marți, 9 aprilie 2019

Energia Vindecătoare Mahatma și Recalibrarea

Accesarea energiei vindecătoare Mahatma și recalibrarea întregii voastre ființe pentru a vă alinia cu unimea, plenitudinea și completitudinea

De la Logosul Mahatma

Logosul Mahatma vă aduce o expresie înalt vibrațională a Creatorului pentru a vă inspira propria voastră conectare mai puternică și mai profundă cu Creatorul. Mahatma vă ghidează să vă recalibrați întreaga ființă astfel încât să puteți întrupa puritatea, adevărul, plenitudinea, completitudinea și unimea Creatorului. Din această stare de a fi și mentală, Mahatma vă va susține în accesarea Luminii Vindecătoare Mahatma, susținându-vă în experimentarea energiei vindecătoare pentru voi înșivă și să fiți în serviciul altora. Conectați-vă cu vibrațiile mai pure ale ființei, sufletului vostru, Mahatma și Creatorul.

”Doresc să activez în voi energia vindecătoare Mahatma ghidându-vă cum să o folosiți în realitatea voastră, și în același timp să vă aliniez cu energia completitudinii, unității și plenitudinii voastre. Făcând acest lucru voi împărtăși cu voi imense activări, transformări și o mai mare înțelegere a tot ceea ce voi sunteți. Imaginați-vă pentru un moment, dacă puteți să realizați cât de prețioși sunteți, de sacri, de prețuiți, de cât de multe talente și abilități și aptitudini sacre întrupați, cum v-ați putea vindeca, cum i-ați putea vindeca pe alții și să vă conștientizați cu adevărat inteligența divină, ființa voastră divină și abilitățile voastre divine. Doar imaginați-vă, dacă ați conștientiza toate acestea, dacă le-ați accepta ca fiind voi și totuși ați ști că există mult mai mult de descoperit despre voi și adevărul vostru, cum v-ați simți pe voi? Cum ați acționa și reacționa în realitatea voastră? Ați comunica cu ceilalți într-un mod diferit? V-ați crea realitatea într-un mod diferit? Acordați-vă câteva momente pentru a vă imagina toate acestea. Poate v-ați simți entuziasmați, împliniți și energizați.   

Vă dați seama că tot ceea ce eu am descris, tot ceea cu ce v-ați conectat, este exact ceea ce voi sunteți chiar în acest moment? De fapt, nu este nimic ce trebuie să faceți, să căutați, chiar să activați, să transformați sau să retreziți. Voi sunteți deja o ființă magnifică de lumină care are atât de multe de împărtășit cu voi înșivă și cu alții. Faptul de a vă contempla pe voi înșivă în acest mod în fiecare zi, vă va ajuta să treceți în această stare a minții și a ființării. Actuala stare a minții și ființării în care existați în acest acum, în realitatea voastră, este alegerea voastră, așa că s-ar putea să doriți să alegeți să ființați într-o stare de a fi și a minții care este inteligența voastră divină, iubirea voastră divină și adevărul vostru divin. Și împărtășirea energiei Mahatma a vindecării cu voi, dar și recalibrarea ființei voastre pentru a vă alinia cu plenitudinea, completitudinea și unitatea ființei voastre vă va ajuta să ființați ca adevărul vostru, ca o stare a ființării și minții care este pură, care este divinitatea voastră.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 41 de min și 44 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 29 de min și 24 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 49. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.