luni, 24 decembrie 2018

Co – creația noastră împreună cu Divinul



Din ciclul De ale mele

Din ce în ce mai mulți oameni acceptă faptul că Divinul face parte din ființa lor și se manifestă prin însăși ființa lor, dar totuși nu au încă obiceiul de a co-crea împreună cu acesta. Cuvântul co-crea este probabil prea nou pentru unii, dar exprimă cel mai bine modul în care umanul și divinul din Om și Dumnezeu/Creator/Sursă conlucrează pentru a aduce ceva în manifestare fizică pe Pământ.

Da, am scris bine, pentru că așa cum Divinul există în Om, și mulți sunt de acord că Divinul există în tot și toate, exact la fel umanul există în Dumnezeu/Creator/Sursă. Creatorul se manifestă pe sine din sine în nenumărate forme diferite pentru a se putea experimenta pe sine. Deci, tot ceea ce există se află în Creator, nu există în afara Creatorului Suprem.

Tot ceea ce Creatorul crează poartă amprenta și sămânța divină a Creatorului, iar Creatorul se manifestă prin fiecare Creație a sa, acestea nefiind separate de nimic, deși pentru mulți este încă foarte greu să vadă această unitate, această unime cu Creatorul. Da, forma de exprimare și de manifestare poate fi, și este, diferită, dar esența, energia care locuiește acea formă de exprimare/manifestare, este aceiași: esența/energia Creatorului.

În momentul în care acest concept va pătrunde în mintea și în înțelegerea noastră, în conștientizarea noastră, falsul concept, falsa noțiune de separare va fi expusă și va putea fi vindecată. Din fericire, tot mai mulți oameni simt și înțeleg acest lucru la un nivel la care unitatea cu Creatorul și prezența Creatorului în ei nu mai poate fi negată, ascunsă sau refuzată.  

Ei bine, acești oameni înțeleg că ei sunt o exprimare, o manifestare a Creatorului și că cea/cel care crează PRIN EI este însăși/însuși Creatorul. Asta însă nu înseamnă că omul nu contribuie la creația Creatorului. Contribuie, și fiecare om/ființă contribuie în felul său unic și inconfundabil pentru că prin fiecare ființă creată, Creatorul se exprimă, se manifestă pe sine într-un mod unic.

Desigur, la această manifestare, exprimare contribuie și ființa prin care Creatorul se exprimă folosindu-și abilitățile sale proprii de creație și astfel se naște ceea ce numim co-creație. În orice co-creație Divinul este prezent, deoarece nu există nimic în afara Creatorului, nu-i așa? Mulți consideră că în acele co-creații în care ”răul” se manifestă nu există nimic Divin. J

Pentru Creator nu există ”rău” așa cum nu există nici ”bine”; există doar experimentare, cunoaștere, expansiune. Și la fel este și pentru noi, ființele umane. Învățăm și creștem prin experimentare, pentru că Sufletul nostru, sămânța divină din noi, așa crește, se dezvoltă și evoluează. Precum în Cer, așa și pe Pământ.

Dar, de ce am ales astăzi să scriu acest articol? Pentru că așa a cerut Divinul din mine: să co-creăm acest articol pentru că anul care vine, 2019, este un an în care foarte multe ființe umane vor fi provocate să-și înceapă propria co-creație împreună cu Divinul din ei.

Până acum oamenii, marea lor majoritate, au creat inconștient sau după cum le-au spus, i-au îndrumat alții să o facă. Ei bine, cea mai mare provocare a lui 2019, după cum îmi spune Divinul din mine, va fi co-creația noastră CONȘTIENTĂ împreună cu Divinul. Eu i-aș spune o ”jucărie” fantastică, magică pe care Creatorul ne-o reamintește, de fapt.

Cum va fi această co-creație, acest proces al co-creației? Diferit pentru fiecare și, totuși, același. Pur și simplu va fi nevoie să ne setăm intențiile legat de ceea ce dorim să experimentăm și în momentul în care aceste intenții ne sunt clare nouă în primul rând, să invităm Divinul din noi, și prin asta pe Creator, să ia parte la această co-creație.

După părerea mea, deși la început va fi cu poticneli, neîncredere și multe frustrări, va fi una dintre cele mai entuziasmante provocări pentru cei deciși să co-creeze conștient împreună cu Divinul din ei, cu Creatorul. Și ca întotdeauna, primul pas va fi cel mai mare obstacol: să înțelegem că separarea nu există, să putem depăși, chiar dacă la început o facem doar la nivel intelectual, mental, credința că separarea este reală, să acceptăm că separarea de orice este doar o iluzie indusă, nimic mai mult.

Așadar, credeți că este un moment bun să vă faceți bilanțul la ceea ce ați realizat până acum și să vă setați intenții pentru ceea ce doriți să co-creați, de azi înainte conștient, împreună cu Creatorul? Noi zicem că da, altfel nu ar fi fost scris acest articol aproape în miez de noapte, când oamenii ”normali” dorm. J

Zile minunate, pline de bucurie și de o fericită anticipare vă dorim dragi Co – Creatori!


Munay!
Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.