sâmbătă, 29 decembrie 2018

Crearea Adevărului Vostru


Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson

În iubire, adevăr și binecuvântări, eu, Arhanghelul Mihail îmi expansionez energiile pentru a sintetiza cu ale voastre. Suntem cu toții una în Universul Creatorului. Cu toții deținem cheia pentru a debloca adevărul Creatorului, aducând adevărul în conștientizarea, exprimarea și acțiunile noastre. Adevărul este prezent în toate sufletele și fiecare suflet poate accesa adevărul complet și deplin al Creatorului. Nu există limite pentru natura abundentă și expansivă a adevărului Creatorului, prin urmare, nu există limite ca voi să accesați și în accesarea adevărului Creatorului.

Imaginați-vă o energie sau o conștiință care este cu mult mai expansivă decât ați putea voi lua vreodată în considerare, ea conține tot ceea ce voi doriți să înțelegeți și mult mai mult de atât. Imaginați-vă că aveți capacitatea de a întrupa această energie sau conștiință și de a o înțelege pe deplin. Acesta este adevărul Creatorului. Este dreptul vostru divin să acceptați și să conștientizați adevărul deplin al Creatorului în întruparea voastră actuală.

Alegeți să vedeți, simțiți și să conștientizați Adevărul Creatorului

Eu, Arhanghelul  Mihail, doresc să vă împuternicesc să înțelegeți că tot ceea ce voi căutați se află în voi și poate fi accesat prin alegerea voastră. Curățarea și purificarea ființei voastre susține în voi deschideri care vă direcționează să alegeți accesarea noii înțelepciuni și înțelegeri. De cele mai multe ori nu agățarea de anumite energii sau blocaje vă stânjenesc conștientizarea adevărului Creatorului în voi, ci alegerea voastră de a vă lăsa distrași. Când alegeți să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul Creatorului în fiecare moment al realității voastre, atunci creați o promisiune puternică pe care v-o faceți vouă înșivă și o aliniere neclintită cu adevărul Creatorului. Promisiunea voastră este să vă dați seama când vă distrageți singuri; dacă ceva este nevoie să fie vindecat, atunci inițiați acțiunile necesare ca vindecarea să aibă loc. Dați-vă voie să vă concentrați pe și să fiți atenți la nevoile ființei voastre, atunci când sunt necesare schimbări și când vindecarea este esențială. Acest lucru va însemna că sunteți în stare să rămâneți în spațiul promisiunii pe care v-ați făcut-o vouă înșivă de a alege să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul Creatorului. În acest fel se vor manifesta din interiorul ființei voastre noi deschideri ale adevărului și veți accesa mult mai ușor adevărul deplin al Creatorului.  

Voi, Creatorul

Pământul este o planetă dedicată creației, fiecare suflet care vine pe Pământ se angajează în procesele creației învățând și aducându-și aminte cum să-și creeze existența și lumea din sursa a tot ceea ce Creatorul este. Acest lucru înseamnă că scopul vostru pe Pământ este să creați pentru voi înșivă și să-i susțineți pe ceilalți. Ceea ce voi alegeți să creați. Când alegeți să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul Creatorului în fiecare moment al realității voastre, vă împuterniciți pe voi înșivă și capacitatea voastră de a crea. Deveniți un creator, manifestați și exprimați adevărul pe Pământ. Acest lucru este imens de puternic pentru că voi puteți crea posibilități infinite deoarece adevărul Creatorului este infinit.  

Modul în care alegeți să vedeți, simțiți și conștientizați lumea din jurul vostru alimentează modul în care voi vă creați viața și existența în lume. Dacă alegeți să vedeți negativitatea în lume veți crea și mai multă negativitate. Dacă alegeți să conștientizați prezența luminii, iubirii și adevărul, chiar și în cel mai profund întuneric, veți crea lumină, iubire și adevăr pentru voi înșivă și pentru realitatea voastră.

Ceea ce alegeți să gândiți, simțiți, vedeți, conștientizați, comunicați și exprimați în fiecare moment crează realitatea pe care o experimentați și influențează realitățile altora.

