marți, 2 octombrie 2018

Șablonul Misiunii Ascensiunii Colective



Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

Salutări, noi suntem Ființele Celeste Albe, numite astfel datorită luminii noastre celeste albe pure. Noi sălășluim în Nivelele Multi-Universale și Cosmice ale Creatorului, ceea ce înseamnă că noi primim intențiile Creatorului în forma lor cea mai pură înainte de a fi transmise prin cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. Deși există multe planete, stele și locuri de locuit în Universul Creatorului, Mama Pământ și toți cei care sălășluiesc pe ea sunt ținuți cu multă iubire în inimile noastre. Pământul trece printr-o imensă accelerare atât tehnologic cât și spiritual astfel încât mulți din Planurile Interioare își investesc energia, iubirea și susținerea pentru a crea cel mai frumos rezultat. Pământul crează un șablon de lumină, conștiință și creștere care va fi folosit pentru generațiile care vor veni pe Pământ precum și pentru alte locuri locuite din Universul Creatorului. Șablonul va fi cea mai inspiratoare și unică creație deoarece ea va conține înțelepciunea și cunoașterea modului în care să retrezească și să revină la unitatea cu Creatorul atât la nivel de civilizație colectivă cât și individual. Multe civilizații cum ar fi cea Lemuriană, Atlanteană și chiar și cea a Egiptului Antic au încercat la nivel de conștiință colectivă și civilizație, să creeze un șablon pur care să ghideze și să susțină alte civilizații în trecerea prin ascensiunea la nivel de colectiv și să experimenteze cea mai completă întrupare a luminii care a fost vreodată experimentată pe Pământ. Cei prezenți acum pe Pământ, indiferent de vârsta lor, au consimțit la nivel de suflet să încerce încă o dată să creeze și să formeze acest șablon divin al modului în care poate fi realizată ascensiunea colectivă.

Ascensiunea personală este potrivită și necesară, propria voastră explorare interioară și avansare spirituală se va adăuga și va energiza crearea Șablonului Ascensiunii Colective, cu toate acestea există un scop mai mare care sălășluiește în profunzimile sufletului vostru și care este să fiți în serviciul altora și să le susțineți reuniunea interioară cu Creatorul. Această simplă misiune de a fi în serviciu este începutul creării Șablonului Ascensiunii Colective. S-ar putea să fi observat că sunteți mult mai dornici sau mai inspirați să ajutați, să-i inspirați și să aveți grijă de alții sau poate că descoperiți că deveniți iritați că oamenii din jurul vostru nu avansează spiritual suficient de repede. Toate acestea sunt simptome ale misiunii de a crea, trezi și împământa în realitatea voastră Șablonul Ascensiunii Colective.

De ce se manifestă acum Șablonul Misiunii Ascensiunii Colective?

Omenirea a trecut printr-un important proces de tranziție care a început cu mulți ani înainte de 2012 și acum începe să descrească. Acest proces de tranziție a făcut ca multe iluzii și șabloane vechi ale luminii și conștiinței să cadă. Omenirea și-a dat seama că poate accesa o incredibilă putere interioară și că are dreptul să o folosească. Accentul a fost pus pe eliberarea iluziei de a fi neiubit, controlat, neajutorat, judecat sau de a judeca, incapabil de a face o diferență și de a fi deconectat de lume, sine și Creator. Odată cu căderea acestor limitări, omenirea este capabilă să-și dea seama de puterea pe care o deține la nivel de individ și cum pot să-și influențeze realitatea, și cel mai important, puterea pe care omenirea o are la nivel colectiv. Datorită creșterii conștientizării puterii individuale și colective devine posibil ca misiunea pe care atât de multe generații au încercat să o atingă să fie din nou dezvăluită. Este ca și cum ar fi dormit, așteptând până când vibrația și frecvența potrivită a energiei este atinsă din nou pe Pământ. Sufletul vostru a fost prezent în fiecare civilizație care a încercat să creeze Șablonul Ascensiunii Colective și acesta este motivul pentru care noi, Ființele Celeste Albe, vă aducem în conștientizare această misiune pe care ați uitat-o demult, dar totuși energia și prezența ei a rămas în sufletul vostru.

