miercuri, 1 ianuarie 2020

Darul Final



Maestrul Isus prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Preaiubiții mei frați și surori ai luminii, eu, Maestrul Isus, vă onorez acum în timp ce vin să vă vorbesc și să-mi împărtășesc conștiința cu voi.

Dați-mi voie să vă țin mâinile într-ale mele; dați-mi voie să le spăl cu iubirea Creatorului. Fie ca orice și fiecare persoană pe care o atingeți de acum să fie încărcată cu iubirea Creatorului. Dați-mi voie să vă țin picioarele în mâinile mele; dați-mi voie să vă spăl picioarele în iubirea Creatorului. Fie ca fiecare pas pe care-l faceți pe Pământ să fie un pas al iubirii.

Dați-mi voie să vă îmbrățișez în brațele mele; dați-mi voie să vă spăl ființa în iubirea Creatorului astfel încât să puteți simți și ști că nu sunteți niciodată singuri. Creatorul este întotdeauna în voi. Folosesc iubirea Creatorului ca să dizolv toate fricile pe care le-ați putea avea să vă recunoașteți ca o ființă magnifică a iubirii, un vas sacru al iubirii Creatorului. Lăsați iubirea Creatorului să spele frica astfel încât să vă puteți da seama că nu este nimic de ce să vă temeți și că sunteți iubiți necondiționat și etern de către Creator. Nu vă sfiiți de iubirea Creatorului, este dreptul vostru divin, să știți că sunteți demni de iubirea Creatorului pentru că sunteți atât de magnifici, de prețioși și sacri. Vă dați seama că sunteți iubiți în fiecare moment al zilei, în fiecare moment în care dormiți? Vă dați seama că sunteți iubiți atât de complet și de absolut prin fiecare respirație pe care o faceți? Iubirea Creatorului nu vă va fi niciodată și nici nu vă poate fi luată niciodată, este a voastră să o acceptați, realizați, dețineți și exprimați.

Iubirea Creatorului este esența vieții; dacă nu vă dați voie să simțiți, experimentați și exprimați iubirea Creatorului, atunci nu ați experimentat cu adevărat viața pe Pământ. Sunt atât de multe priveliști, mirosuri și experiențe minunate pe Pământ, dar nici una nu este mai măreață decât să simțiți iubirea Creatorului știind că iubirea Creatorului este în jurul și în interiorul vostru tot timpul și nu vă va fi luată niciodată. Iubirea Creatorului este singurul lucru adevărat pe care vă puteți baza fie că sunteți pe Pământ sau în planurile interioare. Este dreptul nostru și nevoie ca suflete ale Creatorului să ne punem încrederea și credința în iubirea Creatorului. Când conștientizați iubirea Creatorului în voi, când vă încredeți din toată inima în iubirea și voința Creatorului, atunci veți înțelege că nu mai aveți nevoie de nimic pentru că vă veți simți pe deplin împliniți la toate nivelele ființei voastre.

Cea mai profundă tânjire a voastră este după iubirea Creatorului și, totuși, frații și surorile mele nu este nevoie să mai suferiți, iubirea Creatorului este a voastră ca să o înțelegeți și să o tezaurizați. Dacă pur și simplu v-ați dizolva fricile și v-ați face curaj ați putea să recunoașteți iubirea Creatorului și să vă scăldați complet în energii beatifice, vesele și vindecătoare. Ghizii voștri și cu mine suntem aici să vă ajutăm, nu trebuie să obțineți asta singuri, tot ceea ce este nevoie să faceți este să cereți și veți primi în sincronizarea divină.

Scopul meu este să vă ajut să înțelegeți cât de prețioși sunteți, cât de prețioși sunt cei din jurul vostru și că nu sunteți niciodată singuri. Acesta este cel mai măreț țel al meu ca o ființă a iubirii, să împărtășesc și să trezesc iubirea Creatorului în alții.

Sunt demn/ă de iubirea Creatorului.
Sunt iubit/ă de Creator necondiționat și etern.
Sunt neînfricat/ă și iubitor/oare în fiecare clipă.
Recunosc cu ușurință iubirea Creatorului în jurul meu și în mine.
Iubirea Creatorului îmi îmbrățișează, vindecă și trezește ființa.
Eu sunt iubirea Creatorului; eu sunt puritatea iubirii în manifestare pe Pământ.

Vă puteți spune aceste afirmații, dar nu doar le spuneți, înțelegeți și simțiți cuvintele și înțelesul lor pentru voi.

