luni, 31 decembrie 2018

Căutarea Voastră a Adevărului și a Împlinirii


Arhanghelul Zadkiel prin Natalie Glasson

Salutări și iubire angelică, eu sunt Arhanghelul Zadkiel, eu sunt supraveghetorul și reprezentantul Arhanghelic al Flăcării Violet a Transmutării și a celei de-a 7-a Raze a Luminii. Împreună cu aspectul meu feminin, Arhanghelul Ametist, suntem în fruntea ascensiunii susținând noile energii, schimbări și transformări care au loc acum și așteaptă să se manifeste pe Pământ. Eu, Arhanghelul Zadkiel, doresc să creez astăzi cu voi o schimbare și transformare interioară care se manifestă prin reflecție, înțelegere și observare interioară. Scopul energiilor ascensiunii care se descarcă în Pământ este să trezească evoluția interioară cu un mai mare sentiment de sine și de adevăr. Pentru a crea în voi o ascensiune și o activare interioară, eu, Arhanghelul Zadkiel, doresc să vorbesc cu voi despre două subiecte: împlinire și adevăr.

Împlinirea

Mulți Maeștri Ascensionați și Arhangheli vă vorbesc pentru a vă susține în accesarea împlinirii voastre interioare și a împlinirii în realitatea voastră fizică. Mulți spun că împlinirea este dreptul vostru divin și este creată mai degrabă din interiorul vostru decât din surse exterioare. Ce înseamnă, de fapt, acest lucru pentru voi? Eu, Arhanghelul Zadkiel, doresc să-mi împărtășesc propria mea perspectivă cu voi.

Împlinirea este o energie, senzație, emoție și experiență de a fi unit, conectat și de-a exista în armonie cu Creatorul. Creatorul este exprimat prin voi, iar voi sunteți o exprimare a Creatorului, prin urmare, împlinirea este profunda conectare a unității cu sinele vostru și cu adevărul vostru.

Gândurile voastre vă pot umbri perspectiva împlinirii așa cum pot influența lumea exterioară, mai ales lumea materială. Faptul de a avea o vedere încețoșată cu privire la cine voi sunteți ca ființă fizică, ființă spirituală și exprimare a Creatorului, poate face să apară nevoi și dorințe care nu sunt aliniate cu adevărul vostru. Aceste dorințe, de exemplu, nevoia de un nou telefon mobil, încercarea de a arăta bine, disperarea de a obține iluminarea, pot face ca gândurile voastre să fie învălmășite și pot crea obsesia de-a încerca să faceți ca dorințele voastre să se manifeste. Când acest lucru se întâmplă, voi pierdeți, de fapt, contactul cu esența și chiar cu experimentarea împlinirii. Eu, Arhanghelul Zadkiel, doresc să clarific faptul că dorința de a obține obiecte materiale sau experiențe nu este un lucru rău, nici încercarea de a accesa iluminarea, amândouă pot oferi împlinire dacă sunt aliniate cu adevăratul vostru sine și cu adevărul vostru interior. De fapt, sufletul vostru dobândește experiența împlinirii din toate tipurile de experiențe pământești și experiențe spirituale, deși aceasta nu este, de fapt, experiența care vă trezește împlinirea interioară, cu excepția cazului în care experiența vă aduce mai aproape de cine sunteți voi cu adevărat. Prin urmare, puteți experimenta o conectare și o apropiere mai profundă de Creator atât prin experiențele fizice cât și prin cele spirituale.  

Cheia pentru a accesa și a experimenta împlinirea este să înțelegeți că împlinirea se manifestă atunci când conectarea voastră cu sinele vostru și cu Creatorul este îmbunătățită. Prin urmare, să vă cunoașteți pe voi înșivă și să vă accesați adevărul este un lucru esențial. Realizarea diferenței dintre împlinire și ceea ce voi vreți  este, de asemenea, de ajutor.

Împlinirea înseamnă să fiți conectați cu adevărul vostru și cu Creatorul, ca această conectare să fie împuternicită și voi să vă simțiți împuterniciți ca o expresie a adevărului.

Nevoia, este rezultatul unei idei create din experiențele, percepțiile și credințele voastre trecute. Este o idee care pare să rezolve problemele și totuși vă distrage, de fapt, de la relația voastră cu voi înșivă.

Poate fi provocator să faceți distincția între nevoie și împlinire, deoarece dorința de ceva vă poate conduce adeseori la experimentarea împlinirii. Dacă puteți începe să vă chestionați nevoile și dorințele, puteți câștiga o înțelegere mai profundă și, ceea ce este cel mai important, vă îmbunătățește relația cu Creatorul și cu voi înșivă. Atunci când apare o nevoie sau o dorință, mai ales dacă aceasta v-ar schimba viața sau v-ar influența realitatea în mod important, puneți-vă următoarele întrebări:

Este această nevoie sau dorință născută dintr-o așteptare, o nevoie de ceva sau un sentiment de lipsă a ceva?
Ce este nevoie să fie vindecat sau conștientizat în mine și cum poate fi vindecat energetic?
Care este împlinirea pe care o caut prin intermediul nevoii sau dorinței?
Ce simt acum în legătură cu nevoia și dorința?

