miercuri, 17 aprilie 2019

Sinteza cu Maeștrii Arhangheli de la Nivelul Multi Universal



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să împărtășesc cu voi o perspectivă asupra Nivelului Multi Universal al cărui supraveghetor sunt. Doresc să vă susțin conectarea, integrarea, sinteza și experimentarea Nivelului Multi Universal și a acestei exprimări a Creatorului prin uniunea noastră cu ființele care există în această dimensiune sacră. Acest lucru vă va ridica semnificativ energia și vibrația luminoasă, susținând o expansiune în câmpul vostru de energie și în conștientizarea voastră în timp ce descărcați noi înțelegeri, iluminare și adevăr. În Nivelul Multi Universal există puternice frecvențe de vindecare care vă penetrează întreaga ființă, creând vindecare nu numai la nivel fizic, ci și la un nivel sufletesc profund și în unificarea cu nivelul Creatorului.

Nivelul Multi Universal deține puritatea și adevărul Creatorului, el sporește eliberarea și adevărata exprimare. Datorită frecvenței sale înalte și rapide de vibrație poate fi dificil de cuprins și de înțeles de la nivelele pământești. Cu toate acestea, influențele sale sunt magnifice, puternice și influente, încurajând o mai profundă rezonare și conectare cu Creatorul și cu sinele vostru divin.

Puterea Sunetului

În Nivelul Multi Universal sunt ființe numite Maeștri Arhangheli, fiecare primind și distribuind o calitate a Creatorului în Nivelul Multi Universal și în întregul Univers al Creatorului. Voința și planurile divine ale Creatorului cu privire la ascensiune curg acum prin acești Maeștri Arhangheli. Ei sunt cunoscuți ca Maeștri Arhangheli pentru că rolul lor este să mențină vibrația Nivelului Multi Universal și să mă susțină pe mine, Arhanghelul Metatron, în rolul meu de supraveghetor al Tărâmului Angelic și al Nivelului Multi Universal. Datorită înaltelor lor vibrații, ei nu au nume, ei se disting mai degrabă ca vibrații și frecvențe ale sunetului. Sunetul există în întregul Univers al Creatorului, este un mod magic de a comunica și face posibilă adevărata experimentare și exprimare a esenței Creatorului.

Fiecare Maestru Arhanghel are un scop și o vibrație a sunetului care vă îngăduie să le solicitați prezența pentru a lucra cu voi. Sunetul are puterea de a vă penetra întreaga ființă și de a schimba vibrația și oscilația fiecărei celule din corpul vostru, aliniindu-vă corpul fizic cu frecvența pe care o primiți, iar acest lucru poate crea trezire, vindecare și schimbări extraordinare. Sunetul vă invită sufletul să se activeze și să devină mai deplin întrupat în corpul și în realitatea voastră. Datorită faptului că sunetul poate schimba frecvența întregii voastre ființe la toate nivelele, el este un instrument puternic pentru a vă accelera ascensiunea creând noi treziri, activări și iluminare. Când vă conectați cu ființe aflate în planurile interioare prin intermediul sunetului, experimentați o conectare intimă cu acestea și sunteți în măsură să le explorați energiile și ceea ce ele reflectă în voi.

Conectarea cu Arhanghelul Metatron

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să împărtășesc cu voi vibrația sunetului meu, astfel încât să o puteți intona, cânta și exprima prin vocea voastră într-un mod care vă este confortabil. Făcând acest lucru invocați automat prezența mea. Poate că doriți să intonați cu ochii închiși atâta timp cât simțiți că este potrivit, apoi dați-vă voie să stați în liniște și să intrați în meditație sau într-o reflectare tăcută. Vă veți conecta la un nivel mai profund cu ființa voastră în timp ce experimentați cum rezonanța mea fuzionează cu voi. Voi împărtăși cu voi orice ce este necesar, fie că este vorba de vindecare, înțelepciune, pace, iubire, activări sau altceva. Pur și simplu acordați-vă timp să observați și să fiți prezenți cu energia activării, sinteza și tranzițiile care au loc în ființa voastră. Sunetul Conectării pentru Integrarea cu mine, Arhanghelul Metatron, este Ma – Ta – Om.

Conectarea cu Maeștrii Arhangheli

Eu, Arhanghelul Metatron, vreau să vă prezint Maeștri Arhangheli importanți care vă vor susține ascensiunea și evoluția spirituală. Voi împărtăși calitatea Creatorului pe care o primesc și o distribuie precum și tonul pe care-l puteți folosi pentru a le solicita prezența să lucreze cu voi. În același mod în care v-am ghidat cum să vă conectați cu mine, vă puteți conecta cu acești Maeștri Arhangheli. Este recomandabil să vă conectați doar cu un singur Maestru Arhanghel o dată. Pur și simplu intonați, cântați și exprimați sunetul lor, care este similar numelui lor, prin intermediul vocii voastre într-un mod care este confortabil pentru voi. Vor fi în mod automat prezenți alături de voi. Poate doriți să intonați cu ochii închiși atât de mult timp cât simțiți că este potrivit, apoi dați-vă voie să tăceți și să intrați în meditație sau într-o reflectare tăcută. Vă veți conecta la un nivel mai profund cu ființa voastră și veți recunoaște sinteza Maestrului Arhanghel cu voi. Acordați-vă timp să observați și să fiți prezenți cu energia activării, sintezei și tranzițiilor care au loc în ființa voastră. Aceiași metodă poate fi folosită pentru fiecare Maestru Arhanghel. Puteți intona, de asemenea, numele unui Maestru Arhanghel ales în mintea voastră în timp ce treceți prin realitatea voastră zilnică pentru a atrage susținerea lor și calitatea luminii Creatorului pe care ei o distribuie.

