sâmbătă, 15 decembrie 2018

Moș Crăciun cu daruri multe


Pentru cei ce doresc să-și facă singuri un cadou ne-am gândit, Nora și cu mine, să vă dăm o mână de ajutor în alegerea cadoului care să vi se potrivească cel mai bine și să și fie în ton cu momentul.

Cum fiecare poate oferi doar ceea ce are, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea de a putea achiziționa Capsule ale Înțelepciunii la un preț mai mic, aplicând o reducere de 25% la toate Capsulele de pe blog, platformă.

Sunt într-adevăr, Capsule ale Înțelepciunii care aduc nu numai informații importante, ci și multe îndrumări în modul în care nenumărate situații de viață pot fi vindecate, practici care vă ajută să vă dezvoltați mai repede și mai armonios, vă aduc răspunsuri la multe întrebări la care răspunsurile nu se găsesc pe toate gardurile.

Vă recomandăm aceste Capsule ale Înțelepciunii cu tot dragul pornind din conștientizarea faptului cât de utile ne-au fost, ne sunt nouă, și cât de mult ne-au ajutat pe noi înșine în dezvoltarea, creșterea și evoluția noastră proprie.

Deci, dacă doriți să alegeți acest cadou, pe care nu-l veți putea pune sub bradul de Crăciun, dar îl veți putea folosi în fiecare zi dacă așa veți simți și de fiecare dată veți mai descoperi ceva nou, folosiți codul de reducere de 25%

CAPSULE25


Dacă nu vă descurcați cu folosirea codului de reducere, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite pașii pe care este nevoie să-i urmați.

Codul este valabil din această seară, 15.12.2018 ora 20:00 până în data de 21.12.2018 ora 20:00.

Vă dorim din toată inima să vă bucurați din plin și cât mai profund de aceste Capsule minunate.

Nora și Monica



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.