duminică, 30 decembrie 2018

Relația voastră cu Creatorul


Arhanghelul Azrael prin Natalie Glasson

”Din Vibrațiile și Dimensiunile Celeste, chem Înțelepciunea Cerurilor să se descarce în ființa mea. Îmi revendic acum înțelepciunea mea sacră, cunoașterea și înțelegerea care mi-au fost dăruite de către Creator și datorită exprimării mele unice a Creatorului. Fie ca mintea mea să se deschidă naturii expansive a Creatorului, fie ca gândurile mele să fie de puritatea și iluminarea Creatorului și tot ceea ce eu creez să fie născut din inspirarea și prin ghidarea sacră a Creatorului.

Recunosc lumina divină, iubirea și conștiința Universului Creatorului ca fiind deplin prezente pe Pământ, întotdeauna au fost și întotdeauna vor fi. Pământul și Universul Creatorului sunt una, separarea este doar o iluzie. Aleg să recunosc, să-mi amintesc și să întrupez din nou acest adevăr, trăindu-l și experimentându-l pe deplin în fiecare zi a vieții mele.

Aleg să-mi amintesc și să experimentez acum pe deplin minunea corpului meu fizic ca pe o extensie a sufletului meu. Corpul meu fizic este magnific, nu face numai ceea ce eu conștientizez, corpul meu este capabil să facă cu mult mai multe decât mi-aș putea eu imagina. Corpul meu deține abilități la care eu nu am încă acces, aleg acum să-mi activez corpul fizic să funcționeze în modul miraculos în care a fost proiectat de către Creator. Las ca toate formele de boală, limitările și blocajele din corpul meu fizic să fie vindecate acum, o dată pentru totdeauna.

Identific pe deplin prezența sufletului meu ca fiind integrat și în mod activ prezent în ființa, corpul și realitatea mea. Îmi onorez sufletul, înțelepciunea, ghidarea și abilitățile pe care este pregătit și dispus acum să le împărtășească cu mine și cu lumea. Îmi onorez sufletul pentru că este mai puternic, mai expansiv și mai iluminat decât îmi imaginez eu acum. Îmi dau voie să experimentez măreția sufletului meu ca pe o exprimare a Creatorului prin ființa mea.  

Sunt deschisă să primesc tot ceea ce Eu Sunt, tot ceea ce Creatorul este. Sunt deschisă să fiu tot ceea ce Eu Sunt, tot ceea ce Creatorul este. Sunt deschisă să fiu inspirată de tot ceea ce Eu Sunt, tot ceea ce Creatorul este. Sunt deschisă să exprim tot ceea ce Eu Sunt, tot ceea ce Creatorul este. Așa să fie și acesta să fie felul în care eu acționez, reacționez și interacționez pe Pământ de-acum înainte.”

Prin această invocație vă invit să vă recunoașteți măreția, împuternicind adevărul ființei voastre. Dacă este ceva în ființa sau în realitatea voastră care simțiți că vă lipsește în vreun fel, eu, Arhanghelul Azrael, vă invit să înțelegeți că Creatorul este cel către care este nevoie să vă îndreptați atenția. Acolo unde există orice formă de lipsă, există o separare de Creator și un refuz de a-l primi pe Creator. Când recunoașteți prezența lipsei în ființa sau în realitatea voastră, aveți puterea să vă reconectați cu Creatorul primind energiile care vă lipsesc de la Creator. Veți primi energiile potrivite în ființa voastră, ceea ce vă va reporni ființa și conștientizarea creând pace și o înțelegere mai profundă. Lipsa a ceva, oricare ar fi ea, este lipsa acceptării unui aspect al prezenței Creatorului în voi. Deschideți-vă să primiți, eliberați blocajul și dați-vă voie să vă întoarceți la o stare de pace și echilibru.

Creatorul dorește ca voi să fiți împliniți, întregi și compleți. Creatorul dorește ca aceasta să fie experimentarea voastră continuă pe Pământ. Pentru a vă îmbarca în această călătorie care este de drept a voastră, este nevoie să fiți deschiși să primiți, să recunoașteți când vă simțiți împliniți, întregi și compleți precum și atunci când simțiți prezența lipsei. Aceste trei acțiuni vă vor ajuta să-l experimentați deplin de Creator în fiecare moment al realității voastre.

