sâmbătă, 13 aprilie 2019

Trezirea și Sinteza cu Maestrul Ascensionat

Descoperiți-vă Calea voastră de Maestru Ascensionat pe Pământ și în Planurile Interioare

Fuzionați cu abilitățile înalt vibraționale și ghidarea Maeștrilor Ascensionați și treziți-vă propriul vostru Maestru interior Ascensionat

Cu Maestrul Djwhal Khul, Lady Portia, Maestrul El Morya și Marea Lojă Albă a Maeștrilor Ascensionați

Alăturați-vă Maestrului Djwhal Khul, lui Lady Portia, Maestrului El Morya și Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați în timp ce ei împărtășesc cu voi și vă transmit înțelepciunea lor, abilitățile lor sacre și frecvențe ale luminii. Ei doresc să împărtășească cu voi energiile Maeștrilor Ascensionați, astfel încât să vă puteți accesa și înțelege mai mult propriul vostru Maestru Ascensionat interior și Calea Măiestriei atât pe Pământ cât și în Planurile Interioare. Ei doresc să vă inspire să vă dați seama de imensa susținere pe care Maeștrii Ascensionați doresc să o împărtășească cu voi pentru a vă consolida evoluția în toate domeniile realității și existenței voastre. Maeștrii vă vor dezvălui diferiți Maeștri Ascensionați, energiile și abilitățile lor cu care vă puteți conecta și să împărtășească cu voi cum făcând acest lucru, ascensiunea voastră va fi puternic susținută. Ei vă vor descrie următoarele etape ale trezirii Maestrului Ascensionat pentru voi și pentru omenirea de pe Pământ,
precum și modul în care Maeștrii Ascensionați susțin acum Ascensiunea.  

Maeștrii Ascensionați au umblat pe Pământ, ei s-au conștientizat pe ei înșiși ca lumina și adevărul Creatorului, eliberându-se de ciclul renașterii și dedicându-se pentru a fi în serviciul ascensiunii tuturor celor de pe Pământ. Ei înțeleg imaginea mai amplă a procesului de ascensiune prin care voi treceți pe Pământ, fiind în măsură să vă călăuzească cum să fiți în serviciul vostru și al altora în timp ce rămâneți focalizați pe trezirea propriului vostru Maestru Ascensionat interior. Acest Curs de Măiestrie acoperă și cele mai bune căi de integrare și sintetizare a energiilor voastre cu aspecte ale Creatorului pentru a primi tot ceea ce aveți nevoie și pentru a trezi adevărul Creatorului în ființa voastră.

Alăturați-vă Maestrului Djwhal Khul, lui Lady Portia, Maestrului El Morya, Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați și lui Natalie pentru a vă îmbunătăți relația și conectarea cu Maeștrii Ascensionați, treziți-vă măiestria interioară și descoperiți-vă Calea ca Maestru Ascensionat pe Pământ și în Planurile Interioare.

Beneficiile aduse de acest Curs de Măiestrie:  

- o mai profundă conectare cu Sinele,
- o conștientizare crescută a măiestriei interioare și a Conștiinței Maestrului Ascensionat,
- experimentarea susținerii Comunității de Maeștri Ascensionați și a Maeștrilor Ascensionați în mod individual,
- stăpânirea, măiestrirea, artei sintezei și fuzionarea cu aspectele Creatorului,
- descoperirea unei forțe interioare care vă conduce mai departe.

Acest webinar este un webinar special pe care NU vă recomandăm să-l parcurgeți altfel decât a fost el oferit, adică cu pauze de cel puțin o zi în care să lucrați cu ceea ce Maestrul Djwhal Khul, Lady Portia și Maestrul El Morya vă recomandă. 

În cazul în care întâmpinați dificultăți cu achiziționarea lui de pe platforma FastSpring, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o modalitate convenabilă prin care să puteți achiziționa acest minunat webinar.

Pentru a ajunge pe platforma FastSpring, vă rugăm să dați click pe fotografia din stânga sus și veți fi direcționați pe platformă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.