sâmbătă, 15 decembrie 2018

Împuternicirea gândurilor voastre prin pace și beatitudine


Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

Binecuvântări pline de beatitudine și pace noi, Ființele Celeste Albe, împărtășim cu voi acum. Dorim ca voi să recunoașteți beatitudinea și pacea în ființa voastră, deoarece aceasta este puterea voastră precum și o cale de acces la adevărul vostru. Vă îmbrățișăm în energia beatifică și plină de pace din nivelele noastre celeste, susținându-vă în fiecare moment în explorarea prezenței Creatorului în voi.

Creatorul se poate naște prin exprimarea voastră ca numeroase calități, Creatorul este totul și, totuși, în același timp, nimic. Sunt atât de multe calități ale Creatorului care pot fi explorate și reactivate în ființa voastră și, totuși, pot fi recunoscute toate ca un sentiment, senzație sau cunoaștere completă în ființa voastră; să recunoașteți că, ca exprimare a Creatorului, voi sunteți totul și tot ceea ce Creatorul este și în același timp expansiv, necunoscut și de neînțeles. Faptul de a începe să vă conștientizați în meditație sau în momentele de liniște prin această înțelegere, vă ajută să vă detașați de identitatea și realitatea voastră actuală dacă și numai pentru o secundă vă recunoașteți pe voi înșivă într-un mod nou. Acest proces vă dă voie și să vă expansionați focalizarea dincolo de gândurile și percepțiile voastre curente care vă par atât de reale, eliberându-vă.

Pacea și beatitudinea există întotdeauna în ființa voastră, ați putea spune că energiile sunt machiajul sufletului vostru. Când vă dați voie să vă eliberați de gândurile și percepțiile legate de voi și realitatea voastră, intrați să vă odihniți în spațiul păcii și al beatitudinii. Prezența sacră a păcii și a beatitudinii poate să se expansioneze pentru a vă susține și hrăni dându-vă voie să vă abordați realitatea cu o nouă viziune sau înțelegere. Făcând acest lucru, îi dați voie Creatorului să respire prin voi în realitatea voastră. Într-un fel, îi dați energie și atenție prezenței păcii și beatitudinii în voi ceea ce le dă voie ambelor energii să devină vii și active.

Pentru a accepta prezența beatitudinii și a păcii în ființa voastră nu înseamnă să ștergeți sau să eliminați toate gândurile și percepțiile negative sau limitatoare despre voi înșivă, alții și realitatea voastră. Mai degrabă înseamnă să recunoașteți și să alegeți în ce vă investiți energia, atenția și devotamentul. Dacă vă bucurați de, energizați și dați putere gândurilor voastre care vă limitează și dezîmputernicesc, atunci veți experimenta o realitate care vă limitează și vă dezîmputernicește. Dacă vă direcționați energia, focalizarea și atenția către cunoașterea sau convingerea că pacea și beatitudinea există în voi, atunci veți experimenta o realitate în care pacea și beatitudinea apar și se manifestă. Prin urmare, este nevoie să alegeți gândurile și percepțiile despre voi înșivă, despre alții și despre realitatea voastră, și chiar despre Creator, care vă împuternicesc și susțin existența împlinirii pe Pământ.

Imaginați-vă gândurile nedorite sau limitatoare ca obiceiuri; un tipar automat. Poate fi dificil să ștergi un tipar automat care adeseori se manifestă fără să-i dați voi vreo instrucțiune. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este:

