marți, 4 decembrie 2018

Schimbarea unei Activări Străvechi


Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson

Binecuvântări ale iubirii și ale adevărului vă aduc eu, Maestrul Kuthumi. Eu sunt un Învățător al Lumii, alături de Maestrul Sananda și noi, împreună, supraveghem educația spirituală și ascensiunea tuturor ființelor la nivel planetar și pământesc. Scopul nostru este să fim în serviciul vostru, să vă oferim informații și cunoaștere, precum și trezirea transformării și a iluminării în voi. Noi am încheiat contracte cu fiecare dintre voi înainte de întruparea voastră pe Pământ. În aceste contracte, sufletul vostru a stabilit motivul întrupării voastre și ceea ce sufletul vostru dorește să descopere și să trezească, apoi v-am împărtășit modul în care putem fi în serviciul vostru și vă putem sprijini sufletul. Dorim să vă facem conștienți de acest contract astfel încât să vă dați seama că puteți să ne chemați să activăm înțelepciunea în voi, să trezim cunoașterea și să inițiem schimbarea pentru a fi în serviciul întrupării sufletului vostru pe Pământ.

”Maestre Kuthumi și Maestre Sananda, chem energia, iubirea, înțelepciunea și prezența voastră să fie alături de mine acum. Susțineți-mă în deschiderea de a primi tot ceea ce vă simțiți ghidați să împărtășiți cu mine, ajutați-mă să primesc cu o minte, inimă și ființă clară astfel încât să pot beneficia pe deplin de această experiență.

Maestre Kuthumi și Maestre Sananda, vă rog să începeți o transmisie de energie către mine, astfel încât să pot primi și trezi înțelepciunea de care sufletul meu dorește să fiu conștient/ă în acest moment al ascensiunii mele. Vă rog să imprimați în ființa mea energia și iluminarea care-mi va servi în viitor, astfel încât să o pot aduce în manifestarea mea prezentă cu o mai mare viteză. Vă rog să-mi susțineți sufletul și existența sufletului meu pe Pământ acum și ascensiunea mea. Vă mulțumesc și las să fie.”

Acordați-vă timp să experimentați transmisia energiei care se ancorează pe deplin în ființa voastră. Această practică poate fi realizată atât de des cât doriți și pe parcursul întregului vostru proces de ascensiune, noi dorim să fim prezenți și în serviciul vostru întotdeauna.

Energia Străveche din Esența Voastră

În timp ce restabilim legătura noastră cu voi și retrezim contractul de a fi în serviciu pe care dorim să-l oferim sufletului vostru, acest lucru vă dă voie să accesați străvechea înțelepciune, cunoaștere și adevărul din ființa voastră și o profundă activare are loc. În sufletul vostru și în esența sufletului vostru, chiar și în esența grupului vostru de suflet, este păstrată vechea înțelepciune și adevărul. Vechea înțelepciune și adevărul sunt cunoașterea, tehnicile, energiile și înțelegerea care nu mai există pe Pământ și uneori în Universul Creatorului. Sunt civilizații, scopul și învățăturile lor pe care sufletul vostru și chiar grupul vostru de suflet le-au uitat. Această înțelepciune și adevăr pot fi atât de vechi încât conțin chei ale energiei și chiar șiruri luminoase de ADN care s-au manifestat în timpul exprimărilor originale ale Creatorului. În timp ce o parte din această înțelepciune și cunoaștere nu mai esențială sau necesară pe Pământ și în planurile interioare, sunt aspecte care este nevoie să fie redescoperite pentru a crea plenitudine și completitudine în cunoașterea omenirii și a ființelor din planurile interioare. La fel ca piesele cheie de înțelepciune care completează imaginea mai mare a tot ceea ce Creatorul este care se trezesc și se descarcă în ființa voastră.

