miercuri, 5 decembrie 2018

Răspunsuri partea XVII – Consiliul


Prin Ronald Head

”Cum este posibil, mai exact, să faci un suflet/Dumnezeu atotputernic să-și uite adevărata natură/amintiri în timp ce este întrupat în timp/spațiu/fizic?”

Prieten drag, tu îți dai voie să consideri sinele pe care îl experimentezi ca fiind întregul Sine care ești. Ne vom întoarce la punctul în care TU ți-ai creat tu-ul în scopul de a avea această experiență.

Vă rugăm să vă suspendați, chiar și numai temporar, îndoielile și să-i dați voie imaginației voastre să urmeze ceea ce vă vom spune. Chiar și numai faptul de a accepta această posibilitate, vă va clarifica multe întrebări aparent fără răspuns pentru voi.

Pentru cititori: În acest mesaj când folosim ”VOI”, noi ne referim la întregul vostru Sine divin. Când folosim ”voi” ne referim la o parte a acestuia, partea pe care voi o interpretați acum ca fiind întregul. Ca o paranteză, acest lucru nu se aplică unui număr din ce în ce mai mare dintre voi care v-ați expansionat într-o mai mare înțelegere.

Acum, la un moment dat, VOI-ul din care faceți parte, a început să adune aspecte ale lui însuși/ei însăși care părea că sunt cele mai capabile să gestioneze o experiență necesară de învățare, sau predare, sau de a fi în serviciu, sau orice combinație a celor trei. După ce ați acumulat multe experiențe de viață din care să alegeți, VOI-ul a dobândit un mare număr de atribute din care să aleagă.

Acum, acestea sunt aspecte la care ați avea acces deplin DACĂ v-ați extinde conștiința să acceptați că voi sunteți, în realitate, VOI. De ce? Pentru că ele sunt experiențele voastre. ”Dar vrem să le cunoaștem!” spuneți voi. Ei bine, poate că așa este, dar marea lor majoritate nu au o relevanță reală pentru viața voastră actuală. Dacă ar fi avut, VOI le-ați fi trimis aici cu voi. Iar sinele vostru actual are destul de multe la care să facă față, mulțumesc.

Și aici, prieteni, este răspunsul la întrebarea voastră. VOI nu ați uitat nimic. Dar VOI v-ați făcut favoarea să vă dați vouă doar ceea ce aveți nevoie de această dată. Da, voi puteți obiecta. Dar probabil că nu v-ați expansionat încă suficient de mult pentru a vedea dincolo de toate colțurile și toate înălțimile. Cu toate acestea, VOI o puteți face și o și faceți. Iar atunci când voi aveți cu adevărat o nevoie, aceasta va fi împlinită, de obicei într-un mod cu mult mai bun decât v-ați putea imagina.

Așa că, putem să vă dăm niște sfaturi? Mai întâi, acceptați că divinul VOI există. Acceptați că NU sunteți separați de VOI. Conștientizați/știți faptul că voi sunteți o parte din VOI. Conștientizați/știți faptul că VOI aveți doar cea mai profundă iubire și cele mai mărețe intenții pentru voi. VOI nu aveți nici un motiv să vă provocați suferință. Dar VOI veți face orice ce este necesar pentru a vă menține pe calea aleasă. Sunt și alții, voi le spuneți ghizi, care au același scop. Puteți avea încredere? Puteți accepta? Puteți conștientiza?

Gândiți-vă la aceste lucruri. Este chiar acceptabil să ”le încercați”. Vedeți dacă lucrurile se schimbă atunci când trăiți cu ele un pic. Vorbiți cu noi. Voi vorbiți. Noi auzim. Vedeți răspunsurile. Pe măsură ce învățați să le vedeți, ele vor părea să se multiplice. Adevărul este că ele sunt deja acolo, dar faptul de a le simți va crește.

Acesta este un subiect cu mult mai vast decât spațiul pe care noi i l-am alocat astăzi. Dar credem că începutul a fost făcut.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.