Deveniți conștienți de tiparele voastre automate sau de modul vostru obișnuit de gândire limitator. Conștientizarea reduce puterea tiparelor de gândire și vă ajută să vă abțineți să mai susțineți în continuare tiparul de gândire limitator.
Distragerea în continuare dezîmputernicește modul obișnuit de a gândi. Când vă direcționați atenția în altă parte, vă retrageți puterea din modul obișnuit de a gândi. De fiecare dată când reușiți să faceți acest lucru, voi dezîmputerniciți modul obișnuit de gândire până când acesta își pierde puterea. Obiceiul este dizolvat pentru că ați oprit curgerea energiei către modul obișnuit de gândire. Datorită faptului că mintea voastră nu mai urmează calea modului obișnuit de gândire, acesta pur și simplu încetează să mai existe și, prin urmare, nu vă mai deranjează cu prezența sa.
Distragerea poate fi orice ce voi alegeți. Noi, Ființele Celeste Albe, vă încurajăm să vă focalizați pe prezența păcii și a beatitudinii în ființa voastră, dar cu toate acestea, vă puteți focaliza asupra a orice doriți să experimentați în realitatea voastră. Focalizarea voastră nu trebuie să fie aceiași de fiecare dată și nu trebuie să fie de lungă durată. Poate fi la fel de rapidă și de fugitivă ca modul obișnuit de gândire de care ați fost conștienți că apare în mintea voastră. În multe privințe, gândurile sunt proiectate să curgă prin mintea voastră. Este o acțiune de a schimba curgerea tiparelor voastre de gândire în scopul de a crea spațiu pentru focalizarea voastră interioară, accesând adevărul ființei voastre și prezența beatitudinii și a păcii.

Ceea pe ce vă focalizați, este ceea ce deveniți și se transformă în realitatea voastră ca experiențe și viață.

Fiți conștienți de spațiul pe care îl creați pentru vă conștientiza adevărul vostru interior. Dați-vă voie să deveniți conștienți de prezența Creatorului în voi ca aceasta să devină mai clară și disponibilă vouă. La început acest spațiu poate să vi se pară neobișnuit sau poate nici nu îl recunoașteți. Poate că îl veți percepe ca pe un sentiment de relaxare sau de ușurare. Pe măsură ce vă puteți simți în pace și beatitudine veți fi capabili să recunoașteți prezența Creatorului dezvăluindu-se și ocupând spațiul din voi. Când sunteți capabili să simțiți acest spațiu în voi, dați-vă voie să fuzionați și să vă prelingeți în energia și prezența acestuia. Făcând acest lucru, expansionați și mai mult spațiul, echilibrându-vă și aliniindu-vă întreaga ființă la toate nivelele.

Poate fi nevoie de practică pentru a recunoaște spațiul Creatorului în voi. Poate fi ceva ce ați experimentat o vreme și doar îl aduceți în deplina voastră conștientizare și realizare. Spațiul Creatorului în voi poate fi simțit ca eliberator, iubitor, blând, puternic, plin de adevăr și transformator. Dacă vă obișnuiți cu energia lui îl veți putea recunoaște cu o mai mare ușurință în meditație și în viața voastră de zi cu zi.

Recunoașterea Păcii și a Beatitudinii

Pacea și Beatitudinea sunt energii și exprimări sacre ale Creatorului care influențează în mod diferit fiecare persoană în funcție de circumstanțele, perspectivele și procesele sale de gândire. Când experimentați și recunoașteți prezența păcii și a beatitudinii în ființa voastră, este important să le aduceți în manifestare în ființa și în realitatea voastră. Sunt două întrebări pe care poate că ați dori să vi le puneți vouă înșivă:

Ce înseamnă prezența activă a păcii pentru mine chiar acum?

Ce înseamnă prezența activă a beatitudinii pentru mine chiar acum?

Aceste două întrebări vă invită să fiți în momentul prezent cu energia păcii și a beatitudinii din voi, recunoscându-vă pe voi înșivă ca pe o întrupare a acestor energii sacre. Sunteți încurajați și să recunoașteți influența energiei păcii și a beatitudinii asupra ființei voastre și în realitatea voastră în fiecare moment în care contemplați aceste întrebări, contemplând modul în care aceste energii sacre sunt exprimate și aduse în manifestare prin voi.

Acordați-vă timp să contemplați o întrebare o dată în timpul unei meditații sau în momentele de liniște. Pe măsură ce vă obișnuiți să experimentați energia, curgerea și inspirația pe care o aduce în interiorul și prin ființa voastră, puteți începe să vă puneți una sau ambele întrebări în mod regulat de-a lungul de-a lungul zilei. Mai ales când vă simțiți blocați, dezechilibrați, confuzi sau supărați. Întrebările vă ajută să recunoașteți că pacea și beatitudinea sunt deja în ființa voastră, pregătite și disponibile să vă susțină și să vă ghideze, este nevoie doar să acordați atenție și să vă focalizați pe energie.

Noi suntem prezente și pregătite întotdeauna să vă susținem și să vă inspirăm,

Ființele Celeste Albe


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.