exercițiile și alegerile de viață (cum ar fi renunțarea la obiceiurile proaste) sunt în mod evident importante. Înțeleg că mentalitatea noastră este, posibil, cea mai critică. Cum poate găsi o persoană calea de-a intra mai profund în ea însăși pentru a-și da seama de ceea ce crează cu adevărat blocajele în vindecarea de sine?”

Sunt câteva gânduri profunde și semnificative aici și vom răspunde ținând cont de acest lucru.

Dacă vindecarea este să fie obținută, corpurile, fizic și non-fizice, este nevoie să fie alimentate. Ceea ce puneți în corpurile voastre este nevoie să fie cel mai hrănitor și pur aliment pe care îl puteți găsi. Corpurile voastre subtile au nevoie de același lucru, dar alimentul nu este în mod evident apa sau vegetalele.

De ceea ce aveți mai întâi nevoie, în ambele cazuri, este intenția voastră. Voi creați ceea ce voi gândiți. Și cel mai bine creați ceea ce gândiți în mod conștient. Sunt câțiva alți factori care pot inhiba sau vă pot susține eforturile. Credem că aici le vom doar enumera și, dacă va fi necesar, poate le vom clarifica semnificația.

Nu puteți crea ceea ce nu vă puteți imagina. Nu puteți crea ceea ce credeți, conștient sau subconștient, a fi imposibil. Vom spune acest lucru într-un mod ușor și subtil diferit. Nu puteți crea ceea ce voi credeți că VOI nu puteți crea. Nu veți crea ceea ce nu este în interesul sufletului vostru. Acest lucru ar trebui să fie înțeles din perspectiva faptului că ceea ce voi știți că ați fi voi este departe de ceea ce voi sunteți cu adevărat.

Desigur, este în interesul vostru cel mai mare să vă clarificați care este scopul sufletului vostru. Cei mai mulți dintre voi vor protesta spunând că habar nu aveți și nici nu știți cum să descoperiți acest lucru. O să spunem, cu iubire și înțelegere, că voi sunteți cei care susțineți programul. Este ușor, dar ușor nu este întotdeauna corect. Întrebați-vă dacă încercați să supraviețuiți sau încercați să creșteți. Vă vom da un indiciu. Scopul vieții inteligente nu este niciodată doar supraviețuirea. Și scopul vostru se întinde pe mai mult de o singură viață.

Haideți să enumerăm acum câteva pozitive dintre cele mai necesare:  

Cel mai important este să știți că sunteți vrednici, datorită a cine voi sunteți, să fiți întregi și vindecați. Cu cât mai visceral știți acest lucru, cu atât mai repede și mai bine vă veți vindeca. Nu vorbim aici de înțelegerea la nivel intelectual.

Este nevoie să știți că Sursa care v-a creat vă poate la fel de ușor re-crea. De fapt, voi sunteți recreați în fiecare moment, în fiecare zi din viața voastră. Celulele corpului vostru se recrează în mod constant. Acest lucru are loc într-un ritm diferit, dar o fac tot timpul. Așa că, Sursa vă recrează deja. Poate că, pe parcursul vieții voastre, tiparul s-a schimbat pur și simplu.

Trebuie să știți că nu există nimic ce să nu poată fi vindecat. Nu există nimic care să nu poată fi vindecat. Nimic!

Acum, ceea ce vă vindecă este forța care crează totul în Univers, curgând în și prin voi. Nu voi o faceți. Nici cel care vă vindecă nu o face. Doar energia Sursei o face.

Vindecătorii, cei adevărați, știu acest lucru. Ei știu că singurul lucru care-l pot face pentru voi este să facă legătura între acea energie vindecătoare și voi atunci când nu știți cum să o faceți voi singuri. Vă vom spune că acest nu știți cum este o poveste căreia îi dați crezare. Nu spunem că nu ar trebui să apelați la vindecători. Doar înțelegeți ce se întâmplă. Sursa, Creatorul, Dumnezeu, energia Christică, oricum doriți voi să-i spuneți, mai mult ca sigur dorește mai mult să se conecteze cu voi decât o faceți voi. Cel puțin, ea nu este distrasă niciodată și niciodată nu are altceva mai bun de făcut.

Pe scurt: Eliberați-vă de toate credințele negative. Faceți din cele pozitive parte integrantă din voi. Și faceți-o. Vedeți-vă ca fiind perfecți și întregi. Faceți din imaginație un instrument puternic. Tot ceea ce există în formă a fost mai întâi un gând, mai întâi un tipar, mai întâi un șablon. Tiparele voastre sunt ținute în tărâmurile non-fizice. Non-fizicul vostru, tot ceea ce este non-fizic, răspunde la gând și sentiment. Acesta este motivul pentru care cea mai puternică rugăciune este ”Mulțumesc.”

Noi vă cunoaștem ca fiind o parte din Tot Ceea Ce Este, adusă în formă. Vă cunoaștem ca fiind perfecți. Când veți ști și voi acest lucru, veți crea orice vă imaginați.

Să știți că noi vă trimitem intenția noastră pentru vindecarea și creșterea voastră.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.