Prin acest proces vă veți înțelege adevărul interior, cine sunteți și relația voastră cu voi înșivă. Poate că atunci când sunteți conectați cu voi înșivă, adevărul vostru vă conectează cu aceleași experiențe pe care le-ați privit ca nevoi sau dorințe în practica de mai sus. Diferența este că atunci când sunteți aliniați cu voi înșivă, experiența sau situația pe care o atrageți sau o creați este născută deja din a fi întreg, complet și împlinit și, prin urmare, crează o continuă și mai profundă împlinire. O nevoie sau o dorință vine adeseori dintr-un sentiment de lipsă, nevoie de vindecare sau din sentimentul de nevrednicie. Rețineți, eu, Arhanghelul Zadkiel, vorbesc în special de experiențele care vă influențează realitatea, nu de micile dorințe și nevoi, chiar dacă acestea vă pot direcționa acolo unde este nevoie de vindecare.

Adevărul

Recunoașterea adevărului vostru interior, să fiți sinceri și onești cu voi înșivă și cu ceilalți, să vă dați seama de puterea iubirii voastre și să aveți grijă de voi înșivă și de alții într-un mod iubitor și respectuos vă susține în creșterea relației voastre cu voi înșivă. Când vă îmbunătățiți relația cu voi înșivă, vă înțelegeți energiile interioare, gândurile și emoțiile, deveniți în mod firesc conștienți de intuiția voastră și de ghidarea voastră interioară. Energiile voastre interioare ale împlinirii se pun în mișcare și crează experimentări ale împlinirii (conectarea cu sinele și cu Creatorul) care vă împuternicesc în continuare sentimentul că viața voastră este împlinitoare. Prin urmare, sentimentul unei vieți împlinite nu înseamnă să primiți ceea ce vreți și vă doriți, înseamnă mai degrabă să trăiți în adevărul Creatorului și ca adevărul Creatorului. Ca să o spun altfel, înseamnă să trăiți în adevărul a cine voi sunteți și ca adevărul a cine voi sunteți. Adevărul și sinceritatea sunt cheia realizării și accesării împlinirii voastre interioare prin manifestarea împlinirii în realitatea voastră fizică și în creșterea voastră spirituală.

Eu, Arhanghelul Zadkiel, vă încurajez să vă focalizați pe câștigarea unei înțelegeri mai profunde a ceea ce înseamnă pentru voi și în viața voastră să fiți o ființă iubitoare a adevărului și o exprimare cu adevărat iubitoare a voastră înșivă. O ființă iubitoare a adevărului este o exprimare pașnică a Creatorului, în timp ce o exprimare cu adevărat iubitoare a voastră înșivă este să fiți sinceri cu voi înșivă și cu alții dintr-un spațiu al iubirii din ființa voastră. Acordați-vă timp să conștientizați toate domeniile, circumstanțele sau experiențele din viața voastră în care ați spus sau făcut lucruri pentru a-i mulțumi pe alții deși nu v-ați fi dorit să o faceți. Sau momentele în care n-ați spus sau n-ați făcut anumite lucruri pentru că acestea ar fi putut provoca emoții supărătoare vouă sau altora. Poate v-ați distras singuri de la fricile sau tulburările interioare. Începeți să aduceți sinceritatea în conștientizarea voastră, nu neapărat în acțiunile sau în ceea ce spuneți, la început. Conștientizarea interioară, observarea și apoi contemplarea sunt cheia recunoașterii tiparelor și distragerilor în ființa voastră și care sunt propria voastră creație. Adeseori schimbarea este nevoie să aibă loc în ființa voastră, acest lucru vă schimbă percepția și reacțiile față de voi înșivă și de viața voastră.

Prezența împlinirii și a adevărului există în mod natural în ființa voastră și așteaptă, pregătită să fie activată și explorată. Tot ceea ce căutați este în voi. Când recunoașteți prezența adevărului și a împlinirii în ființa voastră, întreaga voastră realitate și chiar și oamenii din jurul vostru, se armonizează cu exprimarea voastră a cine voi sunteți. Aceasta este experiența finală.

O Observație cu privire la Împlinire

Este important să înțelegeți că nu există o experiență, un scop sau o situație în voi înșivă care va crea împlinire pentru voi. Creșterea spirituală este un proces de continuă trezire și, prin urmare, de continue activări și experimentări ale împlinirii, care vă extind înțelegerea împlinirii.

În iubitoare pace și susținere,


Arhanghelul Zadkiel

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.