luni, 8 aprilie 2019

Câteva răspunsuri venite de la Arcturieni



Prin Sophia Love

”Sophia, eu sunt un reprezentant al fraților voștri din sistemul stelar al lui Arcturus.

Suntem martori ai procesului în care voi sunteți angajați acum. 

Frecvența se joacă acum cu voi, în timp ce voi sunteți martori ai rezultatelor pe care le-ați visat de abia ieri. Pe măsură ce vă apropiați de centru, de unime, de particula de bază care este iubirea - veți fi martorii unor evenimente care au loc pe mai multe planuri și domenii.

Ele vor părea să provină de la altcineva sau de altundeva.

Ele provin din interiorul vostru deoarece este singurul loc din care provine creația.

Așa cum este și pentru noi.

Noi ne-am combinat frecvențele colective în propria noastră evoluție colectivă și într-un eveniment care s-a manifestat și la care am fost în mod simultan martori.

Nici unul dintre noi nu a înțeles în acel moment faptul că ceea la ce asistăm era un rezultat al propriei noastre creații. 

O facem acum.

... evenimentul nu a venit de dincolo de tărâmul propriei noastre conștiințe. Nu eram separați de el, absolut deloc.

Aveți grijă de cele mai profunde adevăruri ale voastre și priviți-le cum se manifestă ca fiind viața voastră. Ele nu sunt irelevante. Numai mintea care vă controlează vrea să credeți că ar fi așa. 

Ele sunt miezul creației.”

”Interesant … Așadar, au trecut și ei prin propriul lor ”Eveniment”? Și au fost și ei sub un fel de control așa cum suntem și noi?”

Da. Răspunsul nostru pentru voi acum este da. Am trecut printr-o închidere a unei realități și o deschidere simultană a alteia. Vedem acest lucru ca pe o referire la aceiași situație pe care voi o chemați Eveniment.

Noi nu cunoaștem specificul definirii acestui cuvânt pentru oameni, dar pentru noi sensul este lui este ”se întâmplă totul deodată”.

Pentru că, în amintirile și înregistrările noastre acum, vedem că toate aceste lucruri s-au întâmplat aparent într-o clipă, adică ”Un Eveniment”.

Cu toate acestea, ceea ce noi am experimentat la suprafața solului nu a fost ceva remarcabil. Putem spune că pentru cei mai mulți dintre noi, cei care am fost prezenți în timpul acestui eveniment, a fost ca o dereglare, un scurt-circuit de funcționare. Un moment care ne-a făcut să ne întrebăm ce s-a întâmplat și dacă am ratat ceva. Lucrurile din jurul nostru nu au fost surprinzătoare, arătau cam la fel cum arătau cu un moment înainte – dar SE SIMȚEAU SCHIMBATE.

Nu am apreciat cu adevărat importanța Evenimentului până când (retrospectiv) am văzut prăbușirea și re-construirea care au avut loc simultan.

Se pare că, din propria noastră istorie, a apărut o imagine mai clară a prăbușirii decât a re-construirii sau a noului.

Poate datorită faptului că prăbușirea a fost mai vizibilă, mai ușor de perceput, afectând structuri pe care le cunoșteam deja.

Ceea ce este/a fost nou nu ne-a apărut imediat ca o imagine completă.

Da, am fost înrobiți. Da, de aceleași ființe, Zeii Războiului Reptilieni, care sunt responsabile acum de înrobirea Pământului.

Deși nu simțiți pe deplin acest lucru acum, ei au plecat.

Abilitățile, tendințele și tiparele lor sunt binecunoscute.

Pământul a fost pentru multă vreme o țintă preferată a lor. Eliberarea voastră crește șansele de a le reduce abilitățile peste tot. Acest lucru vine de multă vreme.

Vă privim acum și onorăm atenția pe care voi o acordați detaliilor acestui proces. Acesta este unul dintre motivele pentru care durează atât de mult, sau cel puțin așa pare.

Fruntea sus, curaj, rezultatul final merită.”

Traducere Monica Poka

Primit pe email. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.