Această energie străveche și atât de necesară este ascunsă în esența sufletului vostru și a fost demult uitată. Când va fi activată, ea va retrezi un nou val de energie și ciclu în ființa voastră, care vă va susține în împuternicirea senzitivității voastre față de precum și conștientizarea abilităților voastre spirituale, ghizii voștri, procesul vostru de ascensiune și planurile interioare ale Universului Creatorului. Când un aspect al Creatorului este ascuns, fie că este vorba de înțelepciune sau conștientizare, acest lucru crează un blocaj în sistemul vostru energetic restricționând curgerea deplină a puterii, vitalității și luminii voastre. Deși acest lucru poate trece neobservat de-a lungul mai multor întrupări, generații și civilizații fără să provoace vreo problemă procesului vostru de ascensiune și expansiunii ființei voastre, va sosi un moment în care vibrația voastră nu va mai putea tolera blocajul, făcând ca o vindecare și o eliberare să aibă loc. Acel moment se apropie. Eu, Maestrul Kuthumi, împreună cu Maestrul Sananda, am pus o energie în mișcare, asistată și amplificată de către Creator, pentru a aduce din nou la suprafață străvechea înțelepciune și adevăr, astfel încât blocajul să fie eliberat. Noi credem că mulți lucrători în lumină sunt pregătiți să experimenteze o profundă eliberare și libertatea curgerii energiei lor în ființa lor, făcând ca străvechea înțelepciune și adevăr să apară în conștientizarea lor.

Valul de energie pe care l-am pus în mișcare le va servi și va funcționa doar pentru cei care sunt pregătiți și dispuși și nu va provoca nici un fel de traumă sau disconfort. El va fi mai degrabă ca un spărgător de bule, un spulberător de iluzii cu o senzație generală de eliberare și ușurare în curgerea energiei voastre. Veți observa cum câmpul vostru de energie se expansionează și crește în putere, lucru care va fi inspirator. Energia pe care Maestrul Sananda și cu mine am pus-o în mișcare va curăța și purifica străvechiul adevăr și înțelepciunea care se trezește din esența voastră, iar acest lucru înseamnă că toată energia sau înțelepciunea nenecesară vor fi dizolvate pentru totdeauna. Prin urmare, nu este absolut deloc nevoie să fiți preocupați de faptul că ați fi distrași de energiile nenecesare sau să vă îngrijorați de faptul că veți fi confuzi, înțelepciunea care se trezește va fi perfectă pentru a vă inspira și trezi în continuare.

Rezultatul acestei activări este acela de a simți și recunoaște plenitudinea și completitudinea ființei voastre ca pe o exprimare a Creatorului în întruparea voastră fizică de pe Pământ.

”Solicit prezența Maestrului Kuthumi și a Maestrului Sananda ca să-și descarce energiile lor iubitoare, înțelepte și înalt vibraționale în ființa mea acum. Dați-mi voie să simt prezența voastră pulsând prin întreaga mea ființă, ancorându-se în celulele mele și în conștientizarea mea. Scopul sintezei energiilor noastre este să mă pregătească să primesc noua mișcare a energiei pe care voi o aduceți și să retrezească străvechea înțelepciune și adevăr din ființa mea.”

Respirați profund, bucurându-vă de senzația integrării noastre cu voi în timp ce noi vă pregătim energiile să primească activarea.

”Maestre Kuthumi și Maestre Sananda, vă rog să mă aliniați la transmisia noii mișcări a energiei pe care voi o aduceți acum la nivel planetar. Fie să primesc energiile, frecvența și lumina care să-mi penetreze întreaga mea ființă și suflet pentru a trezi străvechea înțelepciune și adevăr care se află în esența sufletului meu. Fie ca trezirea străvechii înțelepciuni și adevărului să fie lină și ușoară eliberându-mi ființa și eliberând orice sau toate blocajele din sistemul meu și curgerea mea energetică. Sunt eliberat/ă, împuternicit/ă, expansionat/ă și iluminat/ă. Scopul acestei activări este să-mi intensifice curgerea energiei, să-mi întărească senzitivitatea și conectarea cu Creatorul, precum și mă susțină în regăsirea și aducerea aminte a ceea ce am nevoie pentru a recunoaște plenitudinea, completitudinea și totalitatea ființei mele ca pe un aspect al Creatorului.

Maestre Kuthumi și Maestre Sananda, vă rog să mă susțineți în trecerea prin această activare sacră și proces de trezire a energiilor originale ale Creatorului cu ușurință și perfecțiune. Vă mulțumesc și așa să fie.”

Această activare poate fi foarte profundă, trăgându-vă în esența și în miezul ființei voastre, s-ar putea să vă simțiți căzând în adormire sau devenind inconștienți de ceea ce se întâmplă. Acest lucru este firesc, pur și simplă lăsați ca tot ceea ce este nevoie să aibă loc, să aibă loc. Lăsați ca toate așteptările să cadă și fiți prezenți cu manifestarea energiei în ființa voastră. S-ar putea să vă simțiți ghidați să experimentați activarea de mai multe ori pentru a primi pe deplin străvechea înțelepciune și adevărul deținut în ființa voastră.

În iubitoare călăuzire și adevăr,

Maestrul Kuthumi


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.