joi, 11 octombrie 2018

Răspunsuri partea a șasea – Consiliul


Prin Ronald Head

”... Întotdeauna am fost curios de părerea Consiliului în ceea ce privește trecerea noastră în densitatea a patra. Mulți cred că va exista un ”Eveniment” al ascensiunii în timp ce alții cred că va fi o evoluție naturală în densitatea a patra prin nașterea unor suflete noi înalt vibraționale, care vor înlocui sufletele jos vibraționale pe măsură ce acestea trec dincolo (prin fenomenul morții n.t.), ridicând astfel în mod natural vibrația colectivului în densitatea a patra. Înclin să cred că cea de-a doua variantă este adevărată, dar nu am nici un atașament față de niciunul dintre scenarii. Aș dori să cunosc părerea Consiliului în legătură cu acest subiect.”
Sunt multe răspunsuri care plutesc la această întrebare deoarece sunt mulți oameni care întreabă acest lucru. Sau cel puțin așa trebuie să pară. Și este în natura conștiinței că vor fi atât de multe păreri despre ceea ce s-a întâmplat după aceea.

Vedeți voi, voi credeți că realitatea este ceea ce este, indiferent de ceea ce voi gândiți. Dar realitatea este că realitatea este ceea ce voi credeți că este, indiferent de ceea ce voi credeți. Trebuie să fiți foarte obosiți să tot auziți că voi creați tot ceea ce vedeți, dar, obosiți sau nu, acesta este adevărul.

Așa că, răspunsul la întrebarea voastră este da. Da, există un Eveniment. Îl trăiți. Da, există o evoluție naturală și voi sunteți aceasta. Iar dimensiunile, atunci când le priviți ca locații diferite, toate pe care cei mai mulți dintre voi vi le puteți imagina, sunt constructe artificiale, așa cum liniile geografice despărțitoare sunt constructe artificiale.

Vă putem oferi câteva informații pe care să le luați în considerare. Va exista o ”fulgerare”? Da, va exista. Când? Atunci când colectivul vostru va atinge un nivel suficient de înalt de conștiință. Sunteți foarte aproape acum. Și poate că va fi nevoie de mai mult decât am prefera noi. Și, din nou, percepțiile legate de ceea ce s-a întâmplat vor fi ceea ce voi numiți ”răspândite pe toată harta”. (numeroase și foarte diverse n.t.)

Iată ceea ce se întâmplă. Planeta pe care voi trăiți, brațul galaxiei pe care-l locuiți, intră într-o energie, o lumină prin care nu a mai trecut niciodată. Introducerea acestei energii în câmpurile de energie a tot ceea ce există în sistemul vostru solar, va schimba câmpurile de energie la tot ceea ce există în sistemul vostru solar. A început deja. Va schimba stelele. Va schimba planetele. Va schimba elementele.

Când în sfârșit veți înțelege ceea ce ați descoperit deja, că absolut tot ceea ce voi numiți materie este doar o stare a unui anumit câmp de energie, veți înțelege că o astfel de schimbare în mediul vostru energetic înconjurător schimbă în mod inevitabil totul. Când înțelegeți că întreaga energie este conștientă, veți înțelege mai bine ce are de-a face propria voastră stare de conștiință cu toate acestea.

Este mai degrabă ca întrebarea dacă aripioarele peștelui mișcă  apa sau apa mișcă peștele. Răspunsul este da. Vedeți? Aveți și o denumire pentru asta. Îi spuneți Sincronizare Divină.

Acum haideți să abordăm acest lucru numit dimensiune. Voi vorbiți, de fapt, din nou, despre diferite stări de conștiință. Le puteți percepe ca separate, dar, de fapt, puteți să vă închideți ochii și să faceți un mare tur al lor, sau cel puțin al tuturor celor cu care frecvența voastră se potrivește, și să vă întoarceți cu ușurință în scaunul vostru doar într-o clipă. După cum oamenii voștri de știință înțeleg acum, totul este conectat cu toate. Așa că, adevărata întrebare devine ”Cu ce ne putem alinia?”

Când vă uitați în urmă la ultimii câțiva ani, deși pot părea interminabili atunci când îi trăiți, veți vedea că lumea voastră s-a schimbat într-o fulgerare cosmică. Bucurați-vă de ea.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.