Dați-mi voie să vă îmbrățișez sufletul în iubirea Creatorului pentru a lăsa adevărul și esența sufletului vostru să fie amplificată, hrănită și intensificată. La urma urmei, sufletul vostru este esența Creatorului în voi. Recunoașterea sufletului vostru înseamnă să vă amintiți adevărul ființei voastre și cine sunteți. Simțiți, percepeți sau conștientizați iubirea Creatorului crescând din interiorul vostru. Sunt aici să vă susțin, protejez și să vă legăn în iubirea mea; sunt devotat să vă asist acum, dați-vă voie să fiți devotați unității voastre cu Creatorul și acceptării iubirii.

Ca să simțiți cu adevărat iubirea Creatorului care în mod natural se află în voi și în jurul vostru, este nevoie să vă predați Creatorului. Să vă predați înseamnă să renunțați sau să dați drumul la tot ceea ce nu mai este necesar. Să vă predați Creatorului înseamnă să cedați Creatorului tot ceea ce vă provoacă durere și suferință, tot ceea ce vă împiedică și limitează. Înseamnă să vă detașați de orice negativitate pe care ați putea-o experimenta și să i-o dați Creatorului. Creatorul poate transforma toată energia negativă în lumină iubitoare pozitivă, dar atunci când îi dăm Creatorului negativitatea, cerem ca cea mai înaltă vibrație a luminii să ne curețe și să ne vindece. Agățarea de negativitate este pur și simplu dăunătoare pentru minte, inimă, emoții și corpul fizic. Să predați totul Creatorului demonstrează o detașare de negativitate, o înțelegere că negativitatea sau durerea nu este adevărul vostru și nici nu sunt necesare. Uneori, nu suntem în stare să dăm drumul unei energii nedorite atât de ușor pe cât ne-am dori, dar acest lucru se întâmplă pentru că acolo se află o lecție care așteaptă să fie învățată prin situație sau sentiment. Amintiți-vă că nu trebuie să treceți prin viață singuri; Creatorul este aici să vă ajute și va îndepărta orice negativitate nenecesară dacă îi cereți să o facă. Suntem atât de onorați atunci când învățăm că există o energie care este compusă din iubire pură care ne iubește etern și necondiționat. Ce dar minunat ne-a fost dat. Având această înțelegere vă puteți da seama că sunteți atât de prețioși, trebuie să fiți așa cum ați fost binecuvântați: frumoși și perfecți. Cred că acesta este darul final pe care un suflet îl poate primi, să fie iubit necondiționat și etern, nu există dar mai mare. Acum este momentul să vă acceptați darul, este al vostru acum să-l experimentați. Ori de câte ori vă simțiți la pământ sau negativi, aduceți-vă aminte că v-a fost oferit darul final al iubirii necondiționate și eterne, recunoașteți în voi această iubire și apoi spuneți cu voce tare sau doar în mintea voastră ”Predau toate energiile false, iluziile, durerea, suferința, negativitatea și lipsa de iubire Creatorului Atotputernic. Mă detașez de aceste energii și le dau voie să fie transformate în lumină de cea mai înaltă vibrație. 

Respirați profund,

Cer ca acum energia bucuriei și a iubirii să emane din sufletul meu și să fie amplificată.”

Să vă predați Creatorului înseamnă și să aveți încredere în voința Creatorului și în planul divin pentru realitatea voastră de pe Pământ, să înțelegeți că voi experimentați perfecțiunea divină a Creatorului în fiecare moment al realității voastre și să aveți deplină încredere în acest lucru. Cu această convingere îi dați voie perfecțiunii Creatorului să se manifeste și pășiți natural pe calea care este cea mai potrivită pentru voi să vă ajute să fiți în serviciu în cel mai perfect mod. Atunci când experimentați haos sau durere poate fi dificil să aveți încredere în voința Creatorului, și, după iubire, este cel mai vindecător instrument al vostru, înseamnă să aveți încredere că totul are un scop și că pozitivitatea apare din toate situațiile.

Să vă predați Creatorului înseamnă să vă abandonați Creatorului pentru o vindecare completă și absolută. Cu cât mai mul practicați și obțineți această înțelegere și predare, cu atât mai conectați veți deveni cu Creatorul, transformându-vă treptat întreaga ființă în iubire.

Cu iubire sacră,
Fratele și prietenul vostru,

Maestrul Isus



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.