Maestrul Arhanghel al Ascensiunii

Sunetul Conectării pentru Integrare Tae – Ho

Maestrul Arhanghel Tae – Ho se concentrează pe Nivelul Multi Universal al ascensiunii. Procesul ascensiunii pe Pământ poate fi descris în multe feluri, dar există o explicare simplă a ascensiunii la Nivel Multi Universal, înseamnă să vă ridicați vibrația. Simplitatea acestui proces permite o experimentare extrem de puternică. Tae – Ho susține accelerarea vibrației întregului univers, accelerând chiar și vibrația Pământului așa cum este ghidată de voința Creatorului. Tae – Ho deține și capacitatea de a încetini vibrația energiei Creatorului în scopul procesării energiei. Înțelegerea noastră cu privire la acest lucru pe Pământ poate fi că Tae – Ho este supraveghetorul timpului, dar, de fapt, el este supraveghetorul vitezei cu care ascensiunea este atinsă de către toți sau viteza cu care noi ne unim energiile cu Creatorul. Tae – Ho îi învață pe mulți cum să-și accelereze vibrația și să se unească cu vibrația Creatorului.

Maestrul Arhanghel al Adevărului

Sunetul Conectării pentru Integrare La – Na

Maestrul Arhanghel La – Na amplifică vibrația adevărului Creatorului și susține o înțelegere mai profundă a voinței și vibrației Creatorului. Așa cum eu, Arhanghelul Metatron, ancorez vibrația Creatorului, așa La – Na susține descifrarea vibrațiilor Creatorului accesând și interpretând înțelepciunea Creatorului. Am putea spune că La – Na este interpretul Creatorului. Deși înțelepciunea este accesată și se dezvăluie din vibrația Creatorului, ea este foarte rar vorbită la un Nivel Multi Universal; adevărul se va manifesta mai mult ca inspirație în centrul inimii sau originea energiei sufletului, iar apoi poate fi transferată din centrul inimii în centrul inimii prin legături de lumină. La – Na ajută la manifestarea întregii realități a universului, fie că este o realitate colectivă sau o realitate individuală. Fiecare suflet și grup de suflet deține un aspect al adevărului Creatorului; La – Na asigură ca acestea să fie extinse în realități pentru o mai mare înțelegere. La – Na este o parte importantă a procesului de ascensiune în întregul univers.

Maestrul Arhanghel al Echilibrului Vibrațional

Sunetul Conectării pentru Integrare Emm – Ka

Maestrul Arhanghel Emm – Ka susține echilibrul continuu al vibrațiilor la Nivelul Multi Universal și în întregul Univers al Creatorului. Emm – Ka lucrează alături de vibrația mea, Arhanghelul Metatron, și a lui Tae – Ho, Maestrul Ascensiunii, pentru a menține echilibrul. În timp ce eu, Arhanghelul Metatron, distribui lumina, Tae – Ho crește vibrația luminii și astfel Emm – Ka asigură faptul că perfecțiunea Creatorului este atinsă în orice moment. Emm – Ka lucrează cu voința divină a Creatorului asigurând că totul este exprimat ca perfecțiunea Creatorului. Misiunea lui Emm – Ka este să creeze perfecțiunea Creatorului și să asigure experimentarea echilibrului vibrațional divin în toate aspectele ființei lor energetice, suflet și grup de suflet. Emm – Ka vă va aduce întotdeauna înapoi în armonie și echilibru cu propria voastră ființă precum și cu întregul Univers al Creatorului și sursa centrală a Creatorului.

Maestrul Arhanghel al Luminării

Sunetul Conectării pentru Integrare La – Mor – E  

Maestrul Arhanghel La – Mor – E ajută cu luminarea la Nivel Multi Universal, La – Mor – E ajută cu strălucirea, cu luminozitatea și radianța energiei Creatorului. Acest lucru înseamnă că La – Mor – E încurajează continua expansiune a energiei Creatorului, precum și aspectele inspirate ale Creatorului să experimenteze expansiunea și experiențele nelimitate. La – Mor – E asigură ca energia să fie întotdeauna activată, că stagnarea este dizolvată și că exprimarea de sine este pe deplin experimentată. Maestrul Arhanghel La – Mor – E lucrează îndeaproape cu Maestrul Arhanghel al Adevărului ajutând la exprimarea adevărului în realitate pentru a fi experimentat.

Maestrul Arhanghel al Iluminării

Sunetul Conectării pentru Integrare Vai – E – O

Maestrul Arhanghel Vai – E – O asistă Nivelul Multi Universal cu procesul de iluminare care la Nivel Multi Universal este adunarea și contemplarea tuturor aspectelor înțelepciunii din Universul Creatorului. Este completa integrare a conștiinței Creatorului și experimentarea acestei vaste cunoașteri și înțelegeri a tot ceea ce este. Iluminarea este o înțelegere a tuturor aspectelor Creatorului, Vai – E – O acționează ca un exemplu a acestei întrupări și îi ajută pe mulți de la alte nivele din Universul Creatorului să dobândească același lucru.

Fie să vă bucurați de o călătorie de explorare și integrare în Nivelul Multi Universal,

Arhanghelul Metatron

Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.