Unii dintre voi s-ar putea să vă agățați de rănile din experiențele voastre trecute ale creării Șablonului Ascensiunii Colective, puteți deține în ființa voastră părți ale șablonului care au fost create înainte și care sunt relevante și sunt necesare acestei creări a Șablonului Ascensiunii Colective. De fapt, voi dețineți în voi un proces de vindecare care vă va permite să-i dăruiți șablonului o nouă înțelepciune și lumină precum și vechea înțelepciune care poate că este demult uitată. Este nevoie să re-accesați această energie abundentă din voi și să o dăruiți Camerei Șablonului Ascensiunii Colective din Ashramul de la Nivelul Planetar al lui Lord Buddha care a fost creată pentru a găzdui construirea șablonului. Șablonul este format de către fiecare suflet prezent pe Pământ și acesta este motivul pentru care este găzduit la Nivelul Planetar al Universului Creatorului.

Cu o nouă energie, eră și dimensiune care răsare și se trezește pe Pământ, se manifestă un sentiment de eliberare și omenirii i se oferă rolul de creator. Să devină creatorii Noului Pământ, un Pământ pe care toți doresc să-l experimenteze, Pământul care este aliniat atât de profund cu Creatorul și Creatorul este recunoscut în fiecare moment prezent. O persoană care duce Pământul înainte pentru a experimenta raiul pe Pământ nu mai este ceva potrivit și se va manifesta numai în situații care au fost deja experimentate. Omenirea este invitată să-și redescopere conștiința neîngrădită, infinita conectare cu tot ceea ce Creatorul este, incluzând toate ființele simțitoare de pe Pământ și pe Mama Pământ însăși. Când această conexiune naturală și eternă este realizată din nou, atunci omenirea își va recâștiga puterea ca colectiv și aceasta va fi temelia Șablonului Ascensiunii Colective. Din acel moment, Șablonul Ascensiunii Colective va înregistra tot ceea ce omenirea dobândește ca indivizi și, cel mai important, ca colectiv pentru a vindeca, crea pace și a ridica vibrația Pământului. Multe ființe din planurile interioare vor ajuta la reglarea fină a șablonului și vor oferi omenirii călăuzire pentru a crea cea mai frumoasă existență pentru Pământ.

Cum vă puteți juca rolul în Șablonul Ascensiunii Colective?

Prima Practică: În primul rând este nevoie să recunoașteți că sufletul vostru a fost de acord să susțină acum formarea Șablonului Ascensiunii Colective pentru Pământ. Acest lucru înseamnă că dezvoltarea voastră spirituală, vindecarea și cunoașterea interioară influențează în mod pozitiv crearea șablonului și este un ghid pentru generațiile care vor veni a modului în care să evolueze prin școala Pământului ca o conștiință colectivă. Pentru a întrupa pe deplin acest lucru, va fi nevoie ca voi să dați drumul înțelegerii că creșterea spirituală are loc doar prin suferință, durere, greutăți și provocări. S-ar putea să credeți că ați dat drumul acestei credințe, dar noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să contemplați orice suferință, durere, greutate sau provocări care continuă să se manifeste în realitatea voastră. Cu cât mai mult vă puteți detașa de drama unor astfel de situații și să vă dați seama de mesajul sau de schimbarea care trebuie să aibă loc, făcând acest lucru fără să afirmați că este o oportunitate pentru a evolua spiritual, cu atât mai mult aceste situații se vor dizolva. Este nevoie să vă deschideți conștientizarea către experiențele pozitive din viața voastră sau schimbările care au loc, fără nici o dramă afirmându-le ca fiind lecții puternice și procese de creștere ale evoluției voastre spirituale. Acest lucru va crea nu numai o transformare majoră în ființa și în viața voastră, ci va influența într-o mare măsură conștiința colectivă a omenirii. Rezultatul va fi mai puține dezastre, suferință și durere de toate formele pentru omenire ca colectiv și locuitor al Mamei Pământ.