A Fi Deschis/ă să Primești

A fi deschis/ă să primești înseamnă să recunoști că prin prezența Creatorului puteți crea orice doriți în realitatea voastră în timp ce manifestați puternice transformări în ființa voastră. Primirea energiei Creatorului aduce echilibru în voi deoarece începeți să vedeți totul în viața și în realitatea voastră ca pe o oportunitate de a intra în comuniune cu Creatorul și a vă întări relația cu Creatorul. Când primiți de la Creator, orice și totul este posibil. Nici măcar nu este nevoie să înțelegeți ce primiți. Mai degrabă dăruiți și predați Creatorului ceea ce vă lipsește și apoi cereți-i Creatorului să descarce în ființa voastră cele mai perfecte vibrații ale iubirii, luminii și conștiinței Creatorului pentru a vă restabili echilibrul interior și relația cu Creatorul în această chestiune. Indiferent de modul în care alegeți să vi-l imaginați pe Creator, simțiți sau conștientizați o conexiune cu Creatorul și o transmisie de energie de la Creator către voi. Inspirați energia în ființa și în conștientizarea voastră. Știți că energia Creatorului va sintetiza cu întreaga voastră ființă și realitate. Sinteza va continua în ființa voastră, astfel lipsa se va dizolva.

De fiecare dată când mintea sau atenția voastră este atrasă spre lipsă, amintiți-vă că voi ați predat Creatorului lipsa și Creatorul v-a trimis tot ceea ce aveți nevoie. Cea mai potrivită manifestare și schimbare în ființa sau realitatea voastră se va manifesta în sincronizarea divină pentru ca voi să o recunoașteți și experimentați.

Recunoașterea că sunteți Împliniți, Întregi și Compleți

Să recunoști că te simți împlinit, întreg și complet în viața voastră de zi cu zi, în realitatea și evoluția voastră spirituală ar putea să pară ca o gândire bazată pe dorință sau speranță. Este important să recunoașteți că sunteți împliniți, întregi și compleți întotdeauna, chiar și atunci când nu experimentați absolut deloc acest lucru. Să vă reamintiți vouă înșivă că sunteți în unime cu Creatorul și că sunteți împliniți, întregi și compleți este imens de puternic și poate declanșa restabilirea înțelegerii voastre în ceea ce-l privește pe Creator, care este întrupat în ființa și în corpul vostru. Și numai amintindu-vă vouă înșivă sinele vostru unic ca împlinit, întreg și complet, chiar dacă la început nu credeți acest lucru, veți iniția un frumos proces de vindecare care vă va ajuta să vă vedeți ca pe o frumoasă exprimare și extensie a Creatorului. Treptat, procesul vostru de gândire și chiar reacțiile chimice din corpul vostru vor reveni la originea lor: puritatea Creatorului.

Recunoașterea Prezenței Lipsei

Poate fi valoros să recunoașteți prezența lipsei în ființa, realitatea și creațiile voastre, deoarece acest lucru declanșează o reconectare cu Creatorul. Este lipsit de orice valoare să stați în ea, să vă judecați sau criticați în vreun fel. Fiți pur și simplu conștienți de lipsă și recunoașteți-o ca pe o oportunitate. Lipsa poate însemna pentru voi că ceva lipsește sau că ceva este insuficient în viața sau în ființa voastră. Poate fi simțită ca o nevoie sau o cerință care nu este satisfăcută. Lipsa este pur și simplu o ieșire din alinierea cu curgerea Creatorului și adeseori un proces de gândire prost creat care nu vă servește. Atunci când puteți recunoaște orice formă de lipsă ca nefiind a voastră personală și nu ca pe experimentarea unui eșec, începeți să vedeți dincolo de lipsă și vă restabiliți echilibrul cu Creatorul.

S-ar putea să doriți să faceți o listă cu toate domeniile din realitatea voastră și din voi înșivă în care simțiți prezența unei lipse a ceva, oricât de mică sau de mare. Acest lucru nu are menirea să vă deprime în vreun fel, este ca pur și simplu să observați ce se învârte în mintea voastră, uneori cu conștientizarea voastră și uneori nu, dar totuși rămâne. Considerați că lipsa unui obiect fizic, a unei persoane sau situații nu este, de fapt, nici problema și nici soluția, este pur și simplu un indicator a unde există o nevoie să-l primiți pe Creator. Prin conștientizare veți fi capabili să recunoașteți domeniile lipsei în timp ce treceți prin realitatea voastră zilnică.

Când apare o lipsă, puteți pur și simplu spune ”În această situație/experiență îl descarc și primesc deplin pe Creator, creând o transformare care-mi dă voie să experimentez împlinirea, simțindu-mă întreg și complet în ființa mea. Primesc acum!”

S-ar putea, de asemenea, să doriți să recunoașteți ce lecție poate fi identificată în domeniile în care lipsa este prezentă. De exemplu, dacă vă lipsește un partener romantic, luați în considerare faptul că s-ar putea ca voi să respingeți primirea iubirii Creatorului. Dacă vă lipsește abundența, luați în considerare faptul că s-ar putea să simțiți că nu meritați să fiți în curgerea divinității Creatorului. Fiecare situație vă va aduce o nouă înțelegere despre voi înșivă și relația voastră cu Creatorul.

În iubitoare armonie,

Arhanghelul Azrael


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.