Pentru a întrupa asta este nevoie să vă asumați responsabilitatea pentru cine sunteți în lume în timp ce vă încurajați să vă acceptați cu adevărat puterea și cât de puternici puteți fi din spațiul iubirii și al adevărului. Puterea nu înseamnă să vă controlați pe voi înșivă, viața sau pe alții, înseamnă să folosiți tot ceea ce aveți la dispoziție pentru a crea bunătate pentru voi înșivă și pentru ceilalți.

Primirea Adevărului Creatorului

Este important să mențineți înțelegerea că aveți acces la, puteți primi și întrupa adevărul întreg și deplin al Creatorului. Prin această cunoaștere deveniți puternici și deschiși să primiți tot ceea ce vă este disponibil.

Mai este o a doua înțelegere importantă de acceptat și de conștientizat, și care este că voi aveți scopul de a aduce anumite aspecte, calități, înțelepciune și cunoaștere prin ființa voastră din sursa Creatorului. Scopul vostru este să vă aliniați cu adevărul întreg și deplin al Creatorului și scopul vostru este să exprimați prin ființa voastră un aspect al adevărului Creatorului care este relevant și aliniat cu întrupările voastre. Aceste două scopuri sunt diferite, ele vă oferă acces la puterea plenitudinii și completitudinii Creatorului în timp ce vă ajută să vă dați seama că puteți să vă focalizați pe transmiterea unei mici părți a adevărului prin ființa voastră în realitatea voastră, ceea ce va fi simțit ca o exprimare gigantică. Nu înseamnă ca voi să exprimați întregul adevăr, ci doar ceea ce este relevant pentru întruparea voastră actuală. Sufletul vostru a venit pe Pământ pentru a-și aminti și experimenta un aspect, o calitate sau experiență cu Creatorul. Nici măcar nu trebuie să știți ceea ce sufletul vostru dorește să vă amintiți și să experimentați. Prin simpla aliniere cu adevărul întreg și deplin al Creatorului vă veți da voie să accesați adevărul care este esențial pentru existența voastră acum. Acesta va curge spre voi și prin voi, inspirându-vă existența pe Pământ.

Cea mai măreață misiune a voastră este să vă aliniați, să primiți și să acționați pe baza a ceea ce primiți de la Creator, știind că aveți la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. Când puneți această misiune în acțiune, totul curge cu ușurință și perfecțiune, manifestând împlinirea.

”Arhanghel Mihail, te rog să-mi aliniezi întreaga ființă cu adevărul complet și deplin al Creatorului. Lasă-mă să simt adevărul Creatorului pulsând prin ființa mea. Aleg să văd, simt și conștientizez adevărul Creatorului în toate aspectele ființei mele, a realității mele și în întreaga lume.”

Respirați profund și lăsați-mă pe mine, Arhanghelul Mihail, să lucrez cu voi pentru a vă împuternici alinierea cu adevărul complet și deplin al Creatorului.

”Arhanghel Mihail, te invit să intri în comuniune cu sufletul meu, susține-mă te rog în conectarea cu adevărul Creatorului care este cel mai important pentru mine de primit acum, pentru a-mi împuternici ființa și realitatea, ajutându-mă să exist în și ca scopul meu pe Pământ. Sunt deschisă să primesc acum.”

Respirați profund și lăsați-mă pe mine, Arhanghelul Mihail, să lucrez cu voi pentru a vă susține în primirea adevărului cel mai important pentru întruparea voastră.

”Arhanghel Mihail, aleg să văd, simt și să conștientizez adevărul Creatorului în tot ceea ce eu sunt, în lumea din jurul meu și în tot ceea ce creez. Aceasta este promisiunea mea față de mine însămi. Aleg să dau voie ca vindecările care este nevoie să aibă loc să fie experimentate rapid și ușor, aducându-mi întotdeauna focalizarea înapoi pe prezența adevărului Creatorului. Arhanghel Mihail, te rog să mă susții și să-mi amplifici promisiunea. Mulțumesc.”

Acordați-vă timp să respirați în alegerea și promisiunea voastră precum și în energiile și lumina pe care eu, Arhanghelul Mihail, le împărtășesc cu voi în timp ce vă expansionez ființa.

Binecuvântările, adevărul și plenitudinea Creatorului le împărtășesc cu voi,

Arhanghelul Mihail

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.