joi, 4 octombrie 2018

Răspunsuri partea a cincea – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vom răspunde la o altă întrebare de-a voastră. Această întrebare are un răspuns care pe unii îi va satisface și pe alții îi va frustra. Asta din cauza faptului că fără o cunoaștere prealabilă solidă, unele conexiuni nu pot fi făcute. Din nou, întrebări atât de complexe și profunde ca aceasta pot duce la scrierea unei cărți pentru a da explicații complete. Vom spune simplu ”spune-o așa cum este” și vă cerem să acceptați ceea ce puteți înțelege și să vă întoarceți la restul mai târziu dacă doriți.  

”Care este cea mai bună modalitate în care un grup de oameni dintr-o comunitate poate ajuta la accelerarea trezirii acelora care alimentează sistemul de control? (de exemplu: poliție, armată, politicieni)”

Vă prezentăm imaginea unui bol mare pentru pești. Nu sunt pești în el. Este numai apă și alge care plutesc în partea de sus a acestuia. Nu este o metaforă perfectă, dar poate că o putem face suficient de bună. Acum, algele s-au ridicat la suprafață, la vârf. De fapt, partea de sus are mai multe alge decât restul. La fund este o mică porțiune care este curată. Această imagine nu va ilustra ceea ce trebuie să se întâmple, dar este un mod excelent de a vă arăta starea câmpului conștiinței colective în care vă aflați voi. Să presupunem că voi sunteți o picătură de apă, adâncă și clară.

Cum puteți schimba stratul de la suprafață?

Unii ar spune că singura cale este să aduceți și să montați un filtru de apă. Desigur, acest lucru ar duce la eliminarea multor, dacă nu toate, alge. Este o idee minunată. Aplicați-o întrebării voastre. Aveți acces la un mecanism care să facă acest lucru? Probabil că nu. Și, în orice caz, algele își au propriul lor program și poate că vor riposta. Puteți educa algele să intre în claritate? Asta este o altă idee foarte bună. A fost o idee grozavă multă vreme. Nu pare să fi funcționat. Și atunci?

Haideți să renunțăm la această imagine și să descriem ceea ce reprezintă cu adevărat. Este într-adevăr starea câmpului de conștiință umană colectivă. Există o anumită claritate crescândă, un strat de suprafață pe care îl vom numi impuritate și un spectru de neînțelegere și eroare totală între ele. Cea mai mare parte a gândirii eronate este un produs intenționat al eforturilor stratului de suprafață, dar doar faptul de a ști acest lucru, nu ajută cu nimic.

Acum, vi se spune că există un început de ”filtrare” care începe să fie aplicat problemelor cele mai rele. Fie că, din locul în care stați, vedeți sau nu acest lucru, vom spune că așa este. Dar, acesta nu este rezultatul unor forțe exterioare care vin să vă ”salveze” de voi înșivă. Nici că aceasta va fi o soluție permanentă. De ce?

Nu va fi o soluție permanentă pentru că câmpul este conștiința umană colectivă și până când aceasta se va schimba, ea va continua să producă ceea ce produce deja. Nu puteți culege piersici dintr-un nuc. Știți că încercarea de a convinge pe cineva de eroarea sa este pe cât de bună pe atât de fără speranță. Așa că, ce faceți?

Într-adevăr, există o singură soluție permanentă disponibilă. Vă vom spune cum funcționează înainte de a vă spune ce este.

Dacă aduceți puțină lumină în colțul unei camere întunecate, întreaga cameră devine mai luminoasă. În mod similar, dacă orice parte a unui câmp de conștiință este ridicat în frecvență, întregul câmp se va ridica. Este pur și simplu fizică.

Deci, în ce stă puterea voastră? Ce este ceea ce puteți schimba? Și, ca nu cumva să vă simțiți învinși de acest răspuns, dați-ne voie să spunem că ceea ce se schimbă rezultă în schimbarea exterioară. Ce atrage această schimbare, și chiar întrebarea voastră, spre voi?

Din ce în ce mai mulți dintre voi creșteți în conștiință, ridicându-i pe cei din jurul vostru. Este o creștere exponențială. Este de neoprit. Și, deși v-am spus că nici o forță exterioară nu vă va salva, veți descoperi că un mare ajutor vă va fi acordat pentru a vă susține.

Asta este ceea ce se întâmplă. Și va continua. Adeseori acest lucru nu va fi confortabil. Dacă acesta lucru are ca  rezultat în lumea în care doriți să trăiți, va merita? De fapt, va rezulta într-o lume cu mult mai bună decât orice referință ați avea pentru imaginația voastră.

Cei care citesc aceste lucruri o fac din cauza unui impuls nesățios de a se dezvolta, de a învăța. Așa că răspunsul la întrebarea voastră devine ”O faceți deja. Continuați să o faceți până când sunteți mulțumiți de rezultat.”


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.