sâmbătă, 20 octombrie 2018

Este momentul să fiți pregătiți – Consiliul


Prin Ronald Head

Există o mare probabilitate ca în viitorul vostru apropiat să aibă loc evenimente care vor face ca subiectul nostru de astăzi să fie foarte relevant, chiar dacă el nu pare a fi așa în acest moment. Dorim să discutăm un pic mai în profunzime ceva ce am menționat de mai multe ori în trecut, dar nu i-am dedicat niciodată un între mesaj.
Vorbim unui mare număr de oameni de pe tot cuprinsul globului. Muți dintre voi ne-ați urmărit mesajele de ceva vreme. Dar mai este și faptul că mulți dintre voi ați fost răspândiți în zone în care sunteți aparent singuri sau sunt foarte puțini dintre voi cei pe care cei care se trezesc i-ar numi lucrători în lumină. Motivul pentru acest lucru ar putea deveni foarte curând mult mai evident.

Ați petrecut diferite perioade de timp aducând în conștientizarea voastră informații bazate pe spiritualitate și ceea ce considerați a fi o cunoaștere străveche. Noi le vedem ca fiind Adevărul neschimbător (A mare, vă rugăm). Nu ați fost atât de mult învățați pe cât ați fost ajutați să vă amintiți. Și aveți un motiv să fiți acolo unde sunteți.

V-am vorbit despre schimbările iminente. V-am vorbit despre faptul că o mare parte dintre schimbările iminente au avut loc prin creșteri mici și în locații larg răspândite. Nu au fost atât de evidente pentru cei care nu le-au căutat. Am mai spus și că vor avea un efect de bulgăre de zăpadă.

Importanța și tipul schimbării este pe cale să sufere o schimbare radicală. Atât de mari, atât de importante și de un impact atât de puternic vor fi aceste schimbări care vor avea loc în curând, încât nimeni nu va scăpa neafectat de ele. Sunt milioane dintre voi care veți ști ce se întâmplă și de ce. Dar sunt alte miliarde care vor fi luați complet prin surprindere.

Acum, acest lucru ar putea să facă de-a dreptul evident motivul pentru care vă aflați unde vă aflați. Și putem să sărim peste a vorbi despre ceva ce este evident. Dar este mai mult decât locația ceea ce este de luat în considerare.

Aproape cu toții ați trecut prin asta pentru suficient de mult timp ca să fi experimentat schimbări definitive în sinele vostru interior. Uneori vă uimiți pe voi înșivă cu modul în care reacționați la unele lucruri. Vă vedem minunându-vă de voi atunci când spuneți lucruri sau faceți lucruri pe care întotdeauna ați vrut să le spuneți sau să le faceți și întotdeauna ați simțit că vă lipsește faptul de a nu le fi spus sau făcut. Vă auzim cum vă spuneți vouă înșivă ”Wow! Eu am fost asta/ăsta?”

Dar, totuși, nu v-ați încheiat încă evoluția interioară și mai sunt mulți dintre voi care sunt destul de începători în această călătorie. Din această cauză considerăm că este necesar să vă transmitem un cuvânt de atenționare în acest moment.

Vă rugăm ca atunci când numărul celor din jurul vostru care încep să vă pună întrebări despre lucruri despre care nu au vrut să audă niciodată, crește, să fiți foarte atenți la modul în care le răspundeți. Vă rugăm să nu uitați că voi vorbiți un limbaj al tonului, un limbaj al corpului, al sentimentelor, pe care oricine îl citește, fie că îl cunoaște, fie că nu. Și nu vă dați voie să folosiți nici o parte din ”Știu. Am încercat să-ți spun.” Nici ”Ți-am spus eu.” Înțelegeți că este suficient doar să răspundeți întrebărilor care vă sunt puse și feriți-vă să cădeți în situația de a da lecții. Sfatul care nu este cerut este arareori bine primit.

Acum, dacă simțiți că puteți oferi instrucțiuni cu privire la ceva pentru care alții ar putea opta să vină la voi, asta este altă treabă și vă spunem bravo vouă. Dacă faceți acest lucru, fiți siguri că sunteți destul de pregătiți. Veți fi căutați.

Este momentul să începeți să vă gândiți serios la aceste lucruri. Nu toți sunteți acolo pentru acest lucru. Dar cei mai mulți dintre voi, sunteți. Veți ști dacă faceți parte și voi din această categorie după modul în care acest gând vă face să vă simțiți. Nu simțiți că ar fi necesar să vă propuneți să faceți lucruri care nu vi se par potrivite pentru voi. Ca întotdeauna, vă spunem că veți ști întotdeauna ce este potrivit pentru voi după modul în care vă face acel lucru să vă simțiți. Desigur, acest lucru nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba deoarece și voi vă schimbați și creșteți.

Este suficient faptul că v-am adus acest subiect în atenție. Vă mulțumim și, ca întotdeauna, vă trimitem iubirea și binecuvântările noastre.  


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.