marți, 2 octombrie 2018

Explorarea și eliberarea durerii


Extinderea conștientizării voastre asupra oricărei dureri fizice, emoționale sau mentale de care s-ar putea să suferiți

Maestrul Kuthumi

Maestrul Kuthumi aduce o explicație a scopului și prezenței durerii în corpurile fizic, emoțional sau mental. El descrie modul în care durerea poate să vă servească, cum puteți explora și învăța din orice durere pe care ați putea-o experimenta, intrând mai adânc în profunzimile ființei voastre. Maestrul Kuthumi vă ghidează într-o practică meditativă care poate fi repetată de ori câte ori doriți sau atunci când experimentați orice formă de durere. Este o meditație care să vă servească în viața de zi cu zi și ascensiunii, susținându-vă în explorarea și eliberarea durerii din ființa voastră.

”Eu, Maestrul Kuthumi, am trăit pe Pământ și înțeleg lupta pe care mulți o duc cu durerea și disconfortul, cu deziluzia și dezamăgirea și că unii chiar pierd lupta cu durerea și suferința în toate formele lor variate și diferite. Vă rog să înțelegeți că eu vă vorbesc la modul general în exprimările, descrierile și explorările mele. Intenția mea este să creez o ușă deschisă pentru explorările voastre viitoare și eliberările voastre de orice formă de durere, fie că acestea sunt foarte mari sau foarte mici. Un lucru aș dori să-l clarific: dacă experimentați durere de orice formă, să nu vă judecați, să nu vă învinovățiți. Eliberați orice formă de învinovățire sau judecată pe care poate o îndreptați către Creator deoarece, așa cum știți, voi sunteți Creatorul, așa că această învinovățire și judecată nu face altceva decât să se întoarcă la voi.

Sunt multe cazuri complexe, așa că, eu doresc doar să vă îndrept în direcția care vă permite să explorați energiile, în primul rând prin împuternicirea voastră astfel încât să conștientizați că sunteți ființe ale comunicării și că scopul vostru este acela de a exprima comunicarea, energia, adevărul Creatorului.  Durerea pe care poate o experimentați, durerea de orice formă este un mesaj, este ceva ce necesită a fi înțeles, a fi văzut, simțit, conștientizat și înțeles totodată că ea este o oportunitate pentru o mai mare creștere, împlinire și înțelegere.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 42 min și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 20 de min și 13 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 43. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!


Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.