marți, 11 decembrie 2018

Sunteți pe cale să decolați – Consiliul


Prin Ronald Head

Îi arătăm canalului imaginea unui săritor de schi aflat pe rampa de lansare. Este aproape momentul să se desprindă de ea și să se ridice în aer.

După cum ați urmărit, probabil, aceste mesaje de-o vreme, vă vom spune că ați fost pregătiți pentru schimbările care v-am spus că vin. Ați coborât puțin pe rampa de decolare, ca să zicem așa. Fiecare dintre voi v-ați pregătit pentru finalul coborârii pe care o veți face. Dar fiecare dintre voi o veți avea pe-a voastră la momentul potrivit pentru voi. Poate că nu va avea loc în aceiași zi cu a vecinului vostru și cu atât mai puțin cu a cuiva care se află la jumătatea drumului în jurul globului. V-ați pregătit pentru ceea ce veți avea nevoie acolo unde vă aflați.

Dar luați în considerare acest lucru. S-ar putea să vă apropiați de capătul rampei și totuși să mai descoperiți unele bagaje finale de care trebuie să vă debarasați. Nu veți putea face cel mai bun salt al vostru cărând un bagaj de care nu aveți nevoie, nu-i așa?

Acum, nu este nevoie să vă încâlciți în mizeria aia. Doar uitați-vă la ea și gândiți-vă ”Oh, acele chestii vechi.” Și aruncați bagajul. Dacă există o lecție în el, pe care o puteți vedea, puneți lecția în buzunar. Dar aruncați bagajul.

Desprinderea de rampă se apropie cu repeziciune pentru voi. Aplecați-vă în salt și mirați-vă de cât de departe veți zbura.

Celor care simțiți că nu sunteți atinși, vizați de acest mesaj vă spunem următorul lucru: fie v-ați făcut deja saltul, fie vă aflați la linia de start. Este un moment peste care nu va sări nimeni. Așa că, dacă ați ales calea în sus pe acest munte, să știți că în curând va fi rândul vostru să săriți.

Pe măsură ce fiecare dintre voi săriți, cei aflați pe pământ sub voi vor vedea uimitorul vostru salt. Îi veți inspira și mulți dintre voi care ați fost de acord să-i învățați pe alții, veți fi căutați. Mulți alții nu au făcut acest acord. Și acest lucru este și el potrivit. Lăsați ca zborul vostru să spună totul.

Unii dintre voi aveți o imagine în minte despre cum va arăta zborul vostru. Vă gândiți ”Trebuie să arate cam așa.” Și s-ar putea să aveți dreptate. Dar, nu fiți surprinși dacă este destul de diferit sau chiar foarte diferit de ceea ce voi v-ați gândit. Dați-i voie sufletului vostru să trăiască acest salt, acest zbor. Intelectul vostru, vă dăm cuvântul, habar nu are. Nu ați venit pe planetă cu scopul de a vă arăta intelectul. Ei bine, unii au făcut-o, totuși. Dar nu-i vedem pe mulți dintre ei citind acest tip de mesaje.

Acesta este motivul pentru care am ales această imagine. Sunteți aproape gata să vă lansați și să vă aplecați deasupra schiurilor voastre și să vă dați voie să zburați. Pregătiți-vă în fiecare zi. Acesta este Jocul vostru Olimpic.

link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.