A Doua Practică: Focalizarea asupra conexiunilor voastre este extrem de importantă. Este nevoie să vă dezvoltați conștientizarea legăturii voastre cu corpul vostru, cu corpul eteric, corpul emoțional, corpul mental, corpul spiritual, suflet precum și cu toate creațiile voastre din realitatea voastră, cu oamenii din viața voastră și din întreaga lume. Cu animalele, cu tărâmul Naturii, de fapt, cu tot ceea ce face parte din Pământ, ceea ce o include și pe Mama Pământ. Asta poate suna ca o sarcină enormă și de durată pentru a putea fi îndeplinită și, totuși, ea poate fi îndeplinită în câteva minute de meditație sau de timp petrecut în liniște și pace.

Dați-vă voie să intrați într-o stare de pace a ființei, focalizându-vă pe respirația voastră. Imaginați-vă energia sufletului vostru în inima voastră și conștientizați culoarea pe care acesta o emană. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că radiați culoarea sufletului vostru în întregul vostru corp, conștientizându-vă pentru o clipă fiecare parte a corpului și a câmpului vostru auric. Extindeți apoi culoarea sufletului vostru în mediul care vă înconjoară imaginându-vă această lumină conectându-se cu oamenii, cu situațiile, chiar și cu casa voastră și cu zonele care o înconjoară. Apoi expansionați-vă energia sufletului mai departe pentru a vă conecta cu toți oamenii de pe Pământ, cu toate animalele, cu natura, cu orice vă puteți imagina în timp ce vă gândiți la conectarea care este creată. Apoi, bucurați-vă pur și simplu de experiența de a fi în energia colectivă.

Faptul că ați emanat lumina din sufletul vostru, înseamnă că vă conectați la nivel de suflet cu toate ființele, că vă conectați cu lumina din fiecare și sunteți complet protejați și în siguranță. Cu cât mai mult experimentați această practică, cu atât mai mult ea va deveni existența voastră naturală, accesând puterea colectivului la nivel de suflet. Veți observa și modul în care acționați și reacționați față de oamenii care sunt foarte diferiți de voi. Înțelepciunea din energia colectivă a tuturor celor de pe Pământ poate să vă inspire.

Cea de-a Treia Practică: Fiți conștienți de faptul că atunci când atingeți sau abordați lucrurile ca colectiv, voi accesați o putere care crează frumusețe, transformare și adevăr. Colectivul poate însemna să fii conectat și să-ți accepți întreaga ființă, să co-creezi împreună cu ghizii tăi, cu îngerii, etc. sau să-ți dai seama că atunci când te alături altor ființe umane cu o înțelegere unificată, multe lucruri pot fi create. Încercați să vă abordați realitatea, experiențele și să creați transformări din această perspectivă.

A Patra Practică: Cereți în timpul meditației sau în momentele de liniște:

”Îmi invit sufletul să-mi dezvăluie rănile care este nevoie să fie vindecate din încercările mele anterioare de a crea Șablonul Ascensiunii Colective. Invit Ființele Celeste Albe să co-creeze împreună cu mine procesul de vindecare care este esențial, ajutându-mă să le vindec cu ușurință și perfecțiune.”

(Acordați-vă timp să recunoașteți, dacă vă vine ceva în conștientizare ce are nevoie de vindecare și invitați Ființele Celeste Albe să vă aducă vindecare.)

”Îmi invit sufletul să-mi aducă înțelepciunea, energia, conștiința și iubirea pe care le-am descoperit deja în trecut când încercam să creez Șablonul Ascensiunii Colective. Cer acum ca această înțelepciune să se întoarcă în actuala mea întrupare și să se întoarcă prin exprimarea mea a Șablonului Ascensiunii Colective în Ashramul Planetar al lui Lord Buddha.”

(Acordați-vă timp să primiți, fie că credeți, sau nu, că ați primit, trimiteți energie Șablonului Ascensiunii Colective din Ashramul Planetar al lui Lord Buddha.)

”Îmi dau voie să mă conectez cu Șablonul Ascensiunii Colective din Ashramul Planetar al lui Lord Buddha. Îmi dau voie să primesc energia sa sacră și orice înțelepciune dorește să împărtășească cu mine. Mă recunosc pe mine însămi ca co-creator.”

(Acordați-vă timp ca să vă conectați și să primiți.)

Suntem prezente să vă ajutăm și să fim în serviciu,

Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.