marți, 22 septembrie 2020

100% Putere Personală, 100% Prezență Divină: Întruparea celei de-a Treia Raze a Luminii pe Pământ


Cu Ființele Celeste Albe și Chohanul celei de-a Treia Raze a Luminii, Maestrul Serapis Bey
prin Natalie Glasson

Este momentul trecerii la acțiune fizică divină și serviciu pe Pământ!

Cea de-a Treia Rază a Luminii are scopul să aducă energia, calitățile și planul divin al Creatorului în manifestare pe Pământ susținând în același timp înțelegerea modului în care să trăiți ca o exprimare a Creatorului. Maestrul Serapis Bey, Chohanul celei de-a Treia Raze a Luminii, susține măiestrirea minții și integrarea lumii spirituale cu cea fizică. El se concentrează pe trezirea clarității, acțiunii și a inteligenței divine active cu cea mai înaltă conștientizare în ființa voastră. Creatorul vă invită să vă aliniați cu cea de-a Treia Rază a Luminii ca să vă revendicați pe deplin puterea personală și vă încurajează să fiți prezenți pe deplin pe Pământ într-un mod în care să-l exprimați pe Creator.

Este momentul să vă trăiți viața pe Pământ așa cum sufletul și grupul vostru de suflet au intenționat-o! Ființele Celeste Albe doresc să împărtășească cu voi schimbările care au loc acum în Pământ și procesul de Ascensiune, care inspiră o remarcabilă schimbare în Omenire. Creatorul codifică Pământul, încurajând toate ființele să acționeze din cea mai înaltă conștientizare a ființei lor. Se construiește un impuls care să creeze o puternică schimbare care să le permită ființelor să trăiască așa cum a fost intenționat pe Pământ, eliminând îngrădirile, limitările și restricțiile. Ființele Celeste Albe doresc să explice schimbarea care are loc acum și cum puteți beneficia pe deplin de ea.

Cea de-a Treia Rază a Luminii este energia care alimentează și amplifică impulsul acestei puternice schimbări pentru toți. Maestrul Serapis Bey dorește să vă ghideze cum să întrupați această rază inspiratoare, susținând o profundă trezire în ființa voastră, omenire și Mama Pământ. Prin urmare, să vă revendicați puterea, să creați schimbări în viața voastră și să treziți inteligența divină activă în ființa voastră.

Este momentul să acționați din interiorul vostru, iar Ființele Celeste Albe, Maestrul Serapis Bey și Natalie doresc să vă ajute.

Atelierul se va ține în data de 10 Octombrie 2020 (10.10.2020) cu începere de la ora 10. 
Durata Atelierului este de aproximativ 3 ore, așadar se va încheia în jurul orei 13. 

Donația recomandată pentru participare este de 30 de euro. 
În acest scop puteți folosi butonul Donate de pe acest blog. Dacă accesați blogul de pe calculator/laptop butonul îl aveți în dreapta sus, dacă-l accesați de pe telefon în partea de jos sub ”Pagina de pornire” aveți ”Afișați versiunea pentru web”. Dați click și veți fi direcționați pe pagina principală unde vă apare și butonul Donate.

Vă aștept cu mare drag!


Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.