duminică, 7 aprilie 2019

Împuterniciți Imaginea Sinelui Vostru Divin


 Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

Binevoitoare iubire, binecuvântări și beatitudine noi, Ființele Celeste Albe, împărtășim cu voi. Venim în acest moment important al ascensiunii pentru a vă reaminti scopul vostru de a cultiva o relație proaspătă, intimă și împuternicitoare cu Creatorul. Toate energiile, descărcările și activările ascensionale din acest moment vă direcționează și vă susțin în explorarea a cine sunteți voi ca Creatorul, comunicarea și conectarea voastră cu Creatorul, precum și exprimarea voastră manifestată a Creatorului. Acesta este cel mai frumos moment pentru simplitate și noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să împletiți vibrația simplității Creatorului în fiecare domeniu al existenței voastre, atât fizică cât și spirituală. Nu este momentul să încercați să fiți prea complicați în creațiile, gândurile și manifestările voastre. Dacă găsiți că o situație sau experiență este prea complicată, provocatoare, pare imposibilă sau copleșitoare, atunci chemați energia simplității Creatorului să se ancoreze în ființa voastră. Lăsați simplitatea să pătrundă mai ales în mintea voastră, susținând o nouă claritate, conectare cu Creatorul și un nou mod de a fi/face în situația dată.

O practică minunată este să invitați energiile noastre, ale Ființelor Celeste Albe, să se împământeze și canalizeze în întreaga voastră ființă. Simțiți, percepeți și conștientizați susținerea noastră.

Apoi, spuneți: ”Invit energia și calitatea simplității Creatorului să sintetizeze cu întreaga mea ființă. Lăsați-mă să fiu divin influențată de energia simplității, creând pace, armonie și claritate în toate domeniile ființei și vieții mele. Mă predau pe deplin vibrațiilor vindecătoare ale simplității Creatorului. Făcând acest lucru, nu numai că sunt capabilă să experimentez claritatea minții, ci și o mai profundă uniune și conectare cu Creatorul. Mulțumesc.”

Bucurați-vă de prezența Creatorului și de blândele vibrații pulsatorii ale simplității atât cât simțiți că este potrivit.

Imaginea Sinelui Vostru Divin

În accesarea și întruparea energiei simplității a Creatorului voi creați spațiu în ființa, mintea și în realitatea voastră pentru a atrage imaginea Sinelui vostru Divin. Imaginea Sinelui vostru Divin este modul în care voi vă vedeți dincolo de granițe, limitări și iluzii. Este esența voastră, relația voastră cu Creatorul și modul în care voi îl exprimați pe Creator. Imaginea Sinelui vostru Divin este cunoașterea unimii și unificării voastre cu Creatorul precum și imensa susținere pe care Creatorul o împărtășește în mod constant cu voi. Imaginea Sinelui vostru Divin este dincolo de imaginea sinelui vostru personal și uman. Ea evoluează și se schimbă în mod constant pe măsură ce voi vă integrați mult mai deplin cu Creatorul. Chiar și să vă întrezăriți imaginea Sinelui vostru Divin poate fi poate fi profund inspirator, inspirator de venerație și iluminare. Faptul de a vă accesa imaginea Sinelui vostru Divin vă ajută să conștientizați tot ceea de ce sunteți capabili ca ființă sacră și exprimare a Creatorului. Vă dați voie vouă înșivă să deveniți o reflectare a tot ceea ce Creatorul este, explorând și înțelegând această reflectare pe Pământ.

Pentru a vă susține experimentarea imaginii Sinelui vostru Divin, noi, Ființele Celeste Albe, dorim să împărtășim cu voi o invocație care în mod predominant acționează ca o curățare și o afirmare a dedicării voastre în a vă conecta cu imaginea Sinelui vostru Divin.

Accesarea Imaginii Sinelui Vostru Divin

”Sunt deschisă și pregătită acum la toate nivelele ființei mele, în mod conștient și inconștient, să mă trezesc mai deplin la vibrația și la întruparea mea a Creatorului. Sunt deschisă și pregătită acum la toate nivelele ființei mele, în mod conștient și inconștient, să-mi aliniez sistemele de credință și manifestarea lor cu cea mai pură vibrație disponibilă a Creatorului. Îmi exprim acum acceptarea și recunoașterea conștientă a dorinței mele conștiente de-a experimenta o mai profundă conectare cu Creatorul. Invit ființele și sufletele de iubire pură, Ghizii, Maeștrii Ascensionați, Îngerii, Arhanghelii, Zeițele și Spiritele Naturii să mă susțină într-o frumoasă trezire în timp ce în mod conștient fuzionez cu Creatorul Divin.

Sunt pregătită acum și aleg să dau drumul imaginii mele despre mine, imaginii mele umane limitate despre mine, ștergând toate programările și restrângerile energetice care nu-mi mai servesc. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg toate gândurile, emoțiile, creațiile și programările conectate cu și create din conștiința limitată și dintr-o minte limitată. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg toate credințele care energizează și crează lipsă, suferință, durere și frică în realitatea și în ființa mea. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg toate sistemele de credință care formează și crează acceptarea mea a separării de toate aspectele Creatorului. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg toate credințele și vibrațiile lor legate de nevrednicia mea de a mă conecta cu și de a-l experimenta pe deplin pe Creator. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg și să aduc la încheiere toată neîncrederea mea în Creator și în mine însămi pentru veșnicie. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Sunt pregătită acum și aleg să șterg slaba mea reflectare a divinului, alegând să exist ca o puternică reflectare conștientizată a divinului, plină de iubirea Creatorului. Aleg să-mi accept și să-mi recunosc imaginea Sinelui meu Divin cu conștiința sa nelimitată și expansivă, cu energiile și cu eterna sa iubire împlinitoare.

Aleg în mod conștient să mă conectez cu, să-l accept și întrupez pe Creator, crezând în Creator nu cu puterea personalității mele, ci mai degrabă cu puterea sufletului meu și cu prezența imaginii Sinelui meu Divin. Aleg să accept actualizarea Creatorului în ființa și în realitatea mea cu o fermă și intensă putere interioară, credință și cunoaștere. Accept cu adevărat libertatea din marea sursă expansivă care este Creatorul. Îmi recunosc acum credința și cunoașterea interioară, afirmându-mi divina conectare cu Creatorul.”

Acordați-vă timp să stați cu prezența imaginii sinelui vostru divin atâta timp cât simțiți că este potrivit.

În eternă beatitudine cu voi,

Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.