miercuri, 24 aprilie 2019

Eliberarea Suferinței și a Karmei - Iertarea

Cu Arhanghelul Metatron

Schimbarea percepțiilor voastre, alinierea cu Creatorul și existența în armonie cu adevărul și iubirea

Arhanghelul Metatron aduce o explicație și o meditație focalizată pe experimentarea suferinței și a karmei negative. El dorește să vă schimbe percepția și experimentarea suferinței și a karmei negative împuternicindu-vă să vă eliberați de aceste energii și experimentări dezîmputernicitoare. Arhanghelul Metatron explică faptul că experimentarea suferinței sau pedepsirea voastră nu face parte din modul în care a fost proiectat Universul Creatorului. El dorește și să trezească vindecări puternice în ființa voastră, centrate pe iertare, care să elibereze toate formele de suferință și karmă negativă deținute în ființa voastră și experimentate în realitatea voastră. Scopul său este să vă aducă într-o completă aliniere și echilibru cu voi înșivă, cu sufletul și cu tot ceea ce Creatorul este, permițând ca acest lucru să vă inspire în crearea de puternice schimbări și transformări în realitatea voastră.

” Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să încep prin a vorbi despre suferință și karmă. Karma este adeseori văzută ca o energie care are influență asupra ființei voastre și se întoarce la voi datorită unei acțiuni pe care ați înfăptuit-o, a unui gând pe care l-ați energizat sau chiar a unei emoții pe care ați experimentat-o. Karma este adeseori descrisă ca o lecție care intră în realitatea voastră datorită unui lucru negativ pe care l-ați înfăptuit sau a unei greșeli, a unei neînțelegeri sau din cauză că ați acționat fără a fi în aliniere cu Sufletul vostru. Așa că, adeseori Karma este văzută ca o pedeapsă sau ca o lecție care vă susține în schimbarea modurilor care vă ajută să creșteți din punct de vedere spiritual. Sunt mulți care cred că nu pot crește spiritual fără prezența karmei și că karma îi susține în a înțelege noi conștientizări despre ei înșiși. Desigur eu, Arhanghelul Metatron, vorbesc despre influența karmei negative, dar există și karma pozitivă, o energie care se întoarce la voi, o energie de natură pozitivă care vă susține succesul și împlinirea datorită unei acțiuni binevoitoare, a unui gând binevoitor sau a unei experiențe pozitive pe care voi ați creat-o.

Multe suflete de pe Pământ experimentează suferința. Suferința poate fi experimentată la foarte multe nivele ale ființei voastre, dar și cu o intensitate diferită. Faptul de a judeca sau gândi negativ despre alte persoane vă provoacă, de fapt, vouă suferință deoarece vă coborâți vibrațiile și în acel moment suferiți, nu experimentați iubirea, adevărul, pacea Creatorului și tot ceea ce nu este iubirea, pacea, adevărul, expresia și experimentarea Creatorului, ar putea fi etichetat ca suferință. Alții experimentează suferința prin boală sau prin abuz, unii experimentează suferința prin experiențe negative în realitatea lor, simțind că acestea sunt greu de dus, simt că viața este dificilă, că nu sunt susținuți sau iubiți. Vă invit să vă acordați un moment și să conștientizați orice suferință pe care poate că o experimentați în realitatea voastră. Amintiți-vă că suferința poate fi provocată de o prietenie sau o lipsă de abundență, poate fi orice.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 de min și 23 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 21 de min și 17 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 50. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.