marți, 11 decembrie 2018

Experimentarea Școlii Pleiadeene a Misterelor din Planurile Interioare



Activări frumoase aduse de Ființele Stelare pentru a vă susține Ascensiunea și a vă aprofunda conectarea cu Conștiința Ființelor Stelare

Ființele Pleiadeene prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

În Planurile Interioare are loc un seminar condus de Ființele Pleiadeene în Școala Misterelor Pleiadeană și sunteți invitați să participați. Multe civilizații ale Ființelor Stelare vor fi prezente, precum și Maeștri Ascensionați cu care v-ați familiarizat deja. Este o ocazie extraordinară să experimentați activări puternice, să treziți și să primiți înțelepciune, să inițiați o vindecare interioară și să vă activați abilitățile de vindecare, să sintetizați cu Conștiința Ființelor Stelare și să primiți descărcări de lumină și transformarea energiilor limitatoare în ființa voastră și în omenire.

Veți fi pregătiți și transportați în Școala Pleiadeană a Misterelor din Planurile Interioare de către Pleiadeeni. Veți fi invitați să explorați și să experimentați Școala lor a Misterelor și toate întâlnirile interesante pe care le are de oferit. Vă vor fi puse la dispoziție numeroase Camere de Activare și veți întâlni ființe înțelepte care vă pot susține în mod personal ascensiunea și călătoria spirituală pe Pământ.

Atelierul și seminarul din Planurile Interioare este împărțit în sesiuni de inspirație și iluminare, activări, trezire și transformare vindecătoare, focalizate mai ales pe transformarea conștiinței. Pleiadeenii se vor focaliza pe modul în care să vă folosiți magnifica voastră putere, pe alinierea corpului vostru mental cu puterea voastră interioară, pe accesarea puterii și a aducerii aminte a Ființelor Stelare, pe recunoașterea Căii voastre către Creator, pe descoperirea și vindecarea contractului vostru cu Ființele Stelare, recodarea tuturor aspectelor ființei voastre cu calitățile de Ființă Stelară alese de către sufletul vostru și pe primirea unor activări speciale de la Pleiadeeni.

Alăturați-vă acestei experimentări și explorări pentru care sufletul vostru este mai mult decât pregătit. Ceea ce aș vrea să adaug ca o notă personală, este că această Școală Pleiadeană a Misterelor este o Școală a Misterelor extrem de exclusivistă și sunt puține ființe în Univers care au absolvit-o. Am fost foarte bucuroasă când am văzut acest Atelier pentru că această deschidere, această posibilitate oferită de către Pleiadeeni înseamnă foarte multe pentru ființele întrupate pe Pământ.  

Cei care doriți să participați la acest eveniment, găsiți toate detaliile Evenimentului la adresa


În cazul în care aveți întrebări legate de acest Atelier, Eveniment, vă rog să ne contactați.

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.