duminică, 27 octombrie 2019

Rugăciunea – Consiliul


Prin Ronald Head

În acest moment dorim să vă vorbim despre rugăciune, despre cum abordați mental și emoțional Divinul.

Timp de mii de ani, timp de multe vieți și de-a lungul întregii voastre vieți actuale ați fost învățați de către cei pe care i-ați așezat ”deasupra” voastră, și de către semenii voștri, că trebuie să cerșiți, că trebuie să implorați și că șansele de a vedea rezultatul pe care-l doriți prin cerșitul și implorarea voastră erau extrem de mici. Ba mai mult, ați fost învățați că aveți nevoie de un mijlocitor care să intervină pentru voi, pentru că voi erați nevrednici.  

În mod constant acum, chiar dacă oarecum lent, începeți să înțelegeți că în pieptul fiecăruia dintre voi există o scânteie divină care nu este, și nu poate fi, nevrednică. Încetișor învățați că rugăciunile și intențiile PRIMESC răspuns. Învățați că acest întreg Univers are doar cele mai bune intenții pentru fiecare dintre cei care-l cuprind. Adică voi.

Universul, câmpul de energie, Ființa în care voi vă aveți propria voastră ființă, nu are nici un interes să vă priveze de orice ați avea nevoie. Și voi SUNTEȚI o parte a acelui câmp, acea energie, acea iubire atotcuprinzătoare.

”Dar asta nu funcționează pentru mine” spuneți voi. De fapt, voi aveți o singură treabă. Este de ajutor dacă înțelegeți ce să faceți și cum să faceți. Cum ar fi dacă, ați înțelege corect, v-ați putea schimba întreaga relație cu voi înșivă – cu Sinele vostru? Ce ați putea învăța și care ar putea schimba modul în care vă rugați de la cerșire la acceptare și recunoștința că ați primit?

În primul rând, înțelegeți că voi nu sunteți conectați în mod intim cu Sursa. Nu este vorba de o conectare. Este vorba de a fi. Sursa este ceea ce este. Voi sunteți. Așadar? Acest lucru nu înseamnă că voi sunteți, și că fiecare celulă a corpului vostru este, Sursa? Și este forma prin care voi vă exprimați nu un mijloc prin care acea Ființă să se exprime?

Acum, știm că unii dintre voi trăiesc în mari dificultăți. Știm că mulți dintre voi suferiți. Știm că pentru mulți pare a fi un eșec. Știți asta, cel puțin, învățați. Nu puteți da greș, cu excepția faptului în care vă raportați la măsurători false și amăgitoare născocite de voi înșivă și de alții, mulți pe care nu-i veți întâlni niciodată și care cel mai probabil sunt morți deja. Dacă VOI doriți să faceți cu adevărat ceva, atunci faceți. Dar vă rugăm să știți sigur de ce vă doriți să faceți acel ceva.  

Sunt munți înalți pe drumul vostru? Sunteți împovărați cu dificultăți fizice? Noi nu vă punem în lumină care sunt circumstanțele voastre. Ce veți deveni atunci când veți profita la maxim de posibilitățile voastre?

Aproape cu siguranță ați suferit o mare durere. Aproape cu siguranță v-ați confruntat cu obstacole mai mari. De asemenea, ați fost cu mult mai bogați, mai înalți, mai frumoși, mai săraci, mai urâți, mai scunzi și orice alt atribut la care vă puteți gândi. Un lucru care este cert este că veți continua să creșteți și să învățați.

Așa că, cu aceste obiective în minte, dați-ne voie să vă oferim o temă în jurul căreia s-ar putea să construiți rugăciuni și intenții în viața voastră. ”Îmi aduc tot ceea ce am nevoie pentru a-mi aduce cel mai mare potențial pentru mine însămi și pentru alții. Fie că îl recunosc sau nu, mulțumesc pentru îndeplinirea acestei intenții.”

Puneți în cuvinte orice rugăciune în moduri care vă fac să vă simțiți bine. Petreceți-vă zilele în ceea ce vă face să vă simțiți bine. Vă veți întâlni cu mai multe din ceea ce alegeți să simțiți. Voi sunteți un fel de magneți. Asta este ceea ce voi cunoașteți drept Legea Atracției. Există apoi și Legea Acceptării. Nu vă veți aduce ceea ce nu puteți accepta, indiferent de motiv. Dacă ridicați barierele lui ”Nu pot”, ”Nu trebuie”, ”Nu merit”, ”Este imposibil”, etc., atunci creați aceste condiții. Nu veți vedea niciodată ceea ce considerați a fi imposibil.

Universul este făcut din Lumină Divină. Universul este făcut din Iubire Divină. Voi sunteți făcuți din acestea. La fel este și orice altă ființă care există. Să știți acesta lucru. Să știți acesta lucru. Să știți acesta lucru. Vă va schimba.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.